Solutions for healthcare

Innovative løsninger til unikke behov på hospitaler.

Sundhedssektorens behov er i konstant stigning, og hospitaler arbejder intenst på at forbedre patientplejen, tiltrække dygtige læger og udnytte de nyeste innovationer inden for medicinsk udstyr. Hospitaler er typisk i konstant forandring. Anlægsejere skal håndtere disse forandringer, uden at det går ud over hospitalets produktivitet og rentabilitet.

Hilti tilbyder et udvalg af innovative løsninger til at imødekomme de særlige krav i forbindelse med hospitaler. Hilti er fokuseret på at levere løsninger, der giver større fleksibilitet og højere produktivitet gennem hele anlæggets levetid, lige fra skinnesystemer til ophæng af medicinsk udstyr til støvkontrolsystemer. Se mere om Hiltis totalløsninger til sundhedssektoren nedenfor.

BRANDSIKRING TIL KABELHÅNDTERING

Et bredt udvalg af løsninger til nye og eksisterende gennemføringer og til områder med høj, moderat eller lav forekomst af eftermonterede gennemføringer.

Se mere

BRANDSIKRING TIL HOSPITALER

Fleksible løsninger, der er lette at vedligeholde og inspicere, designet til at følge forandringerne i anlægsplanerne på hospitaler og klinikker.

Se mere

BRANDSIKRING AF RØRGENNEMFØRINGER

Innovative, præ-designede løsninger til mekanisk rørføring, varme, sanitet, aircondition, ventilation og køling.

Se mere

SKINNESYSTEMER TIL MEDICINSK UDSTYR

Find løsninger til dine rørledninger, kabelbakker, kanalforløb, eltavler, afskærmninger, overliggende gitre til medicinalindustrien m.m.

Se mere

BRANDSIKRING AF EL-GENNEMFØRINGER

Fleksible løsninger til enkeltkabel, kabelbundt, kabelbakke og elkanaler til brandklassificerede vægge og gulve.

Se mere

HILTI BIM CAD-BIBLIOTEKER

Brug det omfattende Hilti BIM/CAD-bibliotek med Hilti produkter i 2D og 3D på websitet eller via vores partnere AutoCAD, Revit, Tekla, Dlubal og bimobjects.com.

Se mere

SAFESET-TEKNOLOGI TIL FORANKRINGER OG ARMERINGSJERN

Få mere at vide om Hiltis SafeSet-teknologi til effektivisering af boring og rengøring af huller på byggepladsen.

Se mere

Del