Brandsikring til elektriske gennemføringer

Vores løsninger til kabelgennemføringer er med til at holde dine faciliteter sikre og omkostningseffektive

Loading

De fleste bygninger og faciliteter er under konstant forandring, særligt hvad kabler angår. Hvordan bevarer man fleksibiliteten og evnen til at tilpasse sig konstant skiftende krav til infrastrukturen uden at gå på kompromis med driftssikkerheden og beskyttelsen mod brand og røg? Hvordan kan du hjælpe med at sikre styringen af luftgennemstrømningen og energieffektiviteten i din facilitet?

I vigtige faciliteter såsom hospitaler og datacentre er evnen til hurtig tilpasning afgørende. Vi tilbyder et omfattende udvalg af internationalt testede og godkendte brandsikringsprodukter til foranderlige elektriske gennemføringer såsom telekommunikation, datakommunikation og andre lavspændingskabler.

 

FREMTIDSSIKRET INFRASTRUKTUR TIL HØJ KABELTRAFIK

Forandringer inden for teknologi og udstyr fører til komplekse installationer og hyppigt behov for nye gennemføringer. Alle bygninger har forskellige områder med kabeltrafik: Lavspændings- og telekommunikationsinstallationer skal opdateres oftest, mens strømkabler som regel kun udskiftes i forbindelse med renoveringer.

For bygningsejere og ejendomsadministratorer kan det være et konstant problem at sørge for, at al it-infrastruktur er opdateret og uden nedetid.    Jævnlige flytninger, tilføjelser og udskiftninger (MACs) i bygninger i områder såsom server- og teknikrum kræver, at kabelgennemføringer konstant genåbnes, hvilket ofte medfører, at brandsikringsmateriale efterfølgende ikke monteres korrekt. 

Image alt text (optional)

MERE KONTROL OVER LUFTGENNEMSTRØMNING OG OMKOSTNINGSEFFEKTIVITET MED PRÆFABRIKERET BRANDSIKRING

Ved at specificere præfabrikerede brandsikringselementer gør du ikke bare bygningen mere sikker – du er også med til at optimere energieffektiviteten, samtidig med at du reducerer driftsomkostningerne. Styring af luftgennemstrømningen reducerer energiforbruget. Rutinemæssige kabelopdateringer kan påvirke opdelingen, hvis brandsikringsmateriale ikke genmonteres korrekt.

At vælge det korrekte produkt er med til at sikre korrekt installation og inspektion, samtidig med at du sikrer virksomhedens kontinuitet. Samtidig reducerer du risikoen for fibre og støv.

Vores anordninger såsom CP 653 BA lynhylse og CFS-BL brandmursten er testet for lækage i henhold til internationalt anerkendte standarder såsom UL 1479 og EN 1026. Denne omfattende tredjepartsafprøvning bekræftede deres overlegne styring af luftgennemføringen ved mange forskellige kabelfyldningsgrader og forskellige driftstryk.

Disse brugsklare og fiberfri brandsikringsanordninger er med til at muliggøre problemfri opdateringer og vedligeholdelse uden specialuddannede medarbejdere. Uanset om du bruger rå eller isolerede kabler, hjælper vores produkter dig med at eliminere de risici, der er forbundet med hyppige kabeludskiftninger. Det øger produktiviteten og rentabiliteten ved at reducere dine nedstrøms- og driftsomkostninger, samtidig med at de opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

Relaterede produkter

Brandbeskyttelse

Alt hvad du skal vide om forebyggelse af skader under en brand

Del