image showing different digital devices

OPRET EN HILTI ONLINE KONTO

Nyd alle fordelene ved vores hjemmeside

På hilti.dk kan du købe alle dine Hilti produkter online 24/7, uanset om du er på kontoret eller byggepladsen – alt sammen fra din telefon, computer eller tablet. Tjek lagerstatus, bestil online, spor din levering og/eller hent dine produkter via Click & Collect i din nærmeste Hilti Butik.

Men Hilti.dk er meget mere end en webshop, da det også er her du administrerer din værktøjspark, booker reparationer, ser tidligere køb og fakturaer, samt finder tekniske dokumenter om vores produkter - inklusive BIM/CAD.

Hilti.dk indeholder desuden masser af tips og videoer der viser dig, hvordan du får mest muligt ud af vores Hilti produkter og services, så du kan udføre dit arbejde hurtigere og mere sikkert.

FORDELE

Byggeplads fordele

Jobsite Benefits
  • Book og spor dine reparationer hurtigt
  • Bestil en ordre når det passer dig
  • Spor ordre- og reparationsstatus

Kontor fordele

Office Benefits
  • Se dine tilpassede priser og hvad der er på lager
  • Få adgang til dine tidligere køb og fakturaer
  • Chat online med Hilti kundeservice

Tekniske fordele

Engineer Benefits
  • Få adgang til vores tekniske bibliotek
  • Få adgang til Hilti PROFIS-software
  • Book vores Hilti tekniske seminarer

Del