Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Hilti

Highlights

Det er nemt at oprette rapporter om de udførte fastgørelser til dokumentations- og kvalitetsstyringsformål

Fuld ansvarlighed har aldrig været nemmere. Brug denne tilpassede momentdokumentationssoftware til at overføre joboversigten fra slagnøglen til din computer. Med disse data kan du hurtigt generere installationsrapporter for at vise specifikationsansvarlige og inspektører, at fastgørelserne overholder deres krav.

Gør inspektioner enkle

Fra en specifikationsansvarligs perspektiv viser denne dokumentation, at ankrene er blevet korrekt præmomenteret og overholder certifikationskravene. Fra en installatørs synspunkt kan den hjælpe dig med at gennemgå arbejdsstedets inspektioner med ro i sjælen.

Tilpas installationsrapporter

Rapporten viser alle brugte produkter, valgmetoden (scan eller manual), projektoplysninger samt dato og klokkeslæt for afslutningen. Du kan filtrere på de felter, som skal vises i dine rapport.

Hold dine tilpassede momentmoduler opdaterede

Det tilpassede momentsystem udvides hele tiden til at fungere med flere Hilti-fastgørelser og modulære støttesystemer. Med denne software kan du sikre, at den nyeste firmware og de nyeste fastgørelsesoplysninger er tilgængelige på jobstedet.

Råd & Support

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv