ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu
Hilti

Highlights

Komplet løsning til design af strukturelle forbindelser

Spar mange timers forskningstid, da softwaren automatisk opdateres til de nyeste versioner af internationale koder og godkendelser, herunder: ACI, CSA, Eurocode, Australian Standards og mange andre

Hold dig automatisk opdateret med de nyeste internationale koder og godkendelser

PROFIS Engineering Standard giver dig fri adgang til alle applikationsmodulerne, så du kan generere detaljerede, trinvise beregnings- og designrapporter (herunder tjek af endepladers stivhed) for efterinstallerede eller indstøbningsankre

Gratis version tilgængelig til almindelige strukturelle forbindelser

Med PROFIS Engineering Premium kan du bruge CBFEM (Component-based Finite Element Method) til at designe dine fulde endepladeforbindelse, herunder beregninger til ankre, stivere, svejsninger, profiler og beton

Importer fra strukturel analysesoftware, og eksporter til BIM og CAD

Beregn let t-fuger, overlapningsbeslag og skæredyvelbelastninger med et par klik, og brug beton-til-beton-modulet til effektive designs, som er kompatible med almindelige designmetoder (Eurocode 2, TR069, ACI og mange andre)

Strømlinet ståldækdesigns med det nye Diaphragm Design-modul

PROFIS Engineering Standard giver dig fri adgang til alle applikationsmodulerne, så du kan generere detaljerede, trinvise beregnings- og designrapporter og designe efterinstallerede eller indstøbningsankre

Design med flere fastgørelsestyper, sammenlign sidestillede fastgørelsesmetoder, og vælg den bedste løsning for dine metaldækprojekter med det nye Diaphragm Design-modul – som kan hjælpe dig med at optimere dine fastgørelsesmønstre og spare designtid

Tekniske data

Dokumenter & Videoer

Råd & Support

Maksimer produktiviteten med vores mest komplette software til forankringsdesign

Designsoftware til forankringer

Øg produktiviteten med effektive design

PROFIS Engineering Suite gør det lettere at klare selv de mest komplekse og udfordrende projekter. Den avancerede software håndterer beregninger og analyser ved design af konstruktionssamlinger og fastgørelser. Nem iteration og grundig dokumentation – det hele fra et enkelt og cloudbaseret værktøj.

 

PRØV PROFIS ENGINEERING GRATIS I 30 DAGE*

*Når prøveperioden er afsluttet vil du have adgang til standard versionen.

Kort om fordelene ved PROFIS Engineering designsoftware

Eurocodes

Eurocode klar

PROFIS Engineering er klar til EN 1992-4. Den nye standard konsoliderer, opdaterer og erstatter ældre tekniske specifikationer (f.eks. ETAG001, TRO29) for design af fastgørelser.

Download vores ETA (europæiske tekniske vurderinger) for yderligere information
Afkort designtiden

Afkort designtiden

Kombiner anker- og fodpladeberegninger for at reducere den samlede designtid.

Højere nøjagtighed

Opnå højere nøjagtighed

Få specifikationerne rigtige første gang. Automatiske belastningsoverførsler, behandling af flere samtidige belastningskombinationer og BIM/CAD-modelgenerering hjælper alt sammen med at reducere antallet af fejl og omarbejdning.

Øg effektiviteten

Øg effektiviteten

Integreret datadeling i en enkelt platform giver alle interessenter øjeblikkelig adgang til de mest opdaterede designfiler og rapporter. Det hjælper til at øge gennemsigtigheden, fjerne flaskehalse i kommunikationen og øge effektiviteten.

Alt, hvad du behøver samlet et sted

Funktionerne til forankring i beton, murværk og beton over metaldæk gør det let at gøre hele opgaven færdig i en enkelt softwarepakke.

Omfattende beregninger

Funktionerne til forankring i beton og murværk gør det let at gøre hele forbindelsen til fodpladen færdig i en enkelt softwarepakke.

En integreret, cloud-baseret platform holder alle interessenter orienteret med opdaterede data. Det betyder også, at du kan åbne dine designs fra enhver enhed, uanset hvor du er.

Cloudbaseret platform

En integreret, cloud-baseret platform holder alle interessenter orienteret med opdaterede data. Det betyder også, at du kan åbne dine designs fra enhver enhed, uanset hvor du er, også når du er på farten.

God kompatibilitet

God kompatibilitet

Nem overførsel af data fra software til design af bærende konstruktioner såsom ETABS, ROBOT, DLUBAL og RISA, for at importere forskellige lastkombinationer samt hurtig eksportering til sofwareplugins såsom TEKLA for at oprette og styre strukturelle 3D-modeller i beton eller stål uden komplikationer eller omarbejde.

Hvorfor opgradere til Profis Engineering?

PROFIS Anchor 2-softwaren var banebrydende, da den blev lanceret, men branchen er kommet meget længere siden da, både hvad angår standardpraksis og teknologi. Gennem et tæt samarbejde med vores kunder har vi udviklet den nye PROFIS Engineering softwarepakke til at klare de mest udbredte designudfordringer i vores branche med de tids- og omkostningsbesparende fordele der er ved at kunne designe forbindelser mellem stål og beton som en helhed. Begge versioner giver mulighed for at lave beregninger baseret på den nyeste Eurocode 2 del 4 (DS/EN 1992-4). 

  • PROFIS Engineering Premium kombinerer design af monterede ankre og bundplader til en skybaseret software der tilbyder ingeinører enestående arbejdsgangsforbedringer og produktivitetsfordele ved vurdering af stål og beton forbindelser. Rådgivere kan også reducere designtiden med PROFIS Engineering Suites BIM/CAD eksporterings funktionalitet og automatiske lastoverførsel fra strukuranalyse programmer. 
  • PROFIS Engineering Standard - også skybaseret - er bygget på sin forgænger (PROFIS Anchor) og muliggør design af eftermonterede ankre. Programmet er tilgængelig gratis.
Teknisk support

Teknisk support

Vores landsdækkende team af dygtige teknikere yder support via telefonen, på kontoret eller ude på byggepladsen. Vi er dér, hvor du har brug for os. Vores ingeniørteam er aldrig mere end et klik eller opkald væk, og de kan altid hjælpe dig med kompetente løsninger. Takket være deres brede vifte af erfaringer og viden kan de yde support på ethvert Hilti-produkt, uanset hvad du vil have hjælp med – fra design til installation.

Kontakt os
Hilti BIM/CAD-bibliotek

Hilti BIM/CAD-bibliotek

Brug det omfattende Hilti BIM/CAD-bibliotek med Hilti produkter i 2D og 3D på websitet eller via vores partnere AutoCAD, Revit, Tekla, Dlubal og bimobjects.com.

Få mere at vide