Forbedring af facaders brandsikkerhed

Betydningen af korrekt brandsikring af den største samling i en bygning

Loading

Det smalle mellemrum mellem gulvpladen og facaden er større, end det ser ud til! Tag en bygning på 30 x 30 m med det sædvanlige hulrum på 3 tommer: det er et meget lille areal, men det giver i alt 30 m2 tomrum, hvor gas, røg og flammer kan stige op mellem etagerne. Efter talrige brande, der har fået fat i disse tomrum mellem det brandsikre gulv og den ikke-brandsikre udfyldningsvæg, anerkender stort set alle internationale bygningsreglementer nu betydningen af perimeterbrandbarrierer for bygningens overordnede sikkerhedsplan.

Ambitiøse designs og stramme tidsplaner betyder, at perimeterbrandisolering skal være hurtig og nem at installere korrekt. Kravene til akustik, varme og bevægelighed kan heller ikke ignoreres. 

Med fokus på disse branchetendenser har vi udviklet innovative løsninger til brandopdeling, der ikke bare beskytter liv, men også kan løse andre ingeniør-, specifikations- og installationsmæssige udfordringer. Præfabrikerede brandsikringsbarrierer og alsidige sprøjtefugemasser er med helt fremme i denne nye generatio

 

PRÆFABRIKEREDE BRANDBARRIERER

Hilti CFS-EOS QS lynfuge til pladekanter er en helt ny måde at skabe en brand-, røg- og gastæt barriere omkring pladernes kanter. Det gør det nemmere at anslå præcise bud under design- og tilbudsfasen. Når arbejdet begynder på byggepladsen, eliminerer præfabrikerede løsninger de besværlige og tidskrævende aspekter ved brandsikring, f.eks. sprøjterengøring, dybdemålingsfejl og spild. Med andre ord kan du fremme produktiviteten, spare arbejde og minimere affald med fred i sindet, idet du ved, at bygningen og personerne i den beskyttes af en højtydende brandsikringsløsning.

Den ultimative hurtigthærdende fugemasse

CFS-SIL silikonebaseret brandfugemasse er en hurtighærdende og meget elastisk brandfugemasse til udfyldningsvægge og pladekanter. Denne silikonebaserede spray er vandtæt, så din produktivitet afhænger ikke af vejret – i hvert fald ikke når det gælder brandsikring.

CFS-SIL's bevægelighed opfylder førende branchestandarder, og idet den er vandtæt er den med til at reducere fugtskader i fugen. Efter hærdning kan fugemassen let males.

 

 
L_Image_6296_red.tif

Den traditionelle sprøjtefugemasse

 

Vores traditionelle vandbaserede fugemasse – CFS-SP WB – er alsidig til sprøjtning på vægge og dæk, hvor eksponering for vand og vejr ikke forudses i bygningens levetid.

Som med andre Hilti sprøjtefugemasser har CFS-SP WB højtydende bevægelighed, der opfylder de førende brancheteststandarder. Samtidig kan den let males over.

Relaterede produkter

  • Hilti brandfugemasse CFS-SP SIL

    Brandfugemasse til støbeskel

    Til steder hvor der kræves maksimal bevægelighed

    Vis mere

Brandbeskyttelse

Alt hvad du skal vide om forebyggelse af skader under en brand

Del