Image alt text (optional)

Kompromisløs sikkerhed med Nuron!

Øg sikkerheden på byggepladsen ved at reducere risikoen for typiske arbejdsskader

Flere arbejdsopgaver på byggepladsen kan være farlige og medføre arbejdsskader, hvorfor du aldrig må gå på kompromis med dine medarbejders sundhed og sikkerhed. Arbejdsskader påvirker ikke kun håndværkerne, men kan også føre til nedetid og forsinkelser, som kan koste dig dyrt. Nurons batteridrevne løsninger mindsker risikoen takket være fremragende sikkerhedsfunktioner og intelligent opkobling, som bidrager til at eliminere eller reducere farlig adfærd og forhold.

De bedste arbejdsmiljøløsninger med Nuron

Slukker omgående hvis brugeren slipper værktøjet

Den nye, berøringsaktiverede SensTech-teknologi er en forbedring af typiske værktøjsfunktioner såsom sideknap og vippeknap. SensTech sørger for at slukke for værktøjet, i det sekund brugerens hånd forlader grebet.

Færre håndledsskader på grund af tilbageslag

Takket være specialsensorer i kombination med et motorbremsesystem mindsker 3D aktiv momentstyring (ATC) det tilbageslag, der kan opstå, når en skive sætter sig fast i materialet. 

Undgå at beskadige værktøjet hvis du taber det

Det meste batteridrevne Nuron værktøj er testet i henhold til de seneste sikkerhedsstandarder, og har integreret sikkerhedsfunktioner, der gør det muligt at spænde værktøjet fast, så det ikke beskadiges hvis du taber det, mens du arbejder i højder.

Nuron batteriværktøj gør arbejdet mere sikkert

Batterivinkelsliber AG 6D-22

AG 6D-22 er en af de mest sikre vinkelslibere på markedet og er udstyret med SensTech og 3D aktiv momentstyring, så vinkelsliberen automatisk slukker, når brugeren slipper værktøjet, eller hvis der opstår ukontrolleret bevægelse i en hvilken som helst retning.

Køb nu

TE 60-22 batteriborehammer

TE 60-22 har aktiv momentstyring, som beskytter mod ukontrollerede roteringer, hvis boret skulle sidde fast. Værktøjet kommer også med AVR, som giver øget komfort via færre vibrationer. Den kan desuden udstyres med vores integrerede støvopsamlingssystem (DRS), som holder endnu bedre styr på støvet.

Køb nu

VC 10-22 batteristøvsuger

Arbejd mere mobilt med vores innovative batteristøvsuger VC 10-22, som gør arbejdet mere sikkert og mere produktivt. Takket være det nye Bluetooth-modul, kan du tænde og slukke ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Via det brugervenlige display og betjeningspanel kan du se, når sugekraften falder til under den optimale luftmængde pr. sekund.

Køb nu
60,000 +

dødsulykker
om året på byggepladser globalt [1]

450,000 +

dødsfald på arbejdspladser
hvert år på grund af KOL [2]

160 MILLIONER

mennesker
er udsat for arbejdsrelaterede sygdomme hvert år [3]

4 %

af verdens BNP
går tabt hvert år grundet sygedage [4]

Image alt text (optional)

Vil du have påmindelser når et værktøj skal vedligeholdes?

En byggeplads med orden i tingene er sikrere og mere produktiv

Mangelfuld fokus på sikkerhed og gammelt værktøj og materiel, er nogle af de primære årsager til arbejdsskader. Et bedre overblik over værktøj og sikkerhedsprocesser kan give dig vigtig viden, som sikrer, at arbejdet går som smurt og udføres sikkert på din byggeplads. Vores værktøjer med datadrevne services kombineret med vores værktøjsstyringssystem kan hjælpe dig med at analysere og forbedre byggepladsen takket være data om værktøjs- og batteribrug og optimering af værktøjsparken.

Del