Spring til hovedindhold
Bemærk venligst at Internet Explorer ikke vil blive supporteret efter den 16. maj 2022. Vi anbefaler at skifte til Microsoft Edge eller Google Chrome.

Se Hiltis værktøjsservice her

Batteridrevne værktøjer

Se, hvordan produktiviteten på arbejdsstedet øges ved at bruge batteriværktøj og det nyeste Nuron batteriteknologi (hvor det er tilgængeligt): køb Hilti batteriværktøj her

Jobsite

ER DU KLAR TIL NURON

Kommer snart: Din helt nye 22V batteriplatform

Forestil dig, hvis du kunne udføre dine el og benzindrevne arbejdsopgaver via én enkelt batteriplatform. Det er snart muligt med Nuron - vores stærkeste batteriplatform til dato. Få en højere ydeevne, sikkerhed og komfort i alt fra nedbrydning, skæring, boring og fastgørelse med Hiltis næste generation af 22V batteridrevne værktøjer. 

Læs mere om hvornår Nuron lanceres

Hvornår bliver Nuron tilgængeligt i mit område?

Tag fat I din Account Manager, tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg vores sociale medier for mere information om, hvornår Nuron lanceres i Danmark. 

Hvorfor kan jeg ikke købe Nuron endnu?

Ligesom resten af verden er vores produktion påvirket af globale udfordringer. Vores prioritet er at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse fra start. Derfor har vi valgt at udrulle Nuron løbende på verdensplan for at holde leveringstiden så kort som mulig. 

Er det nødvendigt at opgradere til Nuron?

Du kan fortsætte med at bruge dine Hilti værktøjer som du plejer. Du kan dog drage fordel af en endnu bedre ydeevne og mere avancerede datadrevne tjenester når Nuron bliver tilgængelig i dit område.

Hvad er mine muligheder?

Udforsk vores 12V, 22V og 36V platforme – de er et fremragende valg, og vil blive understøttet mange år ud i fremtiden. 

FÅ DE SENESTE NYHDER FRA HILTI

Bliv opdateret på de seneste nyheder omkring Nuron og få samtidig adgang til events, kampagner og produktinformation.

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv