Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Batterislagnøgler

Vis mig batteridrevne 22 V slagnøgler, udviklet til let og krævende forankring og boltning i metal, træ og beton

Vis mig batteridrevne 22 V slagnøgler, udviklet til let og krævende forankring og boltning i metal, træ og beton
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()

Batteridrevne slagnøgler

Få det moment som du har behov for ved fastgørelse i beton, træ eller stål

Hiltis udvalg af 22V batteridrevne slagnøgler dækker alle dine behov for fastgørelse. Vi har alt fra kompakte slagnøgler til kraftige slagnøgler til tungere opgaver. Værktøjerne er kompatile med Hiltis momentmodul (SI-AT-22) som er et system som hurtigt kan fortælle dig om ankeret er installeret korrekt.

Arbejd hurtigere med den rigtig slagnøgle

Vælg mellem den retvinklede SIW 4R-22 til snævre områder, den kompakte SIW 4AT-22 til fastgørelse, SIW 6AT (kommer 2024) til et bredere udvalg af arbejdsopgaver og de mere kraftfulde SIW 8AT-22 (kommer 2024) og SIW 10-22 (kommer 2024) til tungere opgaver. 

En mere sikker montage med fastgørelser designet specielt til vores slagnøgler

Når du bruger vores batteridrevne slagnøgler med de rette fastgørelser, hjælper de dig med at sikre en korrekt montage hver gang uden beskadige fastgørelsen eller grundmaterialet. For endnu hurtigere og præcis tilspænding kan du prøve vores momentmodul. 

En enklere dokumentation af fastgørelser og nemmere kvalitetskontrol

Hiltis momentmodul dokumenterer alle udførte fastgørelser, hvilket gør back-office mere effektive og reducerer risikoen for fejlslagne inspektioner.

Tilspænd rigtigt første gang

Lavere risiko for efterarbejde med Hilti's momentmodul

Efterbehandling og rettelser af fejl på byggepladsen øger omkostningerne på de allerede stramme budgetter. Vores momentmodul fungerer sammen med vores slagnøgler og kan hurtigt og nemt bekræfte, om et anker er blevet tilspændt i overensstemmelse med ETA-godkendelserne. Den indbyggede stregkodescanner giver mulighed for en nem og effektiv opsætning og reducerer samtidig risikoen for fejl. Herefter kan værktøjet tilsluttes en computer, hvor der kan oprettes et detaljeret montageoversigt - så sparer du tid på papirarbejde senere i processen.

Nedetid må ikke få dig ned med nakken

Undgå nedetid med mere robuste fastgørelsesløsninger og selv-reparationsmuligheder

Forlæng dit værktøjs levetid og reducer din nedetid med en af vores to robuste løsninger: 1/2" firkant fæste med friktionsring til slagtop eller 1/2" firkantfæste med låsestift. Hiltis SIW 6AT-22 og SIW 8AT-22 batteridrevne slagnøgler leveres begge med friktionsringsfæste og med mulighed for ekstra friktionsringe til selv-reparation, så du hurtigt og nemt kan udskifte slidte friktionsringe. SIW 4AT-22 slagnøgle kommer med en forbedret låsestiftsløsning, som mindsker slitage i fæstet over tid, hvilket giver dig længere holdbarhed og øget produktivitet på byggepladsen.

Designet til trange områder

Nå ind på trange områder med en retvinklet slagnøgle

Takket være den børstefri motor og vores Nuron batteriplatform er vores batteridrevne slagnøgler mere kompakte og lette. Det gør det nemmere at komme ind på svært tilgængelige områder, samtidig med at det forbedrer komforten ved længere opgaver.

Til ekstra snævre områder har vi SIW 4R-22, en vinkel-slagnøgle. Dens længere greb og in-line batteri-brugerflade medfører, at du kan nå endnu længere ind i de trange områder - alt sammen oplyst af et stærkt LED-lys.

Sådan vælger du den rigtige slagnøgle

Hvornår bruger man en batteridrevet slagnøgle?

En slagnøgle er et elværktøj med slagtop, der leverer et højt moment og et højt drejningsmoment med minimal indsats. Den er fantastisk til at spænde og løsne bolte, hjulmøtrikker og rustne fastgørelser.

Hvad er forskellen mellem en slagnøgle og en slagskruemaskine?

Selv om disse to værktøjer kan ligne hinanden, er de egnet til forskellige opgaver. Slagskruemaskiner leveres kun med en 1/4" sekskantet indstik, hvor 1/4" sekskantbits kan bruges. De har tendens til at være mere fokuseret på hastighed end på kraft og er mere velegnet til mindre arbejdsopgaver. Slagnøgler leveres normalt med et firkantet fæste, der fås i forskellige størrelser. Men den største forskel er den høje slagkraft, som en slagnøgle leverer. Dette medfører at slagnøgler er tungere, men også bedre egnet til større opgaver, hvor der kræves mere kraft eller drejningsmoment, f.eks. til fastgørelse af større ankre, sekskantsbolte, møtrikker, skruer eller til at løsne ekstremt spændte eller rustne fastgørelseselementer.

Hvilken størrelse slagnøgle har jeg brug for?

Størrelsen på en slagnøgle afhænger mest af størrelsen på de bolte, du skal arbejde med, og det moment, der er nødvendigt. Generelt gælder det, at jo større slagnøglen er, jo større bolte kan den håndtere, og jo større drejningsmoment giver den.

Hvilken borepatronstørrelse skal jeg bruge til min slagnøgle?

Alle slagnøgler har en firkantet borepatron, og de fås i forskellige størrelser, f.eks. 3/8", 1/2" og 3/4". Størrelsen på borepatronen afhænger af den slagnøgle, du ønsker at bruge.

Hvor meget kraft har jeg brug for, når jeg skal vælge en slagnøgle?

Når det drejer sig om slagnøgler, måles kraften ved hjælp af drejningsmomentet. Jo højere momentværdi, jo større kraft, men vær opmærksom på, at man ikke kan måle det maksimale drejningsmoment for en slagnøgle præcist, så det er altid bedst at anmode om en demonstration eller teste slagnøglen til den enkelte arbejdsopgave

Hvilke fejl skal jeg undgå, når jeg bruger en slagnøgle?

Forkerte toppe: Slagnøgler er ikke kompatible med almindelige toppe og kan forårsage skader, når de er under belastning. Sørg for at bruge de korrekte toppe til din slagnøgle.

Overspænding: Det er let at overspænde, når man bruger en slagnøgle, da den fortsætter med at spænde, så længe aftrækkeren trykkes på aftrækkeren.

Beskadigelse af gevind: Det er bedre at starte bolten eller møtrikken i hånden, da du ved hjælp af dine fingre kan se, om hullet og fastgørelseselementet er korrekt justeret.

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv