NYHEDER FRA HILTI

Se vores nyeste produkter og services

mt system hilti

MT System

En enkelt, problemfri løsning til dine montagekrav

Hiltis MT-system er let at designe og enkelt at samle. Det er det eneste svar, du nogensinde har brug for til stort set alle dine understøtningskonstruktioner. Uanset om du planlægger MEP-installationer som f.eks. rørbæringer og ventilationsunderstøtning eller understøtning af kabelbakker, adgangsplatforme og integrerede gulve, behøver du kun ét alsidigt, let og særdeles effektivt MT-system.

Image alt text (optional)

VI LANCERER HUS4 BETONSKRUE

Endnu bedre betonskruer

Den nye Hilti HUS4 betonskrue forbedrer fastgørelsen under de mest vanskelige forhold, samtidig med at den ekstremt høje ydeevne gør montagen endnu hurtigere.

  • Robust: Reduceret kernediameter og nyt gevinddesign giver nemmere håndtering med mindre blokering. Brug dit bor til flere fastgørelsespunkter end nogensinde før!
  • Justerbar, aftagelig, genanvendelig: Kan genanvendes flere gange og har højere ydeevne i frisk beton sammenlignet med standardskruer.
  • Hurtigere montage: 2x hurtigere montage end med almindelige ekspansionsankrer. Ingen krav til rengøring eller moment!
TE 3000-AVR

TE 3000-AVR (03)

Vores stærkeste mejselhammer er lige blevet endnu stærkere

Hiltis nye elektriske Te 3000-AVR (03) mejselhammer vejer kun 27 kg, men er på niveau med 45 kg tryklufthamre – lettere og stærkere end nogensinde. Der er ikke brug for hverken brændstof, kompressor eller hyppig vedligeholdelse – så du sparer penge på lang sigt. Forbedret AVR giver medarbejderne endnu mindre udsættelse for vibrationer fra et mere sikkert og mere behageligt værktøj. Den aftagelige ledning, "tændt"-indikatoren og det tredje håndtag gør oplevelsen endnu bedre. Det perfekte værktøj til nedrivning af tunge gulve, især indendørs og på steder med begrænset plads.

TE-CX BOR

TE-CX BOR

Mere robust for øget produktivitet

Hiltis nye og forbedrede TE-CX er fortsat det bedste bor på markedet, men med endnu flere funktioner, der bringer ydeevnen op på et nyt niveau. TE-CX er PGM- og ANSI-kompatibelt og dækket af Hiltis garanti. Det er 4x mere robust end sin forgænger ved boring i armeret beton, og boreydelsen er mindst 40 % højere i armeringsjern.

Det nye materiale giver større slidstyrke, mens forbindelsen mellem hoved og spiralgang sikrer effektiv støvudsugning for hurtigere boring. Kombineret med den unikke, temperaturstyrede modstand og den patenterede ultrasoniske overhamringsteknologi har boret høj robusthed og modstandsdygtighed over for brud. Desuden øger den nye reducerede friktionszone antallet af boringer pr. opladning og sikrer bedre håndtering i armeringsjern og beton.

DWS 225

DWS 225 langhalssliber til gipsvægge

Mere komfort, mindre støv

Med uforlignelig ergonomi, avanceret støvkontrol og uovertruffen service er Hiltis nye DWS 225 gipsvægsliber det ideelle værktøj til en glat finish på gipsvægge. DWS 225 er en let, langhalset sliber med ergonomisk design, bedre balance og næsten 180 graders fleksibilitet. Du får den kontrol, du har brug for, når du sliber vægge, lofter og hjørner. I kombination med Hiltis netslibeskiver kan du opnå praktisk talt støvfri slibning. Det hjælper med at øge sikkerheden, holde dig i gang med arbejdet og øge produktiviteten for at opnå perfekt finish.

MP-U-G rørbøjler

MP-U-G rørbøjler

Den ultimative løsning til kontrolleret rørudvidelse

Hiltis nye MP-U-G rørbøjler er perfekte til rør af plast og AI-komposit op til 160 mm.

Den forbedrede svejseproces giver højere belastningskapacitet, og et nyt hængseldesign muliggør en bred åbning og drejning for uhindret rørindføring.

MP-U-G er komplet med lydreduktionsindlæg op til 22 dB(A) og opdateret klemmegeometri for fuld fleksibilitet – den ideelle løsning til spildevands- og varmeinstallationer.

PM 2-LG og PM 2-PG lasere

PM 2-LG og PM 2-PG lasere

Grønne linjer for bedre synlighed

Den nye PM 2-PG punktlaser og PM 2-LG linjelaser giver øget synlighed takket være den grønne laser, der giver dig skarpe og tydelige linjer på længere afstande.

PM 2-PG har et låst pendul, der forhindrer indvendige skader og forlænger værktøjets levetid, samt en magnetisk fod, der nemt kan klikkes på metalprofiler til opgaver med gipsvægge.

PM 2-LG har hældningsfunktion og en linje, der starter tæt på laserens forkant for nemmere lodret justering.

Hilti Smart vacuums for every jobsite

VC 20-X OG VC 40-X

Intelligente støvsugere til enhver byggeplads

Begge modeller leveres med en opgraderet interface, der viser filterstatus og beholderkapacitet. Indstillingsknappen til slangediameter, giver mulighed for at tilkoble forskellige værktøjer. Støvsugerne leveres med ledningsoprul og opbevaringsposer til kabler, slanger, tilbehør og værktøj, så det hele let og sikkert kan transporteres rundt på byggepladsen. AirBoost adaptiv filterrengøring sikrer, at filteret kun renses, når det er nødvendigt. Det maksimerer levetiden og optimerer arbejdssikkerheden.

VC 20 er et let design, og er den mest kompakte støvsuger i dens klasse på markedet - det perfekte valg, når støvsugeren skal kunne tages med rundt på byggepladserne. Hvis man ønsker nem transport men større beholder, kan man vælge VC 40 med integreret kørehåndtag og store, robuste hjul.

Nye luftrensere til støvopsamling på byggepladsen

Nye luftrensere til støvopsamling på byggepladsen

Gør din strategi for støvopsamling perfekt med Hilti luftrensere

Selv med det bedste støvopsamlingssystem er der altid mulighed for, at støv kan slippe ud i luften. Fjern overskydende støvpartikler fra luften med de nyeste luftrensere fra Hilti, AIC 1000 og AIC 2000. Kombiner dem med din støvsuger for at reducere risikoen yderligere for støvrelaterede sundhedsproblemer hos dine medarbejdere. AIC-modellerne reducerer støvspredningen der, hvor du arbejder. Mindre støv lægger sig på gulve og overflader, og derfor skal du bruge mindre tid på rengøring efter opgaven. Du mindsker dermed risikoen for bøder og lukning af byggepladsen!

DX 6 Direct Fastening Tool Application

DX 6 KRUDTDREVET BOLTEPISTOL

Værktøjet der får arbejdet klaret!

Mød vores helt nye DX 6 krudtdrevne boltepistol – det mest alsidige skudmontageværktøj til dato! Med universalkrudt, der kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, er du fri for at bruge forskellige krudttyper til hver enkelt opgave. Og takket være Active Power Control er det fremadvendte reguleringshjul perfekt til hurtig og nem justering. 

Værktøjet kan adskilles med en enkelt knap, og serviceinformation sendes direkte til din telefon via Bluetooth. Det gør vedligeholdelsen og rengøringen af værktøjet let som en leg.

Del