NYHEDER FRA HILTI

Se vores nyeste produkter og services

01 /

VI INTRODUCERER DE NYE MODELLER - VC 20-X og VC 40-X

Intelligente støvsugere til enhver byggeplads

Vi introducerer de nye VC-X støvsugere - VC 20 og VC 40. Begge modeller leveres med en opgraderet interface, der viser filterstatus og beholderkapacitet. Indstillingsknappen til slangediameter, giver mulighed for at tilkoble forskellige værktøjer. Støvsugerne leveres med ledningsoprul og opbevaringsposer til kabler, slanger, tilbehør og værktøj, så det hele let og sikkert kan transporteres rundt på byggepladsen. AirBoost adaptiv filterrengøring sikrer, at filteret kun renses, når det er nødvendigt. Det maksimerer levetiden og optimerer arbejdssikkerheden.

VC20 er et let design, og er den mest kompakte støvsuger i dens klasse på markedet - det perfekte valg, når støvsugeren skal kunne tages med rundt på byggepladserne. Hvis man ønsker nem transport men større beholder, kan man vælge VC 40 med integreret kørehåndtag og store, robuste hjul. 

Intelligente støvsugere til byggepladser

02/

NYHED: DX6 KRUDTDREVET BOLTEPISTOL

Værktøjet der får arbejdet gjort!

Mød vores helt nye DX 6 krudtdrevne boltepistol – det mest alsidige skudmontageværktøj til dato! Med universalkrudt, der kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, er du fri for at udtage og isætte forskellige bånd til hver enkelt opgave. Og takket være Active Power Control er det fremadvendte reguleringshjul perfekt til hurtig og nem justering. 

Værktøjet kan adskilles med en enkelt knap, og serviceinformation sendes direkte til din telefon via Bluetooth. Det gør vedligeholdelsen og rengøringen af værktøjet lidt som en leg.

Værktøjet der får arbejdet gjort!

03 /

NÆSTE GENERATION AF DSH 700-X OG DSH 900-X

Benzinkapsave med lang levetid

Vores nye DSH 700-X og DSH 900-X benzinkapsave er mere sikre og robuste end nogensinde. Begge har en startsnor, der stort set ikke kan gå i stykker. Det sikrer mindre vedligeholdelse, mindre nedetid og bedre produktivitet.

Det nye luftfilter giver en markant bedre filtrering, som kombineret med den nye cylinderbelægning, er mere vandafvisende. Det resultere i længere levetid og færre reparationer. Derudover er vibrationsniveauet nedbragt med op til 25%, hvilket mindsker risikoen for, at medarbejdere får alvorlige lidelser såsom HAVS.

Save med lang levetid

04 /

FOX-V FACADE KONSOL

Øg produktiviteten med innovative løsninger til fastgørelse

Vores facade system er nu blevet endnu bedre med den nye FOX-V facade konsol. Med en special-designet holder, montage markeringer og et formonteret mellemlæg, er montagen blevet endnu nemmere, hurtigere og mere præcis - hvilket øger produktiviteten på din byggeplads. Med en konsol der passer til alle typer af grundmateriale og facadebeklædninger, får du komplet alsidighed lige meget om du skal fastgøre til træ, stål, beton eller murværk.

FOX-V FACADE KONSOL

05 /

RE 500 V4

Endnu bedre ydeevne

Den nye RE 500 V4 klæbemørtel er den ideelle løsning til krævende eftermontering af armeringsjern og strukturelle konstruktionssamlinger. Det er den bedste klæbemørtel i kategorien og kommer med endnu højere ydeevne. Det er samtidig vores første epoxymørtel, der er ETA-godkendt til "Beyond Cast-In" (TR069)-design. RE 500 V4 er den opgraderede version af vores kendte RE 500 V3 med alle de tidligere godkendelser og endnu bedre ydeevne.

Revolution inden for indlimet armering

06 /

BIM-DESIGNYDELSER TIL BRANDLUKNINGER

Vi gør det nemmere at designe brandlukningsløsninger

Vi har opdateret vores BIM-designydelser, og du kan nu integrere brandlukningsløsninger i projekternes designfase. Med integration tidligt i designfasen, undgår du improviserede løsninger på byggepladsen og sikrer et pålideligt og optimalt brandlukningssystem. Innovative brandlukningsløsninger kan altså integreres i din BIM-model, hvilket letter inspektion og reducerer risikoen for dyre forsinkelser.

BIM design

07 /

PM 20-CG

Nye kombi-lasere

Der findes en løsning til alle behov med vores nye sortiment af PM 20-CG grønne kombi-line lasere. AA versionen er til normal brug og i den lave prisende, 12V versionen er til mere krævende opgaver og kunder, der ønsker længere driftstid, og endelig er CGE versionen til opgaver, der kræver større præcision ved kritiske installationer såsom elevatorer. 

Den nye generation af kombi-lasere

08 /

SIKRING AF VÆRKTØJ I HØJDER

Sikker håndtering af værktøj ved arbejde i højden

Vi præsenterer en ny løsning til sikring af værktøj, ved arbejde i højder. Den selvlåsende karabinhage er nemmere at betjene med én hånd, og kan ikke åbnes ved et uheld. Den stødabsorberende værktøjsstrop beskytter værktøjet, hvis det tabes. Vælg medium værktøjsstroppen til værktøj med en vægt på op til 6,8 kg eller den kraftigere model til værktøj op til 11,4 kg.

Sikker håndtering af værktøj ved arbejde i højden

9 /

DE ULTIMATIVE RØRBØJLER

Højere belastning, større fleksibilitet og højere produktivitet

Den nye MP-U-I rørbøjle er udviklet til medium krævende opgaver og kommer med forbedret svejsning og optimeret metalbue, der kan klare tungere belastning. Med den brede åbning er det nemmere at montere røret, og den nye lyddæmpende indsats og bløde kerne forbedrer lydisoleringen markant. Det er hurtigere at åbne og lukke rørbøjlen med større præcision, og det øger produktiviteten på byggepladsen. Tilspænding uden åbning muliggør brug til alle formål.

Ny og forbedret SDS max bor

10 /

TE-YX OPDATERING

Nye og forbedrede SDS max bor

Nye og forbedrede TE-YX SDS max bor med høj ydeevne i alle diametre. Du får vores YX-teknologi (spiralriller og hårdmetalspids) og op til 30% mere levetid ved eftermontering af armeringsjern. Prøv nogle af de bedste bor på markedet.

Nye og forbedrede SDS max bor

11 /

STEPBOR

Udvidet sortiment med optimale løsninger

Vi introducerer nu det ultimative sortiment af stepbor. Vi har løsningerne til boring og udvidelse af huller i metal (også rustfrit stål), og vores sortiment leveres med AITiN-belægning, der giver 5 gange længere levetid ved arbejde med stål.

Udvidet sortiment med optimale løsninger

12 /

HILTI SMART FRAGTABONNEMENT

Styrk din virksomhed med et fragtabonnement der passer til dine behov

Hos Hilti forstår vi, at kunder har forskellige behov baseret på ordrefrekvens, forsendelsesdestination og leveringshastighed. Vi ved også, hvor vigtigt det er at være i stand til at styre variable omkostninger. Dette er grunden til, at vi har oprettet Hilti Smart, en abonnementstjeneste på forsendelser. Hilti Smart giver fordele på ubegrænset levering baseret på dit valgte abonnementsniveau.

Vi tilbyder to abonnementsmuligheder: Standard og Premium, baseret på din ønskede forsendelseshastighed og leveringssted. Det er let at komme i gang. Vælg blot hvilke af vores abonnementsmuligheder, der bedst opfylder dine behov, og nyd fordelene ved denne tjeneste straks efter tilmelding. Hvis du finder ud af, at du ikke længere har brug for tjenesten, kan du til enhver tid opsige dit abonnement.

Styrk din virksomhed med et fragtabonnement der passer til dine behov

Del