Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Batteriboltpistoler

Se Hiltis hurtigste og reneste værktøj til montering af MEP og gipslægte, plus hvordan Nuron-batterier gør elektrisk fastgørelsesværktøj endnu mere effektivt

Se Hiltis hurtigste og reneste værktøj til montering af MEP og gipslægte, plus hvordan Nuron-batterier gør elektrisk fastgørelsesværktøj endnu mere effektivt
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
Håndværker monterer gipsvæg og skinner med en BX 3-22.

Batteridrevet fastgørelse

Skift til batteri – et renere, mere støjsvagt og effektivt alternativ

Leder du efter et alternativ til gasdrevet skudmontage eller den traditionelle boringsløsning? Batteridrevne, krudt- og gasfri sømpistoler er hurtigere, mere støjsvage og nemmere at bruge og samtidig en god økonomisk løsning. De leverer den ydeevne, dine folk forventer.

Den nyeste Nuron-batteriplatform giver længere batteritid, bedre komfort og datadrevne services, som optimerer din arbejdsgang.

Skift til batteridrevne søm- og boltpistoler

Kompromisløs ydeevne

Nuron værktøjer er skabt til hurtigere arbejde og højere produktivitet ved fastgørelse i beton, stål og visse typer murværk. Slip for boring, forankring og begrænsninger på byggepladsen.

Batteridrevet, krudt- og gasfri

Nu er det slut med at købe, opbevare, håndtere og bortskaffe dyre gaspatroner. Desuden er den batteridrevne BX 3 mere støjsvag, har mindre rekyl og kræver mindre rengøring og vedligeholdelse.

Fuldt kompatibel platform

Batteridrevet værktøj til fastgørelse bruger de 22V batterier og opladere, du allerede har. Hvis du vil have et kompakt batteri med længere batteritid, bør du se nærmere på vores Nuron-platform.

Håndværker fastgør Placopan-element på gulv med en BX 3

Ét værktøj - flere anvendelses-muligheder

Batteridrevet fastgørelse effektiviserer din arbejdsgang

Uanset om du fastgør kabler, kabelkanaler og forgreningsdåser i loftet eller monterer skinner til gipsvægge, sørger vores BX 3-værktøj for, at du kan arbejde mere effektivt og komfortabelt. Det er hurtigere og mere støjsvagt end gasdrevet fastgørelse og genererer mindre støv og vibration end boring. BX 3-BT kan desuden håndtere gevindbolte til montering af fx gitterriste.

I modsætning til visse gas- og krudtdrevne værktøjer kræver batteridrevet skudmontage hverken specialtræning eller tilladelser, så du kan komme i gang med det samme.

Håndværker tjekker batteridrevet fastgørelsesværktøj med sin smartphone

Hurtig og ukompliceret fastgørelse

Funktioner, der hjælper dig med at arbejde mere effektivt i længere tid

Ingen gas? Ingen problemer. Batteridrevne sømpistoler bruger en kraftfuld, mekanisk inddrivningsfunktion, som matcher dit arbejdstempo bedre og leverer fastgørelse af mere ensartet kvalitet. Du vil desuden opleve mindre rekyl og færre fastsiddende søm, hvilket i sidste ende er lig med mindre nedetid.

Det komfortable design og den nye indikator for genopfyldning gør arbejdet nemmere. Få opdateringer om værktøjets ydeevne, brugsstatistik og reparationsinformation direkte til din smartphone via Bluetooth, så du med det samme ved, om der er behov for service – allerede inden du tager værktøjet med ud på byggepladsen.

Batterisømpistol der holder hele dagen

BX 3-22: Når du er klar til at droppe gas til fordel for batterier

Med BX 3-22 kan du arbejde hurtigere og i længere tid. Uanset om du fastgør i beton eller stål, kan BX 3-22 skyde op til 850 skud på en enkelt opladning.

De kompakte batterier med høj ydeevne i den nye 22V Nuron-batteriplatform er velegnede til arbejde over hovedhøjde. Takket være batteriernes avancerede diagnostik og onlinefunktioner kan du arbejde med færre afbrydelser og samtidig optimere din værktøjspark.

Kompromisløs fastgørelse

Høj kvalitet. Høj produktivitet

Vores båndede søm med galvaniseret zinkbelægning er udviklet for at optimere ydeevne, og de er et glimrende valg til hverdagsopgaver, fx montering af gipsprofiler og elementer såsom ledningsfastgørelse, føringsrør og ophængningsclips i beton, murværk, gasbetonelementer og stål. 

Til andre opgaver kan vores gevindbolte bruges til gitterriste, gulvfastgørelse og midlertidig fastgørelse uden brug af krudt eller gas.

bx-s

NØJAGTIG FASTGØRELSE

Nu kommer vores helt nye BX-S afstandslaser

Tilføj vores vores nye BX-S afstandslaser, som er nemt at fastgøre på dit BX 3-værktøj, så du altid får den samme afstand mellem fastgørelser.

En cirkel af laserlys, der projiceres omkring værktøjets næse, gør det nemmere end nogensinde at holde en standardafstand mellem fastgørelserne, hvilket minimerer risikoen for, at arbejdet skal laves om. Drej på knappen for at ændre radius til en af fem forskellige afstande (300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm og 800 mm), som sikrer, at fastgørelsesarbejdet bliver både ukompliceret og nøjagtigt.

Mere komfort i din arbejdsgang

Skudmontage indebærer en hel del fysisk krævende og trættende arbejde over hovedhøjde. Det bærbare exoskelet EXO-O1 er med til at mindske belastningen, så du kan arbejde mere produktivt

Køb exoskolettet EXO-O1

Har du brug for en krudtdreven løsning?

Vores udvalg at krudtdrevet værktøj har den kraft, du skal bruge til en hvilken som helst skudmontageopgave i hård beton.

Køb krudtdrevet værktøj til skudmontage
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv