Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Hydrauliske batteripresseværktøjer til rør

Vil du øge hastigheden og pålideligheden ved montering af metal- eller plastikrør? Se Hiltis batteridrevet hydrauliske Nuron-rørpresseværktøj

Vil du øge hastigheden og pålideligheden ved montering af metal- eller plastikrør? Se Hiltis batteridrevet hydrauliske Nuron-rørpresseværktøj
NPR 19-22 presseværktøj Kompakt, let og hurtigt batteridrevet inline-trykværktøj, som er kompatibelt med udskiftelige 19 kN-pressekæb (Nuron-batteriplatform)
NPR 32-22 presseværktøj Alsidigt og komfortabelt batteri-inline-trykværktøj, der er kompatibelt med udskiftelige 32 kN-pressekæber og -ringe (Nuron-batteriplatform)
NPR 32 XL-22 presseværktøj Robust batteridrevet trykværktøj med pistolgreb kompatibelt med udskiftelige 32 kN-pressekæber og -ringe (Nuron-batteriplatform)
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()

Batteridrevet PRESSEVÆRKTØJER MED BRANCHENS BEDSTE SERVICE

Øg din produktivtet med Hilti services og vores komplette portefølje af presseværktøjer

Når du monterer rør til drikkevand eller varmesystemer, er pålidelighed og hastighed afgørende. Hilti NPR 19-A og NPR 32-A inlineværktøjer og det nye NPR 32-PE batteridrevne pistolgrebsværktøj i kombination med vores omfattende udbud af Hilti services sikrer dig en stærk samlet løsning.

Det bliver mere og mere almindeligt, at rørtilslutninger til drikkevand, varme og gas laves ved hjælp af pres, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Rørpres er en hurtig, sikker og pålidelig proces, og med Hiltis teknologi og brancheførende Fleet Management-service øger du produktiviteten ved montageopgaver samtidig med, at du trygt kan stole på, at samlingerne bliver stærke.

Vores presseværktøjer og -kæber er godkendt af Geberit og flere andre større rørleverandører for at sikre kompatibilitet med dine systemer, så du kan løse dine opgaver med ro i sindet.

Se hele sortimentet

  NPR 19-A PRESSEVÆRKTØJ

NPR 19-A presseværktøj

19 kN batteridrevet presseværktøj med udskiftelige pressekæber til metal og plastikrør op til 40 mm.

Køb nu
NPR 32-A Cordless pipe press tool

NPR 32-A presseværktøj

32 kN batteridrevet presseværktøj med udskiftelige pressekæber til metal og plastikrør op til 110 mm (4")

Køb nu
NPR 32-PE presseværktøj med pistolgreb

Det nye NPR 32-PE presseværktøj med pistolgreb

Den ultimative model i vores serie af presseværktøj NPR 32-PE kan bruges til rør på op til 108 mm, så både alle almindeligt anvendte rørdiametre og store rørdiametre kan håndteres.

Køb nu

Se presseværktøjet i brug

1 / 2
Vi elsker det, men hvad synes vores kunder?

Se hvordan Hiltis presseværktøjer hjælper DL Mechanical med at være mere produktiv.

2 / 2
Det batteridrevne presseværktøj NPR 19-A

NPR 19-A: 19kN batteridrevet 22 V presseværktøj med udskiftelige pressekæber til metal og plastikrør op til 40 mm.

Gratis servicering af kæber og presseværktøjer

Hilti Fleet Management

For at sikre at du har et fungerende pressesystem og kan lave stærke samlinger, er det vigtigt, at du får udført service af dine kæber og presseværktøjer en gang om året. Med Hilti Fleet Management tager vi os af det, uden at det koster dig noget – det er en del af vores service! Fleet Management koster en fast månedsafgift, som dækker alle udgifter til værktøj, service og reparationer, herunder: 

- Hurtige reparationer af høj kvalitet uden omkostninger inklusive fragt, udskiftning af batteri og dækning af skader forårsaget af fald – også for dine kæber 

- Med Hilti Connect App kan du bestille reparationer på et øjeblik og få påmindelser, når det er tid til service 

- Låneværktøjsservice, så dine folk kan blive ved med at arbejde, mens dit værktøj er til reparation 

- Tyveridækning med hurtig og enkel erstatning af stjålet værktøj 

- Pålidelig værktøjsliste online, som sikrer transparens og enkel konsolidering af fakturaer 

- Udskiftning af værktøj ved kontraktudløb, så du altid har adgang til den seneste teknologi og innovation 

Alt dette giver dig ro i sindet og forudsigelige omkostninger i hele den 4-årige kontraktperiode.

Fuldt servicerede presseværktøjer og kæber til en lavere pris, end du ville have troet

Fast pris

NPR 19-A cordless pipe press tool and jaw

For Hiltis presseværktøj NPR 19-A 22 med en 4-årig Fleet Management-kontrakt.

Fast pris

Hilti M-profile pipe press jaw

For Hilti M-profil-tænger med en 4-årig Fleet Management-kontrakt.

Book et møde for at få mere at vide om Fleet Management

Serviceoplysninger lige ved hånden

Hvis presseværktøjer, -kæber, -ringe og aktuatorer ikke vedligeholdes korrekt, risikerer man uplanlagt nedetid, hvor en hel byggeplads i værste fald står stille. Hvis der opstår lækage på grund af defekt værktøj eller materiel, kan erstatningsansvaret løbe op i mange tusinde kroner. Hiltis services sikrer en høj pålidelighed og minimerer risikoen for skader.

Hilti ON!Track

ON!Track værktøjsstyring

Hvis du er på udkig efter en mere omfattende løsning til sporing af værktøj eller vil have bedre styr på dit dyre udstyr, kan Hilti ON!Track være en god løsning til at skabe overblik over presseværktøj og tilbehør. ON!Track giver en komplet oversigt over presseværktøjet, så du hurtigt får et overblik over, hvor det bliver brugt.  

Få mere at vide om Hilti ON!Track

Den rigtige presseteknologi

Hiltis presseværktøj NPR 19-A

Rørsamlinger skal være stærke og pålidelige, og med Hiltis sortiment af batteridrevne presseværktøjer kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. 

Vores presseværktøjer har en indbygget tryksensor, der advarer med et lydsignal og blink, hvis presset ikke er udført korrekt. Værktøjet giver også et lydsignal, hvis der er tekniske problemer, og når vedligeholdelse er påkrævet, og det er jeres sikkerhed for, at selve pressecyklussen altid er korrekt udført. 

En indbygget algoritme forhindrer, at et pres påbegyndes, hvis batteriet ikke har tilstrækkelig kraft til at gennemføre den.

 

 

 

22 V BATTERIPLATFORM TIL ALT DIT HILTI-VÆRKTØJ

Ved rørpresning er en konstant høj ydeevne et krav, og det er lige præcis, hvad vores 22 V batteriplatform leverer. Vores batterier har en lang levetid, og med Hiltis CPC-teknologi (Cordless Power Care) får du den nødvendige ydeevne, selv ved kontinuerlig brug eller arbejde i minustemperaturer. Selv hvis du arbejder med et kompakt batteri, f.eks. Hilti B 22/2.6 eller B22/3.0 Li-ion, kan du udføre flere hundrede rørpres om dagen. Den største fordel er dog, at du kan bruge dine Hilti 22 V-batterier til andre batteridrevne Hilti-værktøjer og dermed arbejde produktivt og fleksibelt med én og samme batteriplatform.

Kæber

Se vores udbud af kæber til et bredt udsnit af rørprofiler, som alle er godkendt af Gerberit og andre store rørleverandører.

Få mere at vide

EN BEDRE PRESSELØSNING

Få svar på dine spørgsmål med Emilie Piil

Se mere
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv