Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Hilti

Highlights

Den hurtigste måde at designe bundplader med eftermonterede og indstøbte ankre, eftermonteret armering, beton-overlay, rækværk og andre installationer med Hilti

PROFIS Engineering Suite er cloudbaseret, så du kan komme i gang med det samme. Selv de nyeste koder og produktdetaljer opdateres automatisk. Alle disse forudindstillede oplysninger kan spare dig for mange timers research af godkendelser forordninger og ankre. Undgå langsomme, fejlbehæftede opgaver – som f.eks. manuelle belastningsoverførsler – takket være den direkte importfunktion fra anden strukturanalysesoftware, såsom Etabs, Robot, SAP2000, StaadPro, Dlubal RFEM og RSTAB.

Minimer spild og spar tid uden at gå på kompromis med standardoverholdelse

Den ekstra præcision, den betalte version af PROFIS Engineering Suite tilbyder, særligt analyse efter CBFE-metoden (Component Based Finite Element), hjælpermed at beskære overflødige tolerancer ved design af forbindelser. Resultatet er et design, der hjælper med at spare på materialeomkostninger og arbejdsløn, mens det stadig afspejler de relevante regulativer og hele endepladeforbindelsens reelle adfærd.

Gratis designsoftware til strukturelle forbindelser kan også fås

Når den gratis prøveperiode af Premium-versionen udløber, kan du stadig sætte din lid til PROFIS Engineering Suite til stort set alle almindelige konstruktionsforbindelser. Vores gratis standardsoftware er ideel til hverdagssager, hvor stift design eller stivhedstjek af endeplade er nok. Du vil kunne designe indstøbningsankre med den gratis software.

Du kan nemt dokumentere dine designs og eksportere dem til din primære BIM- og CAD-software

Detaljerede, trinvise ankerdesignrapporter, som viser tegnings- og strukturformler på hvert trin, kan genereres efter behov. Dine designs kan også eksporteres i 2D og 3D til integration i dine standard BIM- og CAD-programmer.

Software til strukturdesign i overensstemmelse med lokale eller internationale standarder

Understøtter forskellige Eurocodes, ACI, AISC, indiske standarder, australske standarder og russiske normer. PROFIS Engineering Suite bliver automatisk opdateret med de nyeste versioner af de standarder og godkendelser, du har brug for.

Ingeniørsoftware, men ikke kun til ingeniører

Design med PROFIS Engineering Suite kan også forbedre effektiviteten på byggepladsen. Byggepladsledere kan finde ankervarenumre med vores smartphone-app, mens leverandører nemt kan generere rækværksrapporter for at overholde EN 1090-kvalitets- og -sikkerhedsstandarder.

Tekniske data

Dokumenter & Videoer

Råd & Support

Maksimer produktiviteten med vores mest komplette software til forankringsdesign

Fuldt dækkende designsoftware til forankringer

Maksimer produktiviteten ved at designe forbindelser mellem stål og beton som et samlet hele

PROFIS Engineering Suite gør det lettere at klare selv de mest komplekse og udfordrende forankringsprojekter. Den avancerede software håndterer beregninger og analyser af de forskellige elementer i forbindelser mellem stål og beton, inklusive basismateriale, stålplade, ankre, svejsninger og afstivere med nem iteration og grundig dokumentation – det hele fra et enkelt, cloudbaseret værktøj.

 

PRØV PROFIS ENGINEERING GRATIS I 30 DAGE*

*Når prøveperioden er afsluttet vil du have adgang til standard versionen.

Kort om fordelene ved PROFIS Engineering designsoftware til forankringer

Eurocodes

Eurocode klar

PROFIS Engineering er klar til EN 1992-4. Den nye standard konsoliderer, opdaterer og erstatter ældre tekniske specifikationer (f.eks. ETAG001, TRO29) for design af fastgørelser.

Download vores ETA (europæiske tekniske vurderinger) for yderligere information
Afkort designtiden

Afkort designtiden

Kombiner anker- og grundpladeberegninger for at reducere den samlede designtid.

Højere nøjagtighed

Opnå højere nøjagtighed

Få specifikationerne rigtige første gang. Automatiske belastningsoverførsler, behandling af flere samtidige belastningskombinationer og BIM/CAD-modelgenerering hjælper alt sammen med at reducere antallet af fejl og omarbejdning.

Øg effektiviteten

Øg effektiviteten

Integreret datadeling i en enkelt platform giver alle interessenter øjeblikkelig adgang til de mest opdaterede designfiler og rapporter. Det hjælper til at øge gennemsigtigheden, fjerne flaskehalse i kommunikationen og øge effektiviteten.

Alt, hvad du behøver, i en enkelt pakke med software til forankringsdesign

Funktionerne til forankring i beton, murværk og beton over metaldæk gør det let at gøre hele opgaven færdig i en enkelt softwarepakke.

Omfattende beregninger

Funktionerne til forankring i beton og murværk gør det let at gøre hele forbindelsen til grundpladen færdig i en enkelt softwarepakke.

En integreret, cloud-baseret platform holder alle interessenter orienteret med opdaterede data. Det betyder også, at du kan åbne dine designs fra enhver enhed, uanset hvor du er.

Cloudbaseret platform

En integreret, cloud-baseret platform holder alle interessenter orienteret med opdaterede data. Det betyder også, at du kan åbne dine designs fra enhver enhed, uanset hvor du er, også når du er på farten.

God kompatibilitet

God kompatibilitet

Nem overførsel af data fra software til design af bærende konstruktioner såsom ETABS, ROBOT, DLUBAL og RISA, for at importere forskellige lastkombinationer samt hurtig eksportering til sofwareplugins såsom TEKLA for at oprette og styre strukturelle 3D-modeller i beton eller stål uden komplikationer eller omarbejde.

Hvorfor opgradere til Profis Engineering?

PROFIS Anchor 2-softwaren var banebrydende, da den blev lanceret, men branchen er kommet meget længere siden da, både hvad angår standardpraksis og teknologi. Gennem et tæt samarbejde med vores kunder har vi udviklet den nye PROFIS Engineering softwarepakke til at klare de mest udbredte designudfordringer i vores branche med de tids- og omkostningsbesparende fordele der er ved at kunne designe forbindelser mellem stål og beton som en helhed. Begge versioner giver mulighed for at lave beregninger baseret på den nyeste Eurocode 2 del 4 (DS/EN 1992-4). 

  • PROFIS Engineering Premium kombinerer design af monterede ankre og bundplader til en skybaseret software der tilbyder ingeinører enestående arbejdsgangsforbedringer og produktivitetsfordele ved vurdering af stål og beton forbindelser. Rådgivere kan også reducere designtiden med PROFIS Engineering Suites BIM/CAD eksporterings funktionalitet og automatiske lastoverførsel fra strukuranalyse programmer. 
  • PROFIS Engineering Standard - også skybaseret - er bygget på sin forgænger (PROFIS Anchor) og muliggør design af eftermonterede ankre. Programmet er tilgængelig gratis.

Hvorfor opgradere til Profis Engineering?


SoftwarefunktionerAbonnementsgebyrer gælder
PROFIS Anchor 2
Udfaset
PROFIS Engineering Standard
Ny 2020
PROFIS Engineering Premium
Ny 2019
Licenstype Gratis adgang Gratis adgang Abonnementsgebyrer gælder
Flere belastningskombinationer
Import af belastninger fra Excel
Eurocode 2 Del 4 (EN 1992 -4)

Avanceret design af stål-beton-forbindelser og spændingsanalyse på: (1)

- Basismateriale
- Stålgrundplade
- Ankre
- Svejsninger
- Afstivninger

   

 

 

 

Murværkkonstruktion i henhold til ETAG  
Cloud-understøttet webadgang og fildeling via pc, tablet eller smartphone  
Intuitiv brugergrænseflade med fortryd-funktioner  
Rapporter med tilpasningsmuligheder  
Udlæsning af varenumre  
Interface til Tekla-modelleringssoftware     
Indlæs overførsler fra strukturanalyse programmer    

Vælg den rigtige PROFIS Engineering softwarelicens til dig

PROFIS Engineering Standard

PROFIS Engineering Standard

  • Baseret på dens forgænger (PROFIS Anchor) og tilgængelig gratis.
  • GRATIS med 1 klik efter den 30-dages prøveperiode er udløbet 
Kom i gang nu
Stand-alone licence

PROFIS Engineering Premium: Individuel licens - godt for individuelle designere

  •  1 bruger 
  •  Adgang til én bruger af gangen pr. licens
  • 1700 DKK årligt  

Køb nu >

Start gratis prøveperiode
Floating licence

PROFIS Engineering Premium: Flydende licens - bedst til mellemstore virksomheder

  • Flere brugere har adgang til de grundlæggende funktioner
  • Kun én bruger ad gangen til premium funktioner
  • 2500 DKK årligt 

Køb nu >

Start gratis prøveperiode
Teknisk support

Teknisk support

Vores landsdækkende team af dygtige teknikere yder support via telefonen, på kontoret eller ude på byggepladsen. Vi er dér, hvor du har brug for os. Vores ingeniørteam er aldrig mere end et klik eller opkald væk, og de kan altid hjælpe dig med kompetente løsninger. Takket være deres brede vifte af erfaringer og viden kan de yde support på ethvert Hilti-produkt, uanset hvad du vil have hjælp med – fra design til installation.

Kontakt os
Hilti BIM/CAD-bibliotek

Hilti BIM/CAD-bibliotek

Brug det omfattende Hilti BIM/CAD-bibliotek med Hilti produkter i 2D og 3D på websitet eller via vores partnere AutoCAD, Revit, Tekla, Dlubal og bimobjects.com.

Få mere at vide
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv