Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Rotationslasere

Få at vide, hvordan vores rotationslasere er udviklet til at være robust og nemme at bruge til nivellerings-, justerings-, opmålings- og hældningsopgaver over lange afstande

Få at vide, hvordan vores rotationslasere er udviklet til at være robust og nemme at bruge til nivellerings-, justerings-, opmålings- og hældningsopgaver over lange afstande
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
Rotating lasers

Rotationslasere

Robuste 360° rotationslasere

Hilti lasere er designet til høj nøjagtighed ved afretning, retvinkelskæring eller nivelleringsopgaver såsom overførsel af højder, hældning af beton, nedhængtelofter, udgravning, bygningslinjer og søjler. Dertil har vores rotationslaserne maksimal stødsikkerhed, der minimerer slag og stød, samt kraftige gummitætninger, der effektivt holder støv, snavs og vand ude!

Uanset om du arbejder ude eller inde, med horisontale, vertikale eller dobbelte målinger, har vi en robust rotationslaser der passer til din arbejdsopgave!

Thumbnail for outdoor rotating laser video

ROTATIONSLASERE TIL UDENDØRSBRUG

Præcis laser til nivellering på byggepladser

Vores udendørsrotationslasere er robuste, nøjagtige og brugervenlige, samt hurtige og nemme at anvende til enhver opmålingsopgaver. Uanset hvilken arbejdsopgave eller udfordirng du står over for – så har vi en laser der kan klare opgaven.

Thumbnail for indoor rotating laser

ROTATIONSLASERE TIL INDEDØRSBRUG

En grøn laserstråle er mere synlig

Vores sortiment af grønne rotationslasere er specielt designet til indendørs opgaver, da den grønne laserstråle, er fire gange lettere at se end en rød laserstråle. Med den bedre synlighed går arbejdet hurtigere, og du minimerer den tid, der bruges til at indstille værktøjet til at projicere linjerne præcist – selv over store arbejdsafstande. Generelt går byggearbejdet hurtigere med præcis justering af rør, kabelbakker, nedsænkede lofter og montering af gipsvægge.

PR 30-HVS A12

Hvorfor vælge en rotationslaser fra Hilti?

Robuste: Med vores innovative stødsikker teknologi kan vores rotationslasere modstå selv de hårdeste forhold på byggepladsen. Selv hvis du taber din laser, måler den ligeså præcis som før faldet!

Autojusteringsfunktioner: Med en Hilti laser, er referencelinjerne mere præcise end manuelt opsatte snore og pinde, og du behøver ikke længere flytte værktøjet for at justere linjerne. Når modtageren er sat op, skal du blot trykke på knappen, så klarer værktøjet resten.

Batteridrevne: Hilti Cordless Power Care batterier anvender advanceret Lithium-ion batteriteknologi. Teknologien foretager en intelligent overvågning af hver battericelle, så der opnås en konsistent og længerevarende strømafgivelse og en pålidelig visning af opladningsstatus. 

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv