ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Batteri-slagskruemaskiner

Vis mig batteridrevne 12 V og 22 V slagnøgler udviklet til at udføre let og krævende montering i metal, træ og beton

Vis mig batteridrevne 12 V og 22 V slagnøgler udviklet til at udføre let og krævende montering i metal, træ og beton
SID 6-22 Batteridrevet slagskruemaskine Batteridrevet slagnøgle i effektklasse med kulfri motor med høj hastighed og præcis håndtering, så du kan spare tid ved mange fastgørelsesopgaver (Nuron-batteriplatformen)
SID 2-A12 batteri-slagnøgle Minislagnøgle med slag med 12 V motor uden kontakthul, når du har brug for et højt moment med adgang og lav vægt
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
SID 6

Batteridrevne slagskruemaskiner

Kompakte og lette slagskruemaskiner til fastgørelse i beton, stål og træ

Vores sortiment af kompakte, lette og batteridrevne slagskruemaskiner giver dig mulighed for at kunne udføre hundredvis eller endda tusindvis af fastgørelser om dagen. Andre fordele omfatter lavere værktøjsvægt og forbedret ergonomi, der gør arbejdet mere behageligt, når du udfører gentagne bolt-, fastgørelse- og skruopgaver dagen lang eller ved arbejder over skulderhøjde. Takket være vores 22V Nuronplatform får du den samme kraftfulde ydeevne som værktøj med ledning - helt uden ulemper som snublefare og manglende strømkilde.

Det rigtige værktøj til enhver arbejdsopgave

Til mere krævende arbejdsopgaver er SID 6-22 effektiv da den kan klare tusindvis af fastgørelser om dagen. Hvis du har brug for færre fastgørelse pr. dag (op til 100), kan du prøve SID 4-22. Til trange områder er SID 4R-22 effektiv, da den er kompakt og har tilstrækkelig længde til at nå så langt ind som nødvendigt.

Højere hastighed til arbejde med fastgørelser

Vores børsteløse motorer, pålidelig fastgørelse og hurtige aftrækkerudligning hjælper dig med at spare tid ved hver enkelt fastgørelse. Skift mellem forskellige kørehastigheder og drejningsmoment ved hjælp af værktøjets gear og hastighedskontrol. 

Længere arbejdstid per batteriopladning

Vores Nuron 22V lithium-ion-batterier, de effektive børsteløse motorer og gode hammermekanismer, giver dig mulighed for at arbejde længere på en enkelt opladning.

Bedre belysning til din arbejdsopgave

Vores slagskruemaskiner leveres med forskellige belysningsmuligheder, f.eks. en lysring omkring borepatronen på SID 6-22 eller fire LED lys på SID 4-22. Det giver dig den belysning, du har brug for, på ethvert tidspunkt af dagen eller natten og på trange områder med lav belysning.

WORKER INSTALLING METAL SCREWS

Kompakt men produktiv

Vælg den rigtige slagskruemaskine til din arbejdsopgave

Hvis du blot vil fastgøre op til 100 skruer om dagen, har du ikke behov for en superstærk slagskruemaskine. SID 4-22 er en lille og let slagskruemaskine til de mindre krævende opgaver som f.eks. præfabrikerede løsninger og forskalling. Den er kompakt men alligevel robust, og du sparer tid og penge både ved købet og reparationer senere hen.

WORKER INSTALLING METAL SCREWS

Oplys din arbejdsplads

Nu bliver det nemmere at få et klart overblik over din arbejdsplads

Hvem har ikke været frustreret over dårlig belysning? Måske du er i kapløb med tiden ved fastgørelse af metaldæk, da dagslyset er begyndt at forsvinde. Eller belysningen indenfor er for dårlig til opsætning af gipsvægge. I stedet for at finde ekstra lyskilder eller opgive arbejdet til næste dag, kan du prøve SID 6-22, som har en lysring rundt om borepatronen, der giver et klarere syn og belysning.

WORKER INSTALLING SCREW INTO WOOD

Få styr på det

Spar værdifuld tid når du skifter bits

Ofte bruger du handsker på byggepladsen - måske er det koldt eller måske du vil undgå splinter. Det kan dog være svært at skifte bits med handsker. Vores batteridrevne slagskruemaskiner er udstyret med klik-i-borepatroner og teksturerede greb, der gør det nemmere at skifte bits - selv når du har arbejdshansker på. SID 8-22 leveres også med et længere greb, så du kan holde godt fast i værktøjet, når du borer i træ.

SID 8-22 Kommer snart!

FAQs ved køb af slagskruemaskine

Hvad bruger man en slagskruemaskine til?

Slagskruemaskiner leverer både rotation- og slagkraft, hvilket gør den mere effektivit i forbindelse med skruer og møtrikker. De er gode til en mere sikker og hurtig fastgørelse i hårde grundmaterialer så som stål, træ, murværk og beton.

Hvad er forskellen mellem en skruemaskine og en slagskruemaskine?

Den største forskel mellem en skruemaskine og en slagskruemaskine er den kraft og rotation, du får med en slagskruemaskine. Slagskruemaskiner leverer en stor rotationskraft og et større drejningsmoment end skruemaskiner og er bedre til at fastgøre skruer, mens skruemaskiner er bedre egnet til at bore huller. Desuden er slagskruemaskiner normalt mindre og lettere end skruemaskiner, hvilket gør det mere behageligt at bruge dem i længere tid og på trange områder.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal vælge en batteridrevet slagskruemaskine?

Sikkerhed: Hvis elværktøjet anvendes forkert, kan det forårsage skader eller beskadige materialer. Fordelen ved slagskruemaskiner er deres manglende reaktionsmoment, samtidig med at de leverer en fremragende ydeevne. Slagskruemaskinen sender sin energi til værktøjshovedet i stedet for til dit håndled, hvilket reducerer risikoen for træthed eller skader på håndleddet.

Ydeevne: Hvis du planlægger at foretage et større antal fastgørelser (f.eks. over 100 pr. dag), får du højere ydeevne (mere drejningsmoment) og et batteri med længere levetid.

Drejningsmomentkontrol: To eller flere hastigheder eller drejningsmomentindstillinger på din slagskruemaskine giver dig mere drejningsmomentkontrol, hvilket mindsker risikoen for skader på fastgørelseselementer eller grundmaterialer.

Ergonomi: Da du måske skal bruge din slagskruemaskine i længere tid, er det vigtigt at værktøjet er let at håndtere. Se efter et mere ergonomisk greb og lavere vægt, når du træffer dit valg.

Holdbarhed: Motoren, hammermekanismen, elektronikken og værktøjshuset skal fungere problemfrit sammen, så din slagskruemaskine kan holde i mange år fremover.

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu