ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu
Hilti

Produktinformationer

Egenskaber og fordele
  • Vandsæt muliggør vådskæring, som er 30 % hurtigere end tørskæring og næsten støvfri
  • Dybdestop – tillader fuld kontrol af skæredybde i 10 mm trin fra 40-120 mm
  • Sikrer en stort set støvfri byggeplads ved brug sammen med en kompatibel støvsuger
  • Beskyttelse imod overophedning, overbelastning og vand – forlænger værktøjets holdbarhed og forøger brugerens sikkerhed ved våd skæring
  • Den omvendte klingerotation leder værktøjet væk brugerens krop og gør derfor skæring nemmere og sikrere
Arbejdsopgaver
  • Skæring af armeret beton, natursten, kantsten, mursten og andet murværk
  • Skæring og udvidelse af åbninger til vinduer, døre og ventilationskanaler
  • Forskæring til kontrolleret nedrivning

Tekniske data

Dokumenter & Videoer

Sådan skærer du igennem en mur på den halve tid

Se hvordan skæremskiner kan forbedre din produktivitet

Lad os gå lige til sagen: Elektriske skæremaskiner har altid været det første valg, når der kræves lav vedligeholdelse og præcision. Men de manglede råstyrken.

Sådan er det ikke længere. DCH 300-X skæremaskine kan udføre vådskæring og har desuden nye tilpassede klinger, hvilket gør skærehastigheden ca. 30 % hurtigere. Kun de mest krævende specialopgaver kræver den ekstra styrke og skæredybde fra en større sav.

Når du dertil lægger de ekstra fordele ved elektriske skæremaskiner – fx ingen benzindampe og langt mere støjsvage en deres modpart, så du kan bruge dem indendørs i beboede bygninger – så er det let at se, hvorfor de elektriske skæremaskiner er det foretrukne værktøj til mange almindelige opgaver. Vores største håndholdte elektriske skæremaskine kan skære igennem 120 mm med en 305 mm klinge. Det er en skæredybde, man ellers kun kender fra de dyrere 350 mm klinger. Den gennemtænkte konstruktion gør, at du kan skære helt igennem vægge og gulve af beton eller murværk fra den ene side – uden at skulle opmåle, justere og skære fra begge sider. Rutinemæssig skæring eller udvidelse af åbninger er netop blevet dobbelt så hurtig som med en vinkelsliber.   

FORDELE

DCH 300-X

Træk ikke, men skub i stedet

Ligesom vores benzinkapsave og vinkelslibere roterer klingerne på vores elektriske skæremaskine i den modsatte retning. I praksis betyder det, at du skubber en elektrisk skæremaskine på dens hjul, væk fra dig selv. Det gør det nemmere at styre værktøjet, så du kan få en helt vinkelret skæring, når du har brug for det.

DCH 300-X wall cutting

Intet dobbeltarbejde

Selv 230 mm-vinkelslibere opnår i bedste fald en skæredybde på 60 mm. Den begrænsede rækkevidde betyder, at du altid skal skære fra begge sider for at komme hele vejen gennem en væg eller et gulv. Når du vælger en større skæremaskine, kan du skære dybere end tykkelsen på typiske vægge og gulve af beton eller murværk, så du kan nøjes med at skære fra den ene side. Kort sagt er dybere skæring ensbetydende med højere produktivitet.

Intet gashåndtag

En elektrisk skæremaskine er klar til kamp med et enkelt tryk på startknappen når stikket er sat i.

Ingen benzindampe

En elektrisk skæremaskine har ingen forbrændingsmotor. Derfor er den mere støjsvag og miljøvenlig, og den kan bruges indendørs.

Våd betonskæring med Hilti DCH 300-X håndholdt elektrisk sav
1 / 2
Våd betonskæring: højere hastighed, mindre støv

Vådskæring går hurtigt, meget hurtigt. Vandet hjælper med at køle diamantklingerne ned til den mest effektive temperatur, samtidig med at støvet vaskes væk, så det ikke tilstopper skærefladen. Vores sammenligninger af våd- og tørskæring viser, at du kan skære gennem beton ca. 30 % hurtigere, når du vælger vådskæring. DCH 300-X inkluderer slangetilslutning og beskyttelsesskærm med dybdestop, så kan du komme i gang med arbejdet med det samme! Vådskæring er blevet en af de mest effektive metoder til at reducere udledningen af støv. Alt, hvad du skal bruge, er en spand vand og en standard slangetilslutning. 

Optimerede Equidist diamantklinger til Hilti kapsave
2 / 2
Tilpassede Equidist klinger: Hurtigere og tyndere end nogensinde

De seneste opdateringer af vores mest effektive klinger betyder, at du kan forvente at skære 30 % hurtigere end før. Kombineret med hastighedsgevinsterne fra vådskæring giver DCH 300-X tilstrækkelig ydeevne til at tage over fra benzinsave i mange almindelige skæreopgaver. Equidist Super Performance Xtra (SPX) klingen er vores mest avancerede skæreskive. SPX er bygget til at skære i alt, også armeringsjern, og den leverer den absolut højeste standard inden for hastighed og lang levetid. 

Har du brug for mere skæredybde? Skærer du masser af armeringsjern?

Equidist diamond blade family

Skæredybden på 120 mm på DCH 300-X er perfekt til skæring eller udvidelse af åbninger i alle de mest almindelige tykkelser af beton og murværk, men vi fremstiller også diamantskæreværktøj til meget store opgaver og specialopgaver. Med DSH 900-X benzinkapsaven kan du skære i op til 150 mm dybde. Er det stadig ikke nok? Med DST 20-CA vægsaven kan du skære i op til 730mm dybde.

Når det kommer til skæring af armeringsjern, er vores Equidist diamantklinger det oplagte valg. Disse klinger gennemgår en ekstremt præcis fremstillingsproces, hvor hver enkelt diamant arrangeres i et gitter på skærefladen. Equidist-teknologien gør, at klingerne skærer hurtigere, længere og med højere hastighed i flere materialer. Tilsammen betyder alle disse innovationer, at du kan forvente at nedbringe skæringstiden med op til 30 %.

Køb DCH 300-X skæremaskine online

DCH 300-X elektrisk våd- og tør skæremaskine

Power, præcision og rækkevidde til at skære hele vejen gennem armeret beton eller murede vægge i den ene side. Vådskæring og tilpassede klinger har gjort elektrisk skæring hurtigere end nogensinde.

Køb online
Se vores nyheder

Hiltis nye innovationer

Tjek vores nyeste produkter og services.

Se vores nyheder
Køb online

DSH 900-X benzinsav

Med automatisk choker for lettere og mere pålidelig start er DSH 900-X benzinkapsaven vores største, håndholdte skæremaskine. Den er værd at overveje, hvis skæredybden eller ydeevnen fra en elektrisk model ikke passer til dine særlige behov.

Køb online