ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Borehamre

Udforsk vores sortiment af SDS Plus og SDS Max hammerbor, designet til effektiv boring og mejsling i beton

Udforsk vores sortiment af SDS Plus og SDS Max hammerbor, designet til effektiv boring og mejsling i beton
TE 2-M borehammer Kompakt, alsidig SDS Plus (TE-C) borehammer med tre tilstande – til slagboring og rotationsboring
TE 2-22 batteridrevet borehammer Kompakt TE 2-22 SDS Plus borehammer med pistolgreb giver den bedste håndtering ved boring over hovedhøjde (Nuron-batteriplatform)
TE 3-M borehammer Kraftig SDS Plus (TE-C) borehammer til flere typer arbejde med pistolgreb, tre tilstande og mejslingsfunktion
TE 4-22 batteridrevet borehammer Kompakt TE 4-22 SDS Plus borehammer med den bedste balance mellem ydeevne og vægt til boring over hovedhøjde (Nuron-batteriplatform)
TE 6-CL borehammer TE 6-CL Kraftig SDS Plus (TE-C) borehammer med D-håndtag med mejslingsfunktion
TE 30-22 batteridrevet borehammer TE 30-22 effektfuld batteridrevet SDS Plus (TE-C) borehammer med Aktiv vibrationsreduktion og Aktiv momentstyring til robust boring og mejsling i beton (Nuron-batteriplatform)
TE 30-ATC/AVR borehammer Effektfuld SDS plus (TE-C) borehammer til krævende betonboring og korrigerende mejsling med ATC (aktiv momentstyring) og AVR (aktiv vibrationsreduktion)
TE 30-AVR borehammer Effektfuld SDS Plus (TE-C) borehammer til kraftig boring i beton og afrettende mejsling, med aktiv vibrationsreduktion (AVR)
TE 50-22 batteridrevet borehammer Kompakt og batteridrevet SDS Max (TE-Y) hammerbor med lavere vægt, mere kraft og færre vibrationer til boring og mejsling i beton (Nuron-batteri)
TE 60-22 batteridrevet borehammer TE 60-22 SDS Max (TE-Y) borehammer med Aktiv vibrationsreduktion og Aktiv momentstyring til tung boring og mejsling i beton (Nuron-batteriplatform)
TE 60-ATC-AVR borehammer Alsidig og effektfuld SDS Max (TE-Y) borehammer til betonboring og mejsling med AVR (aktiv vibrationsreduktion) og ATC (aktiv momentstyring)
TE 50-AVR borehammer Vores med kompakte SDS Max (TE-Y) borehammer til let komfort og kontrol under boring eller mejsling i beton, sten og murværk
Håndværker, der borer i beton med en TE 60-22 borehammer og en VC 10-22 støvsuger

Læs mere om vores SDS Max borehamre

Den nødvendige ydeevne med ledningsfri fleksibilitet

Skal du bore, mejsle, skære huller og udføre middeltunge nedrivningsopgaver i hård beton og murværk? Så har du brug for den kraft og ydeevne, som SDS Max kan levere. Men hårde materialer skal ikke være lig med hårdt arbejde. Derfor har vores værktøjer i SDS Max-serien en lavere vægt og vibrationsreducerende teknologi, så du bliver mindre træt og kan arbejde mere produktivt.

Med Nuron-batteriplatformen kan du bruge din borehamre til tungt arbejde i ét 22V-system, som bringer fremragende batteritid, høj ydeevne og fokus på sikkerhed.

Få mere kraft med SDS Max borehammere

Større fleksibilitet

Vælg det rigtige værktøj til opgaven. Uanset om du borer i forstærket beton med armeringsjern eller skal bryde gennem murværk, leverer SDS Max borehammere den perfekte kombination af kraft og komfort.

Højere produktivitet

Lettere værktøj, forbedret ergonomi og funktioner som aktiv vibrationsreduktion (AVR) og aktiv momentstyring (ATC) bidrager til, at du kan arbejde sikkert i længere tid.

Mere praktisk

Optimer din værktøjspark ved at vælge én batteriplatform, som kan bruges til alt dit værktøj. 22V Nuron-systemet leverer højere ydeevne, end du er vant til fra eksempelvis ledning- eller benzindrevet værktøj.

Håndværker borer i beton med den nye TE 60-22 og et fastmonteret støvopsamlingssystem

Næste generations borehamre

TE 60-22: Banebrydende ydeevne med Nuron

Nuron platformen gør dig i stand til at arbejde endnu mere pr. opladning. Der er ingen ledninger – kun fremragende batteritid og en ydeevne, som man normalt kun opnår ved at bruge meget tungere værktøj.

Nuron-platformen gør både værktøjet og dine folk mere produktive. De slidstærke batterier kan holde til at blive brugt, har avancerede diagnostiske funktioner og er forbundet til skyen, så du får et bedre overblik over din værktøjspark end nogensinde før.

Håndværker graver i kompakt underlag med den kraftfulde SDS Max kombihammer og en spademejsel.

Ydeevne til de mest krævende opgaver

Høj fleksibilitet til bore- og mejslingsopgaver af enhver slags

Bor huller til ankre og gennemføringer på op til 80 mm i beton og murværk hurtigt og effektivt med vores SDS Max-værktøj. Værktøjet gør også mejslings- og nedrivningsopgaver nemmere og med et hammerbor kan du bore med en diameter på op til 150 mm.

Håndværker borer i elevatorskakt med en kraftfuld SDS Max kombihammer, som er sikret med ophængning, og støvopsamlingssystemet DRS-D.

Mindre træthed, mindre nedetid

Suveræn håndtering med færre vibrationer

Få mulighed for at arbejde længere, også når det gælder de tunge arbejdsopgaver, takket være innovative sikkerheds- og sundhedsfunktioner. AVR reducerer vibrationseksponeringen med op til to tredjedele, og ATC beskytter medarbejdere, ved at forhindre værktøjet i at rotere ukontrolleret, hvis et bor sætter sig fast i materialet.

Du kan desuden få en renere og mere effektiv arbejdsplads ved at tilføje et støvopsamlingsmodul (DRS), som fjerner stort set alt støv direkte ved kilden.

Håndværker sidder med en TE 60-22 kombihammer og et TE-YX hammerbor over knæet

Avanceret tilbehør

Højere produktivitet med vores bor og mejsler

Vores TE-YX hammerbor er specialfremstillet til SDS Max-værktøjet med fokus på hurtigere boring i beton, mursten, murværk og armeringsjern, og vores hammerbor med hårdmetalspids har forbedret geometri, som sikrer en længere levetid.

Når du skal fastgøre ankre, kan du udføre arbejdet hurtigere og mere ensartet uden at rense hullerne manuelt, når du borer med vores sugebor kombineret med en støvsuger. Til mejslings- og nedrivningsopgaver leverer vores selvslibende mejsler og gulvskrabere længere levetid og fremragende ydeevne.

FÅ STYR PÅ DINE VÆRKTØJSOMKOSTNINGER

Vores Fleet Management-service dækker alle dine værktøjsomkostninger til en fast månedspris. Undgå opstartsinvesteringer, og hav kun det værktøj, du har brug for.

Læs mere om Fleet Management

OVERHOLDELSE AF GÆLDENDE REGLER

En stort set støvfri byggeplads er sikrere for dine folk og bedre for dit værktøj. Kombiner et støvopsamlingsmodul med en batteridrevet VC 10-22 støvsuger for at skabe et bedre arbejdsmiljø og forlænge værktøjets levetid. 

Køb støvsugere og andre støvopsamlingssystemer