Hurtigere og mere pålidelige løsninger, der øger produktiviteten

MONTAGE AF GIPSVÆGGE

Hurtigere og mere pålidelige løsninger, der øger produktiviteten

Vil du gerne montere gipsvægge hurtigere og øge fortjenesten? Uanset om din udfordring er træthed hos medarbejderne eller fastgørelser af dårlig kvalitet, så har vi løsninger til at øge produktiviteten og reducere arbejdsomkostningerne i alle trinnene i dit projekt. Sig farvel til upålideligt værktøj, besværlige reparationer og minimal træning, der efterlader dig og dit team i blinde. Hilti har løsninger, der kan hjælpe dig. Læs mere om vores løsninger til gipsvægge.

Loading
Højtydende værktøj og 3 dages reparation

VÆRKTØJ DU KAN STOLE PÅ

Højtydende værktøj og 3 dages reparation

Der er ikke noget mere frustrerende og dyrt end nedetid på grund af ødelagt værktøj. Når du investerer i kvalitetsværktøj, der ikke svigter dig, sparer du tid og penge, når du er under pres for at gøre arbejdet færdigt. Alt vores batteridrevne 22V-gipsværktøj har høj ydeevne. Det er førende på markedet med høj stabilitet. Men der kan ske uheld, så hvordan undgår du kompliceret arbejde og lange reparationstider? Med Hilti Fleet Management får vores praktiske 3-dages reparationsproces dig tilbage på sporet på ingen tid. 

Hurtigere løsninger til alle faserne i arbejdet

SPAR TID, ØG PRODUKTIVITETEN

Hurtigere løsninger til alle faserne i arbejdet

Effektiv montage betyder omkostningsbesparelser, så jo hurtigere du kan få arbejdet gjort, desto bedre. Traditionelle metoder som boring og fastgørelse af montageskinner kan være tidskrævende. Hvad nu, hvis vi sagde, at vi kunne spare op til en femtedel af tiden? Det kan du med vores batteridrevne BX 3-L A22 (02) boltepistol! Den har lavere rekyl, den danner ikke støv, og du kan spore aktiviteterne. Det betyder, at du kan springe rengøringsfasen over og holde fokusere på den konkrete arbejdsopgave, når du har brug for det.

Opmærkning af skinner til skillevægge? Glem alt om arbejdskrævende og risiko for fejl ved manuel kridtopmærkning. Når du kæmper mod uret, eller du skal måle store afstande og komplicerede layouts, forenkler PM 30-MG multilinjelaseren arbejdet – og kan betjenes af kun én person. Du kan også reducere trætheden hos medarbejderne ved at bruge vores elektriske CD 4-A22 injiceringspistol til fuger eller ved at montere gipsplader med vores lette SD 5000 A-22 batteri-gipsskruemaskine.

SUPPORT OG TRÆNING

SUPPORT OG TRÆNING

Følg med udviklingen

Hvis du tidligere kun har fået begrænset træning eller support, kender du måske ikke de nyeste teknologier, der kan øge produktiviteten og sikkerheden på byggepladsen i betydelig grad. Har du brug for træning i skudmontage? Hilti tilbyder online DX-certificering, der drives af eksperter. Du kan også besøge Hiltis online designcenter for brandsikring, hvor du kan designe og indsende dokumentation. Hvis du stadig ikke finder det, du har brug for, skal du blot kontakte vores Hilti ingeniører og få teknisk support. Og hvis du har brug for nøjagtige data om, hvor mange skruer, søm og andre forbrugsvarer, du har behov for, kan Hilti Connect-appen holde dig fuldt opdateret.

FLEET MANAGEMENT

Som Hilti Fleet Management kunde får du adgang til vores praktiske 3-dages reparationsproces, hvis dit værktøj skulle gå i stykker.

Læs mere om Fleet Management

SKUDMONTAGE

Udskift traditionel boring og fastgørelse med vores Hilti skudmontageværktøj – til stort set støvfri profilfastgørelse til skillevægge op til 5 gange hurtigere! Spring den manuelle rengøring helt over, og følg produktiviteten dagligt med aktivitetsregistrering.

Køb Hilti skudmontageværktøj

SERVICES

Samarbejd med Hilti for at trække på eksperthjælp i alle faserne i dit projekt. Vi tilbyder alt lige fra ekspertrådgivning og anbefalinger til akkrediteret træning og demonstrationer, så du kan finde de godkendte løsninger, du har brug for.

Kontakt os

Del