Sæt skub i dine elinstallationer til industri og erhverv

Løsninger til el-installationer

Sæt skub i dine elinstallationer til industri og erhverv

Har du svært ved at få din virksomhed til at vokse, fordi du ikke kan tage flere projekter ind? Frustreret over langsommeligt layout og rilleskæring? Eller måske er du interesseret i hurtigere montagesystemer og nemmere brandsikringsløsninger, som du ikke behøver at udlicitere. Uanset din situation vil Hiltis eldistributionsløsninger til lettere arbejde hjælpe dig med at øge produktiviteten i alle faser af dit projekt.

Loading
MEP Supports Selector

Gør byggepladserne mere sikre

Undgå smerter og varige mén

Laver du intensivt arbejde over hovedet? Vores banebrydende, bærbare EXO-01 exoskelet er designet til at reducere belastning og træthed hos medarbejderne. Det gør byggepladserne mere sikre og øger produktiviteten. 

Er du bekymret for støv? Fastgør et Hilti støvsugermodul (DRS, Dust Removal System) til din batteriborehammer for stort set støvfri boring.

Opnå hurtigere nivellering og justering

Layout i laserhastighed

Opnå hurtigere nivellering og justering

Traditionelt design med kridtsnor og målebånd er langsomt og arbejdskrævende, mens andre måleværktøjer på markedet ikke giver den ydeevne, du har brug for. Med måleværktøjer som de batteridrevne PM 30-MG og PM 40-MG multilinjelasere opnår du bedre holdbarhed, hurtigere og mere præcis justering og fremragende synlighed. Til opgaver som opmåling af kabelbaner og trækrør kan du prøve vores brugervenlige lasermålere. Du kan endda bruge vores betonscannere for at undgå kostbar nedetid, hvis du rammer skjulte genstande. 

Hurtigere og mere sikker rilleskæring

Skær igennem

Hurtigere og mere sikker rilleskæring

Standardløsninger til rilleskæring og fræsning – f.eks. hammer og mejsel, vinkelsliber eller mejselhammer – kan være hårdt arbejde. Det kan også tage lang tid, forårsage skader og medføre dyrt omarbejde. Med den nye Hilti DCH 150-SL murrillefræser kan du lave riller til elektriske installationer op til 40 % hurtigere end andet lignende værktøj på markedet. Få hurtige, rene riller med bredder og dybder på op til 50 mm, og nyd den praktisk talt støvfri drift. Hvis du har brug for at lave hurtige gennemføringer i vægge til kabler, leverer vores kombihamre høj produktivitet. Kombiner dem med vores DRS-system til stort set støvfri boring og mejsling. 

Spar tid med skudmontage

Hurtigere fastgørelse

Spar tid med skudmontage

Søger du efter et mere produktivt alternativ til boring og sætning af ankre til fastgørelse af kabler? Skift til skudmontage med Hilti BX 3 batteriboltepistolen. Den er sikker og hurtigt at bruge uden drivgas, den hjælper dig med at arbejde op til 3 gange hurtigere end andre fastgørelsesmetoder, og du kan bruge et bredt udvalg af skudmontageelementer. For slet ikke at nævne, at den arbejder stort set støvfrit!

HIT-HY 200-R V3- rebar installation with the HDE 500-A22 chemical anchor dispenser

Enklere brandbeskyttelse

Præfabrikerede brandsikringsløsninger, der er nemme at installere

Glem alt om rodet og svært håndterbar brandsikringsmørtel, tætningsmidler og brandplader. Vælg i stedet Hiltis præfabrikerede brandbeskyttelsessystemer! Vores skum, kabelmanchetter og kabelskiver leveres med en lang række godkendelser og kan hurtigt monteres uden specialværktøj eller særlig træning. Det gør livet nemmere og sparer tid.

Maksimal fleksibilitet med batteriværktøj og fastgørelser

Hurtigere montage

Maksimal fleksibilitet med batteriværktøj og fastgørelser

Jo hurtigere dine medarbejdere kan montere eldåser, lamper, kontaktbokse og andre slutbrugerenheder, desto lavere bliver dine projektomkostninger. Ved at bruge Hiltis batteridrevne slagskruemaskiner med lette ankre kan du drage fordel af hurtigere installationer med lavere vibrationer. Du kan også fremskynde processen med vores HUS betonskruer, som er lette at fjerne igen.

Tag kontrol over din værktøjspark

Hvilket udstyr har du? Hvem bruger det, og hvor? Har dit værktøj brug for service eller kalibrering? Er det tid til at forny træning eller certificering? Få alle disse vigtige oplysninger og meget mere med ON!Track, Hiltis software til værktøjsstyring i byggeriet.

Få mere information

Vores ingeniører kan hjælpe

Brug Hilti som partner med eksperthjælp gennem alle projektets faser, fra design over installation til bygningsadministration. Vi tilbyder alt lige fra ekspertrådgivning og akkrediteret uddannelse til trækprøver og tekniske vurderinger – som hjælp til af finde de godkendte løsninger, du har brug for. 

Kontakt os

Del