Profis Software

Det er så let som en, to, tre!

Profis Anchor

Alt PROFIS software kan bestilles på Hiltis hjemmeside, så du kan downloade den software, som du har brug for, 24 timer i døgnet (ikke noget med at vente på en DVD som kommer med posten).

Nyere versioner af PROFIS (f.eks. PROFIS Anchor 2.5.1) vil opkræve at brugerne registrerer deres software med Hilti, ved brug af en Licens Nøgle. Når du laver en PROFIS bestilling hos os, sender vi sig en e-mail, som indeholder både et link til at downloade softwaren og din licens nøgle.

Og husk at PROFIS Anchor, Rebar, Installation, Anchor Skinne and Ferroscan stadig er helt gratis.

Software registrering, fungerer på samme måde som bestilling af andre Hilti produkter online. Følg de tre simple trin nedenfor, for at modtage din kopi af Hiltis PROFIS software.
 

Har du nogle spørgsmål?

Profis Anchor

Trin 1: Bestil

Tilføj den ønskede PROFIS Software til din indkøbskurv* og bestil, HELT gratis**!.

Klik her for at se mere
Profis Anchor

Trin 2: Download

Når du har bestilt varen, vil du modtage en e-mail, med et link til at downloade din PROFIS software og licens nøgle. Selvom Licens nøglen ikke er nødvendig for at installere PROFIS Anchor 2.5.0, er den nødvendig for at opdatere PROFIS Anchor 2.5.1. og alle efterfølgende versioner.

Klik her for at se mere
Profis Anchor

Trin 3: Registrer

Efter du har installeret din PROFIS software, så indsæt Licens Nøglen der fulgte med i e-mailen. Dette vil gøre det muligt for dig at bruge alle efterfølgende PROFIS versioner.

Klik her for at se mere

Del