SCANNING EFTER ARMERINGSJERN, EAGLE HOUSE I LONDON

Sådan hjalp vi med at finde armeringsjern i 18.000 m2 beton

Eagle House ,London

Udfordringen

Eagle House er et stort boligprojekt i centrum af London, der omfatter 276 lejligheder, mere end 6.000 kvadratmeter erhverv, et torv og mere end 30 parkeringspladser – samlet set mere end 18.000 kvadratmeter.

Udfordringen for bygherren, Mount Anvil, var at finde alle kabler i betongulvplader, tagudhæng og lofter.

Vores Hilti løsning

Inspektøren, Murphy Surveys, valgte vores Hilti PS 1000 X-Scan-system til opgaven. De skulle finde armeringsjern, armeringsgitre, kabler, rør, elledninger og andre objekter skjult i betonen og strukturen.

Vores Hilti PS 1000 X-Scan-system er en impulsradarscanner, der giver dig mulighed for at se objekter inde i strukturen, uden at du behøver at bore. Det viser også realtidsresultater i form af 2D- og 3D-billeder på en farveskærm i takt med, at du scanner.

Det betød, at inspektørerne var i stand til at markere bygningerne, mens de scannede.

Inspektøren anvendte derefter vores Hilti PROFIS Detection-software til mere detaljeret analyse af dataene på kontoret med henblik på at oprette 3D-modeller af strukturen og udarbejde rapporter.

Alt dette var med til at spare tid i kraft af anvendelsen af ikke-destruktive metoder til kontrol af integriteten af Eagle House, inden der blev foretaget boringer og andet arbejde.

PRODUKTER ANVENDT TIL DENNE LØSNING

  • Hilti PS 1000 X-Scan detection system

    HILTI PS 1000 X-SCAN SYSTEM

    Vores Hilti PS 1000 X-Scan-system kan scanne store betonområder og registrerer objekter i flere lag af beton.

    Mere information

ANMOD OM EN GRATIS DEMONSTRATION AF PS 1000 X-SCAN-SYSTEMET HOS DIG

Kontakt dit lokale Hilti team for at få yderligere oplysninger eller anmode om en demonstration af vores Hilti scannere og detektionssystemer. Vi hjælper med glæde på byggepladsen, online og over telefonen.

SPØRG EN INGENIØR

Del