INDUSTRILAGER, VICENZA I ITALIEN

Installation af et jordskælvssikkert sprinklersystem

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Udfordringen

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Der skulle installeres sprinkler i et industrilager, og udfordringerne var mange.

Det var et meget stort lager på mere end 3000 m2.
Det modulopbyggede skinnesystem skulle være jordskælvssikkert, og grundmaterialet var meget tyndt, hvilket gjorde det svært at fastgøre skinnesystemet.

Vores Hilti løsning

Vi arbejdede tæt sammen med bygherren, Idrotermotre, om løsningen til projektet, som blev Hiltis skinnesystem MQS. Det er ekstremt fleksibelt, let at montere og udviklet til at kunne modstå jordskælv.

Det modulopbyggede skinnesystem skulle kunne monteres på trange steder, og tagbjælkernes form gav også udfordringer.

Det betød, at mange beslutninger skulle træffes på byggepladsen i forbindelse med placeringen af rørene, og hvor skinnesystem og rørbøjler skulle fastgøres. Vores tekniske Hilti team (Hilti Field Engineers og vores tekniske backoffice) arbejdede sammen med bygherren gennem hele installationsprocessen.

Vi definerede alle de nødvendige modulopbyggede skinnesystemer, udførte en lang række inspektioner og gav bygherren teknisk rådgivning og support under installationen.

Det betød, at bæresystemet kunne installeres hurtigt, sikkert og korrekt.

Vi anvendte også et udvalg af ankre, vores Hilti HST-anker til seismiske belastninger, vores Hilti HUS 3-ankerskrue til flade materialebaser og vores kemiske Hilti anker HIT HY 270 til hulsten.

SPØRG EN INGENIØR

Del