Ikke alle ankre er ens

Fakta om fastgørelser

fixings and fastenings

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om ankre – fra betonskruer, som kan genanvendes, til vores adaptive momentsystem, som er designet til at sikre korrekt montage af ankre. 

Derfor synes vi, at det er på høje tid at dele ude af nogle skæve og vidunderlige fakta om vores fastgørelser...

vidste du, at ...

Den første ETA-godkendelse nogensinde blev givet til vores Hilti HST ekspansionsanker

I 1998 blev vores HST ekspansionsanker det første anker nogensinde, der blev ETA-godkendt til revnet beton. Den nuværende  HST3 er en videreudvikling af succesen Hilti HST og har nu en endnu højere bæreevne. HST3 opfylder let de mest krævende designkrav, fx minimale kantafstande og indbyrdes afstande, takket være den optimerede coating, den innovative segmentgeometri og den høje stålkvalitet.

Hilti HUS3-H 14 betonskruen kan genbruges op til 100 gange i frisk beton

Denne justerbare betonskrue øger produktiviteten, i og med at den kræver mindre boretid og færre arbejdsgange end konventionelle ankre, og så har den tre forankringsdybder for at sikre maksimal designfleksibilitet. Derudover kan makkeren til HUS3-H 14, vores HUS3-H 10 betonskrue, genbruges op til 40 gange i frisk beton, og hele systemet er DiBt-godkendt. Og så er HUS3-porteføljen nu blevet ETA-godkendt til, at man ikke behøver at rengøre borehullet inden montering af skruen. Det gør det langt hurtigere at montere betonskruen og minimerer håndværkernes eksponering for sundhedsskadeligt borestøv.

Hvordan produceres ankre?

1.

 Skæres af tråd

2.

Gevindrulning 

3.

borespids 

4.

Varmebehandling 1: Karbonitrering

5.

Varmebehandling 2: Hærdning af spids

6.

  Galvanisering

fun fact

Vores nye HUS2-anker lanceres til oktober med en ETA-godkendelse og har tekniske data for genanvendelse i frisk beton.  

Hiltis HY170 klæbemørtel kræver ikke nødvendigvis, at borehullet rengøres

Når hullet bores med et Hilti TE-CD eller TE-YD sugebor og en Hilti støvsuger, behøver du ikke at rengøre hullet manuelt, inden du injicerer klæbemørtlen HY170. Klæbemørtlen, som blev udviklet for mere end 8 år siden (langt forud for sin tid), indeholder ikke styren, og derfor kan tomme tuber nemt og sikkert bortskaffes med det almindelige affald i stedet for at blive afleveret som farligt affald, hvilket er med til at bidrage til bæredygtighed. 

HUS3-H

Loading

Hiltis montagesystem, SafeSet, er et mere sikkert og effektivt montagesystem dækket af ETA

SafeSet er en Hilti-teknologi, som mindsker risikoen for forkert monterede fastgørelser takket være enkle og sikre montagetrin. For eksempel hjælper SafeSet med at sikre, at ankrene kan holde til den bæreevne, som de er designet til, hvilket minimerer risikoen for, at et anker svigter på grund af fejlmontage. Systemet er designet til at gøre montagen af ankre og armeringsjern hurtigere og gøre dem mere sikre og pålidelige.  Alle komponenterne i SafeSet er dækket af internationale godkendelser og fungerer problemfrit sammen som et system.

Del