ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Luftrensere

Vis mig luftrensere, der er udviklet til at udvinde støv ved bygge- og renoveringsopgaver

Vis mig luftrensere, der er udviklet til at udvinde støv ved bygge- og renoveringsopgaver
AIC 2000 Luftrenser Fleksibel og let luftrenser med ekstra effekt til fjernelse af fine, luftpartikler ved højere hastighed eller fra større områder
AIC 1000 Luftrenser Fleksibel og let luftsrenser til fjernelse af fine, luftpartikler i forbindelse med konstruktionsarbejde
MOBILE LUFTRENSERE

MOBILE LUFTRENSERE

Begræns spredningen af sundhedsskadeligt fint støv på byggepladsen

Når det gælder sundhedsskadeligt byggestøv, kan selv en lille smule være for meget. Beskyt dine sjak ved at hjælpe dem med at overholde sikkerhedsbestemmelserne for støv, og få en renere byggeplads ved at begrænse spredningen af fine, luftbårne støvpartikler med vores lette men kraftfulde luftrensere AIC 1000 og AIC 2000.

FAREN VED STØV

Langvarig eksponering kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko

Støv fra helt almindelige arbejdsopgaver på byggepladsen er ikke bare dårligt for din produktivitet. Langvarig eksponering af de bittesmå kvartsstøvpartikler fra beton, tegl, mursten og mørtel kan forårsage silikose, som har vist sig at øge risikoen for at udvikle lungekræft. Udsættes man for støv på arbejdspladsen over længere tid, kan man desuden udvikle Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL), som optræder hos mange i byggebranchen.

Image alt text (optional)

HVORFOR BRUGE LUFTRENSERE?

Gør byggepladsen renere og sikrere ved at tage hånd om luftbåret støv

For at kunne beskytte dine folk, når de arbejder indendørs, er det første skridt at opfange det sundhedsskadelige støv ved kilden. Vi tilbyder et bredt udvalg af støvopsamlingssystemer, som kombinerer værktøj, tilbehør og støvsugere. Disse systemer fjerner dog ikke alle de fine støvpartikler i luften. Derfor er luftrensere det perfekte supplement til andre støvopsamlingssystemer, når man arbejder indendørs.

Image alt text (optional)

OVERHOLD LOVE OG REGLER

Brug luftrensere som en hjælp til at overholde anti-støvforordningerne

I dag har mange lande bestemmelser for farligt byggestøv. For eksempel har den amerikanske tilsynsmyndighed for byggebranchen, OSHA, defineret en eksponeringsgrænse for kvartsstøv på 50 mikrogram pr. kubikmeter i løbet af en arbejdsdag på 8 timer. I EU er eksponeringsgrænseværdien for inhalerbart krystallinsk kvartsstøv 0,1 mikrogram pr. kubikmeter i gennemsnit i løbet af en arbejdsdag på 8 timer.

En luftrenser i kombination med værktøjsbaserede systemer kan være en hjælp i forhold til at overholde reglerne på byggepladser og undgå bøder.

Image alt text (optional)

VÆR MOBIL

Vælg lettere luftrensere uden at gå på kompromis med ydeevnen

Luftrensere kan ofte være tunge og uhåndterlige. For at gøre det nemmere at transportere luftrenserne til byggepladsen og flytte dem, mens arbejdet er i gang, har vi designet vores luftrensere AIC 1000 og AIC 2000 til at være så lette som muligt.

AIC 1000 vejer kun 15,2 kg og har en luftgennemstrømning på 1425 kubikmeter i timen. AIC 2000 har en luftgennemstrømning på 2200 kubikmeter trods sin vægt på kun 16,3 kg.

Image alt text (optional)

FÅ EN RENERE BYGGEPLADS

Stop spredningen af støv i ejendomme og private hjem

AIC 1000 og AIC 2000 har flere forskellige anvendelsesområder. Man kan skabe luftcirkulation og filtrere luft i forseglede områder i forbindelse med nedrivning eller skabe zoner med undertryk for at inddæmme støv, hvis man for eksempel udfører renovering i en privatbolig.

For at give yderligere fleksibilitet kan vores luftrenser også integreres direkte i støvvægge – det kræver hverken ekstra tilslutninger eller ekstraudstyr.

Image alt text (optional)

FÅ KONTROL OVER STØVET

Værktøjsbaserede støvopsamlingssystemer til byggepladsen

Reducer støveksponeringen og øg produktiviteten på byggepladsen med løsninger, som ved at kombinere værktøj, tilbehør og støvsugere sænker eksponeringen markant, uanset om man borer, mejsler, saver, skærer eller sliber.

IKKE KUN ET SPØRGSMÅL OM COMPLIANCE

Vær med til at beskytte dine medarbejdere og skabe sikrere bygninger ved hjælp af byggeløsninger, som ikke bare overholder, men overgår de gældende standarder og bestemmelser.

Find sikkerhedsløsninger, som er designet til at beskytte dine folk

DERFOR SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ STØV

Hvad er byggestøv? Hvilke trusler udgør det for sundheden? Hvordan reducerer det værktøjets levetid? Og hvordan kan du eliminere eller mindske risikoen for eksponering?

Læs mere om farerne ved støv i byggebranchen

BYG GRØNNERE

Skal du designe i overensstemmelse med de seneste miljøforordninger? Sigter du efter at samle point sammen til grønne byggecertificeringer som LEED og BREEAM?

Læs mere om løsninger til grøn bygningscertificering