ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu
Hilti

Produktinformationer

Egenskaber og fordele
  • Industristøvsuger til intensiv indsamling af vådt og tørt støv – to turbiner og kraftfuld teknologi til rengøring af filter for mere ensartet, ekstrem høj sugeevne
  • Filterrum rengøres alternativt for næsten kontinuerlig sugning
  • Tank designet til nem fjernelse af slam og støv
  • Vandniveausensorer og flydere beskytter turbinen mod oversvømmelse
  • Denne industristøvsuger har tilstrækkelig sugeevne til at levere støvfjernelse af to stk. værktøj ved brug af en Y-adapter til slangen.
Arbejdsopgaver
  • Våd og tør rengøring
  • Fjernelse af støv på grund af boring, skæring, slibning og tørboring
  • Fjerner boreslam fra vådboring og -savning

Tekniske data

Dokumenter & Videoer

Råd & Support

FIND DIG IKKE I STØVET

Hilti VC 60M-X universalstøvsuger kombinerer styrke, effektivitet og høj tankkapacitet til krævende støvopgaver

På en travl byggeplads kan du være sikker på én ting: fejebakke og børste er ikke nok til at fjerne alt støv og slam omkring dig.

Vi forstår de udfordringer, du står over for, når du skal klare støvet: sugestyrke, tankkapacitet og mobilitet på stedet. Derfor har vi, med dine udfordringer i tankerne, udviklet vores nye VC 60M-X støvsuger og leveret en løsning, der tackler alle problemerne samt hjælper dig og din arbejdsplads med en højere produktivitet.

Se nærmere

Effekt

Med en luftstrøm på imponerende 122 liter pr. sekund gennem to turbiner og beskyttelse fra et gennemtestet hus har denne allround industristøvsuger et automatisk filterrengøringssystem og en tankkapacitet på 65 liter.

VC 60M-X er ideel til krævende støvopgaver, herunder diamantslibning, diamantskæring, opskæring, betonboring og tør kerneboring og desuden fjernelse af slam under våd kerneboring. 

Et elværktøj i kombination med denne universalstøvsuger bliver til et Hilti-støvsugersystem, der hjælper dig med at reducere støveksponeringen og øge produktiviteten på byggepladsen.

Innovation

Takket være de to kombinerede turbiner har VC 60M-X den højeste sugestyrke i vores portefølje af industristøvsugere. 

To turbiner betyder også to filtre, så du kan fortsætte støvudsugningen, mens du manuelt renser filtrene ét ad gangen. På den måde garanteres en kontinuerlig luftstrøm til enhver tid. 

Effektniveauet fra det dobbelte turbinesystem gør desuden støvsugeren til et effektivt værktøj til våd rengøring, herunder betonslam fra kerneboring.

Udviklet til byggepladsen

VC 60M-X er kraftigt bygget med fire hjul og vejer kun 24,5 kg. Den har et transporthåndtag og en robust vogn, der giver den bedst mulige mobilitet på arbejdsstedet. 

VC 60M-X er konstrueret til at forbinde to værktøjer på samme tid gennem en slangefordeler, og den er udstyret med en afløbsslange til våde opgaver.  

Arbejdsmiljø og sikkerhed

VC 60M-X er M-klassificeret. Det betyder, at den overholder standardbestemmelserne for støv med indhold af respirabelt siliciumdioxid. Den høje tankkapacitet på 65 liter betyder, at du bruger mindre tid på tømning, og dermed eksponeres du mindst muligt over for skadeligt støv. 

Hvis luftstrømmen skulle falde, advarer VC 60M-X brugeren og reducerer automatisk den omgivende støvforurening. 

Diamantsortiment

Komplet sortiment af diamantløsninger

Hvis du skal bruge en håndholdt sav, en diamantsliber eller en vægsav, så har vi en model, der løser dine opgaver.

Få mere at vide
Hiltis nye innovationer

Hiltis nye innovationer

Tjek vores nyeste produkter og services.

Se vores nyheder