Spring til hovedindhold

Facademonteringssystemer

Hilti understruktursystemet til ventilerede facader muliggør hurtig, sikker og nem montering

Ventilerede facadeløsninger

Optimer dit design, og spar tid på montagen

Find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste ventilerede facadeprojekt – lige fra design til udførelse.

Ventilerede facadeløsninger
Loading

Tal med en ekspert

Planlægning og design

Bestemmelser og love om energibesparelse er ofte en afgørende faktor, når man designer den optimale opbygning og vælger den bedste underkonstruktion. Vi kan hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, lige fra planlægning til valg af og montage af din facade. Nedbring dine omkostninger med vores komplette, passivhus-certificerede løsning, der sænker varmetransmissionen og undgår kuldebroer.

Uanset hvilket panelsystem du arbejder med, om det f.eks. er metalkassetter med A1-klassificering eller naturmaterialer, så har vi en omkostningsoptimeret løsning, der er designet til at opfylde dine behov.

Derfor er det rigtige design afgørende

Building energy efficiency ranking

Tendensen i byggeriet går i retning af øgede termiske krav og lave U-værdier. Det reducerer isoleringstykkelsen. Hvad betyder det for valget af underkonstruktionen og det brugbare rum i bygningen? Klik nedenfor for mere information.

ENERGIEFFEKTIVITET I BYGGESEKTOREN

energy-efficiency1
 • I Europa er byggesektoren ansvarlig for ca. 40 % af energiforbruget, hvor størstedelen af energien, der anvendes i europæiske husholdninger, stammer fra krav til opvarmning. En af de primære faktorer til dette skyldes, at omtrent 75 % af eksisterende bygningerne er ineffektive ift. energiforbrug, hvilket sætter en streg under potentialet for forbedringer af energieffektiviteten.
 • Når det kommer til areal, er facader den største komponent ved en fritstående bygning. Som bindeleddet mellem den indvendige og udvendige del er facaden definerende for en bygnings energieffektivitet. Bæresystemer af metal i ventilerede facader kan stå for op til 50 % af varmetabet. Det gør en termisk optimereret klimaskærm endnu vigtigere.

DEN RETTE SYSTEMLØSNING ER AFGØRENDE

energy-efficiency2

De nuværende krav til termisk effektivitet i byggesektoren kræver en mere helhedsorienteret tilgang til hele bygningen og til planlægningen. Overholdelse af nuværende bestemmelser og love har topprioritet i planlægningsprocessen. 

 • Samspillet mellem bæresystem og isoleringen skal overvejes under planlægningen.
 • Vores løsninger med kuldebrosafbrydelse og reducerede kuldebro minimerer bæresystemets varmeledning. Systemer uden kuldebroer (FOX-T-systemer) anbefales for at opfylde de strengeste krav til energieffektivitet. Men den løsning er dog ikke altid nødvendig for at overholde lovkravene. Til disse tilfælde har vi udviklet konsoller med mellemlæg (FOX-HI og FOX-VI beslag) for at reducere kuldebroer.
 • Når det kommer til at finde den ideelle systemløsning til dit projekt, kan vi lave en systemkonfiguration, der matcher dine specifikke krav, afhængigt af kravet til U-værdien (varmeoverføringskoefficienten). 

MERVÆRDI FOR PLANLÆGGERE OG BYGNINGSEJERE

thermal-efficiency
 • Et optimalt designet facadesystem maksimerer bygningens tilgængelige brugbare plads - det vil sige en tyndere facade giver højere nettoareal. Det kan have en betydelig indvirkning på ejendomsudbyttet, især i dyre områder.
 • Et uorganisk materiale giver længere levetid og mindre vedligehold og kan efter bygningens levetid 100% genanvendes. Sammen med maksimal energieffektivitet understøtter dette bæredygtigt byggeri.  
 • Med Eurofox-systemet er der mulighed for nemt at optage tolerancer så den færdige facade står helt plan.

Teknisk rådgivning i designfasen

Static design calculations

Få et designforslag

Vores erfarne designteam vil bruge alle dine specifikke projektkrav med hensyn til panellayout, statik og U-værdi til at udarbejde et omkostningsoptimeret systemforslag.

Anmod om et tilbud nu
Hilti BIM/CAD library

Building Information Modelling (BIM)

Ved hjælp af vores BIM/CAD-bibliotek kan du med nogle få klik indarbejde Hilti-løsninger i din 3D-bygningsmodel.

 
Få adgang til Hilti BIM/CAD-biblioteket

Teknisk rådgivning i montagefasen

Static design calculations

Statiske beregninger, dokumentation og montageplaner

For at sikre, at du har alt, hvad du har brug for til en præcis og problemfri montage, vil vores designteam give dig:
 
 • Statiske beregninger og dokumentation af underkonstruktionen, herunder nødvendige ankerfastgørelser og fastgørelsesmaterialer til dit facadeprojekt
 • Standard konstruktionsdetaljer
 • Montageplaner for hele underkonstruktionen inklusive skærelister til profiler
Få ekspertrådgivning nu
U-value calculations

Beregning af U-værdi

Hvis dit projekt har centrale krav om termisk effektivitet, kan vores designteam hjælpe dig med:
 
 • Projektspecifik optimering af underkonstruktionen med henblik på at opnå den nødvendige energi effektivitet
 • U-værdi for vægkonstruktionen, hvor effekten af underkonstruktionen tages i betragtning
Få mere information

Montage

Opmålingsløsninger

Hilti measuring tool in action

Brugervenlig udendørs laser med integreret søger til målinger op til 200 m.

Se vores udvalg af opmålingsløsninger

Rotationslaser

Hilti PR 30-HVS Rotating Laser

Opnå præcis og hurtig justering af profiler med Hiltis PR 30-HVS rotationslaser, der er udviklet specielt til facadeopgaver.

Oplev PR 30-HVS A12 udendørs rotationslaser

Vælg det korrekte beslag

Hilti Eurofox bracket

Vores komplette sortiment af Hilti Eurofox-beslag dækker alle krav til U-værdier

Uanset om du har brug for et vandret eller lodret system, en etagespændende løsning dæk-til-dæk, et termisk effektivt beslag af rustfrit stål eller et beslag uden kuldebro: Vi har et komplet sortiment af Hilti Eurofox facadesystemer til at opfylde dine projektspecifikationer.

Hilti Eurofox beslagsortiment

fastgørelsesløsning

Fastening Brackets

Hilti tilbyder den ideelle fastgørelsesløsning uanset dit grundmateriale

Uanset om du fastgør på stål, beton, murværk, træ eller et andet grundmateriale, har vi en fastgørelsesløsning, der passer til dine behov. 

Når du kombinerer vores brancheførende batteriværktøjer og vores optimerede forbrugsvarer, kan du udføre montagen hurtigere og minimere risikoen for HAVS- og støveksponering.

Selvskærende skruer til metal HRD-H forankringer til beton og murværk HST ekspansionsankre til højere belastninger i beton X-CR søm til skudmontage i beton

Firestop

Firestopping the cavity

Førsteklasses ekspanderende brandbarriere til hulrum, velegnet til ventilerede og ikke-ventilerede facader

Vores ekspanderende CP 674-hulrumsbarriere forsegler på under 3 minutter og er gennemtestet sammen med vores profilmonteringssystem til ventilerede hulrum op til 25 mm.

Kommer Snart!

Fastgørelse af isolering

Fastening insulation

Isolering kan nemt og effektivt fastgøres til beton eller stål

Vi tilbyder også et komplet sortiment af anker- eller skrueløsninger til fastgørelse af isolering på alle grundmaterialer. Vi kan også tilbyde skudmontage med vores DX 6 boltepistol og X-IE isoleringssøm, der sætter nye standarder for sikkerhed og hastighed. 

Se udvalget af fastgørelseselementer til isolering

Fastgørelsesprofiler

Fastening Profiles

Find det rigtige profil til din underkonstruktion

Vi tilbyder et bredt udvalg af profiler i forskellige farver, former og længder til dine opgaver.  

Se vores udvalg af profiler nu

Installation af beklædning

Installing Cladding

Beklædning kan fastgøres med et synligt eller et skjult system

Vores Hilti Eurofox underkonstruktionssystem har en lang række muligheder for panelfastgørelse, herunder nitning, skruning, bøjlesystemer, klemmer og meget mere. 

Se vores udvalg af tilbehør til facader RT 6-A22 batteridrevet popnitteværktøj

NY: FOX-V FACADE KONSOL

FOX-V FACADE KONSOL

Vores facade system er nu blevet endnu bedre med den nye FOX-V facade konsol. Med en special-designet holder, montage markeringer og et formonteret mellemlæg, er montagen blevet endnu nemmere, hurtigere og mere præcis - hvilket øger produktiviteten på din byggeplads. Med en konsol der passer til alle typer af grundmateriale og facadebeklædninger, får du komplet alsidighed lige meget om du skal fastgøre til træ, stål, beton eller murværk.

Send dit projekt

Det skal vi bruge fra dig

 • Tjekliste
  Hvert projekt har individuelle krav. Når du udfylder tjeklisten, kan vores team analysere dit projekt og beregne det i detaljer iht. dine ønsker.
 • Vis plantegninger 
  Underkonstruktionen skal tilpasses efter panelmaterialets egenskaber. Ud fra dine AutoCAD®-skitser kan vi justere beregningerne tilsvarende.
 • Relevante dokumenter
  For at kunne give dig den bedst mulige løsning har vi brug for alle relevante dokumenter om dit projekt. Herunder blandt andet lodrette tværsnit.

Juridisk godkendelse

Hilti kan hjælpe dig med at sikre, at delene i dit ventilerede facadesystem overholder nationale eller europæiske normer. 

Indsend dit projekt nu

 1. Udfyld tjeklisten
 2. Send den udfyldte tjekliste og yderligere oplysninger 

En af vores klimaskærm-specialister vil derefter kontakte dig

Test, godkendelser og certifikater

Ro i sindet i op til 30 år

Vores ventilerede facadesystem har bestået adskillige tests, der omfatter statik, jordskælv og varmeledningsevne. Desuden er vores underkonstruktioner klassificeret som korrosionsbestandige i op til 30 år.

Downloads

Brandklassifikationer: CP 674 Hulrumsbarriere

Hiltis CP 674 Hulrumsbarriere er blevet testet for at være i overensstemmelse med både europæiske og britiske teststandarder samt brandmodstandstesten TGD 19 fra Association for Specialist Fire Protection.

TGD-19 - CP 674 Hulrumsbarriere

Fox-T Kuldebrofrit beslag

Det kuldebrofri Fox-T beslag er testet i overensstemmelse med både den britiske teststandard BS 8414 og BRE-test BR 135. Det har også passivhus-certificering.

BS 8414 - 2 - Fox-T Kuldebrofrit beslag BR 135 - Fox-T Kuldebrofrit beslag Passivhus-certifikat for komponent

ETA-dokumenter

En ETA er et dokument, der indeholder de oplysninger om et byggeprodukts ydeevne, som skal deklareres for dets væsentlige egenskaber, og som danner grundlag for en erklæring om ydeevne.

ETA for HRD-rammedybel til fastgørelse i beton og murværk ETA for X-CR skudsøm til fastgørelse i beton

CE-mærkning og ISO 9001

CE-mærkningen, som er baseret på EN 1090-certifikatet, er obligatorisk i EU for mange stål- og aluminiumselementer. ISO 9001 er den globalt anerkendte standard for certificering af kvalitetsstyringssystemer. 

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Kontakt os
Kontakt
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

Se Hiltis værktøjsservice her