Til enklere, hurtigere og mere nøjagtigt layout

Digitale layoutløsninger

Til enklere, hurtigere og mere nøjagtig afsætning

Synes du, at traditionelle løsninger til byggelayout er langsomme og frustrerende? Er du træt af fejl på grund af data med dårlig kvalitet? Vil du gerne arbejde digitalt, men er du bekymret for omkostningerne og den tekniske kompleksitet ved robot-totalstationer? Måske er du træt af at betale andre virksomheder masser af penge for at lave layout for dig. Hos Hilti er vores byggelayoutsystemer brugervenlige og udviklet med medarbejderne i tankerne. De kombinerer intuitiv software med robuste, tablet-styrede værktøjer, der bygger bro mellem dit design og dine teams i felten – så punktafsætningen bliver hurtigere, mere præcist og nemmere at dokumentere end nogensinde før.

Loading
Bring den digitale ydeevne ind på kontoret

Strømlinet design

Bring den digitale ydeevne ind på kontoret

Overgangen til digitalt layout kan virke vanskelig, men med Hiltis brugervenlige PROFIS Layout Office designsoftware er det lettere end nogensinde at klargøre BIM-data til arbejde i felten. Opnå forenklede arbejdsgange, brug mindre tid på punktforberedelse, og lad ikke-teknisk personale importere de nyeste arkitekt- eller designerfiler fra BIM-modellen. Derefter skal du blot foretage ændringer, hvis der er behov for det, før du eksporterer filerne til vores PLC-tablet.

Nyd intuitivt, tablet-styret layout i felten

EFFEKTIV SOFTWARE PÅ BYGGEPLADSEN

Nyd intuitivt, tablet-styret layout i felten

Ude i felten kan teamet nemt uploade de relevante filer fra BIM-modellen direkte til den robuste PLC-tablet og begynde guidet layout med PLT 300 totalstation. Det avancerede layoutværktøj bliver drevet af vores intuitive Hilti Construction Layout-software, som hjælper med en lang række layoutopgaver – fra forskalling og ankerpunkter til hældninger og indvendige skillevægge – hurtigere og mere præcist end nogensinde før.

Udfør hurtigere og mere præcist layout som en enmandsopgave

LAYOUT I LASERHASTIGHED

Udfør hurtigere og mere præcis afsætning som en enmandsopgave

Med traditionelle metoder kan to erfarne personer layoute op til 150 punkter om dagen. Med PLT 300 stiger dette til ikke mindre end 500 punkter med kun én person.  Med selvnivellerende og automatiske stationeringsfunktioner kan selv uerfarne medarbejdere hurtigt layoute 2D- og 3D-positioner og sende særdeles præcise data til tabletten og hjælpe dig med at forhindre dyre fejl. Løsninger til Hilti totalstationer fås med både mellemlang og lang rækkevidde til hurtigt og præcist layout, uanset hvordan byggepladsen er sammensat. 

Two men stood infront of a tripod on a construction site with cranes in the background

Digitale layoutløsninger

med Thorburn Group

Se hvordan vores digitale layoutløsninger hjælper Thorburn Group til et mere effektivt arbejde. 

A close up of a woman using Hilti software in front of a tripod

Tal med en af vores eksperter

Anmod om et uforpligtende opkald

Vil du hører nærmere om vores layoutløsninger, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed med at blive mere effektiv? Tal med en af vores digitale specialister og hør hvordan vi kan hjælpe dig. 

Del