Spar tid og penge på dine kommercielle projekter inden for rørføring

Produktive løsninger inden for rørføring

Spar tid og penge på dine kommercielle projekter inden for rørføring

Kommercielle projekter inden for rørføring kan være en hovedpine. At vælge de rigtige produkter og samtidig sikre hurtig installation af høj kvalitet er en svær opgave for mange. Men hvad nu, hvis du kunne fjerne kompleksiteten og gøre det nemmere at vælge, bestille og installere? Hvad nu, hvis du også kunne bruge innovative brandsikringsløsninger? Ved at vælge Hilti som din produktivitetspartner kan du spare tid og reducere arbejdsomkostningerne med op til 24 % for hele rørføringsprojektet.

Loading
Se mere om MEP supports selector

Gør byggepladserne mere sikre

Undgå smerter og varige mén

Omtrent 8,9 millioner arbejdsdage gik tabt i 2019/20 på grund af led-skader. Fastgørelse af rør over hovedet kan ikke undgås. Her skal medarbejderne hæve armene over en vinkel på 90 grader. Det giver ukomfortable stillinger, der gentagne gange overstiger deres fysiske kapacitet. Hilti EXO-01 exoskelettet har til formål at bekæmpe dette problem ved at levere assisterende moment til medarbejdernes arme, albuer og skuldre. Det har vist sig, at det bærbare system mindsker belastningen af muskler og led ved arbejde over hovedet, herunder arbejde med kommerciel rørføring.

Er du bekymret for støv? Fastgør et Hilti støvsugermodul (DRS, Dust Removal System) til din batteriborehammer for stort set støvfri boring.

Overbevisende justering

Gør din afsætning hurtigere

Overbevisende justering

Sæt skub i justeringen af rørbæringer med et Hilti måleværktøj som f.eks. den batteridrevne PM 30-MG multilinjelaser. Den er designet til intuitiv betjening af én person og har tre grønne 360 graders linjer, som gør dit arbejde med VVS-rør, nivellering, justering og vinkelafsætning nemmere end nogensinde før (selv under vanskelige lysforhold). Brug et PMA 90 magnetbeslag til at opnå større fleksibilitet rundt om på byggepladsen. Det giver dig mulighed for at montere PM 30-MG på ethvert metalbaseret materiale uden at skulle bruge en trefod. 

Arbejd hurtigere og mere sikkert

Ultimativ ankerfastgørelse

Arbejd hurtigere og mere sikkert

Øg produktiviteten på din fastgørelse med Hilti-værktøj, og reducer boretiden med op til 28 % ved brug af Hiltis innovative betonskruer. Til tungt arbejde kan vores ergonomisk designede SDS-Max kombihamre bore kraftfuldt i beton. Til de lettere opgaver kan du skifte til BX 3-ME (02) batteriboltepistolen og få mindre støv end traditionelle boremetoder samt hurtigere og mere støjsvag fastgørelse.

Hjælp med at reducere arbejdsomkostningerne

Understøtninger, der er nemme at installere

Hjælp med at reducere arbejdsomkostningerne

En mellemstor erhvervsbygning har kilometervis af rør, der holdes på plads af tusindvis af komponenter som f.eks. afstivningsskinner, rørbøjler og klemmer. Derfor er det ikke overraskende, at samling og montage af rørbæringer traditionelt er meget omfattende arbejde. Med vores særdeles fleksible Hilti rørbæringer kan du arbejde op til 20 % hurtigere, når du monterer ankre med en slagnøgle, der er udstyret med et adaptivt momentmodul.

Pålidelige brandsikringsløsninger

Luk hullerne

Pålidelige brandsikringsløsninger

Sig farvel til traditionelle og rodede metoder ved at skifte til Hilti præformede brandstopsløsninger. Montage kræver ingen særlig træning eller specielle værktøjer, og du kan spare op til 33% i arbejdsomkostninger. Hilti tilbyder også fleksible og omfattende ETA-testløsninger til mange plast-, metal-, og kompositrør, såsom CFS-C EL brandmachette. Den er endda velegnet til komplekse konfigurationer såsom bøjede eller skrånede rør. CFS-CID indstøbningsenheden er også en fremragende løsning til gennemføringer i gulve.

Tag kontrollen over din værktøjspark

Hvilket udstyr har du? Hvem bruger det, og hvor? Har dit værktøj brug for service eller kalibrering? Er det tid til at forny træning eller certificering? Få alle disse vigtige oplysninger og meget mere med ON!Track, Hiltis software til værktøjsstyring i byggeriet.

Få mere information

Vores ingeniører kan hjælpe

Brug Hilti som partner med eksperthjælp gennem hele projektet, lige fra design til installation og bygningsadministration. Vi tilbyder alt lige fra ekspertrådgivning og akkrediteret uddannelse til trækprøver og tekniske vurderinger – så du har sikkerhed for, at du finder de godkendte løsninger, du har brug for.

Kontakt os

Del