Sikrere, hurtigere og mere fleksible løsninger til eftermonteret armeringsjern

Løsninger for eftermonteret armeringsjern

Sikrere, hurtigere og mere fleksible løsninger til eftermonteret armeringsjern

Hos Hilti ved vi, hvor vigtigt det er at få armeringsjernet rigtigt på plads første gang. Med tidsfrister og retningslinjer for arbejdsmiljø og sikkerhed kan du ikke tillade dig dyre fejltagelser – uanset om det er forkert montage eller mangel på personale på grund af sygdom eller personskade. HAVS (hånd-arm-vibrationssyndrom) og silikatstøv udgør en risiko for medarbejderne, og derfor er det nødvendigt med et mere sikkert alternativ til traditionelle metoder for at beskytte medarbejderne og deres arbejdsgivere. Vi forstår også, hvor udfordrende det kan være, når dit designprogram ikke er kompatibelt med andre programpakker, eller når du er begrænset til standardprogrammer med ufleksible designs. I har sagt det, og vi har hørt det! Lad os se nærmere på vores løsninger til eftermonteret armeringsjern.

Loading
Reduceret vibration og stort set støvfri boring

MINIMER RISICIENE

Reduceret vibration og stort set støvfri boring

Vil du øge medarbejdernes sikkerhed og hjælpe med at forebygge smertefulde lidelser som f.eks. HAVS? Takket være aktiv vibrationsreducering (AVR) afgiver vores borehamre – selv de kraftige TE 60 og TE 70 – lavere vibrationer, hvilket er med til at minimere risikoen for permanente skader. 

Men hvad med det støv, der kommer fra boring og manuel rensning af huller? Indånding af silikatstøv kan være dødbringende, og derfor har vi udviklet SafeSet – en næsten støvfri løsning, der erstatter traditionel blæsning og børstning. Du skal blot sætte vores VC 20/40 betonstøvsuger til vores TE-CD eller TE-YD sugebor, så fjernes støvet automatisk uden menneskelig kontakt, så processen bliver langt mere sikker.

Spring trin over med automatisk hulrensning

SPAR TID, ØG PRODUKTIVITETEN

Spring trin over med automatisk hulrensning

Forkert installation af armeringsjern er ikke kun farlig, men kan også koste dig tid og penge, fordi fejlene skal rettes på et senere tidspunkt. Den mest almindelige fejl er dårligt rensede huller, som kan føre til svigtende ankre, hvis den kemiske mørtel ikke sætter sig korrekt. Det hjælper vores SafeSet-system med at forhindre ved automatisk at rense hullerne, så armeringsjernet installeres korrekt første gang. Da systemet borer og renser på samme tid, kan du helt springe trinnet med blæsning og børstning over – derved sparer du tid, så arbejdet færdiggøres hurtigere. 

Du kan også minimere dyre projektforsinkelser ved at finde den nøjagtige placering af armeringsjern i betonen, før du starter. Det reducerer risikoen for utilsigtet beskadigelse af eksisterende forstærkninger. Hilti PS 300 Ferroscan kan hurtigt og præcist finde placeringen af armeringsjernet – så borearbejdet færdiggøres hurtigere og produktiviteten skyder i vejret. Til endnu hurtigere mørtelinjicering giver vores batteridrevne HDE 500-A22 mørteldispenser dig den nødvendige kontrol til at dispensere klæbemørtlen nøjagtigt.

 SafeSet installation of post-installed rebar using the TE 70-ATC/AVR SDS Max (TE-Y) rotary hammer, a hollow drill bit and HIT-HY 200-R V3 mortar

TEKNISKE LØSNINGER, DER FUNGERER

Fleksibelt design og problemfri integration

Hvad ville det betyde, hvis du kunne integrere dit designprogram til indlimet armering i dine andre designsoftwarepakker? Det kan du med PROFIS Rebar! Ud over at linke direkte til Hilti BIM/CAD-biblioteket kan det også uden problemer integreres med AutoCAD®- og Revit®-designsoftware. På grund af det fuldt fleksible design kan det endda bruges til specialopgaver med variable forankringsdybder, belastningstyper, boremetoder og andre variable betingelser. Du behøver heller aldrig at bekymre dig om overholdelse af regler og bestemmelser, da det er baseret på de nyeste modelbygningsstandarder, f.eks. Eurocode 2 og ACI.

AVR ROTARY HAMMERS

Hjælp med at forebygge smertefulde lidelser som f.eks. HAVS (hånd-arm-vibrationssyndrom) med vores borehamre med aktiv vibrationsreducering. De afgiver lavere vibrationer og bidrager dermed til at minimere risikoen for permanente skader. Det gør dem langt mere sikre end almindelige standardbor.

Køb TE 70 borehammer

SAFESET

Sig farvel til manuel hulrengøring med SafeSet. Udskift den traditionelle metode med blæsning og børstning med vores kombination af sugebor og betonstøvstøvsuger til eftermonteret armeringsjern, der er hurtigere, mere pålidelige og praktisk talt støvfri.

Få mere information

PROFIS REBAR

Integrer problemfrit PROFIS Rebar med dine andre designsoftwarepakker, herunder Hilti BIM/CAD, AutoCAD® og Revit®. Design til specialopgaver som f.eks. variable forankringsdybder og belastningstyper, med et værktøj, der overholder de nyeste modelbygningsstandarder.

Kom godt i gang

Del