Hurtigere og mere sikre samlinger mellem stål og beton

DESIGN OG MONTAGE AF ANKERFASTGØRELSER

Hurtigere og mere sikre montager af stål på beton

Får du ikke prioriteret nok tid til design af dine samlinger mellem stål og beton? Det kan også være en udfordring at finde den optimale løsning til beslag og endeplader på søjler og bjælker. Effektivt design og hurtig montage er derfor vigtigt for at nå deadlines i både design- og udførelsesfasen.

Men selv om produktiviteten er afgørende, må man ikke gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed – fejl ved ankerfastgørelser kan få store økonomiske og menneskelige konsekvenser.

Ydermere er det vigtigt at have arbejdsmiljøet for øje i montagen og passe på de udførende på byggepladsen. Her er det f.eks. vigtigt at reducere risikoen for HAVS (Hand Arm Vibration Syndrom) og forhindre indånding af silikatstøv fra beton.

Hos Hilti er vi klar til at møde disse udfordringer! Læs videre for at udforske vores bedste løsninger til fastgørelser fra design til udførelse.

Loading
Sikrer kvalitetsinstallationer og hurtigt design

SPAR TID PÅ DESIGN AF ANKERFASTGØRELSER

Sikrer korrekt montage og hurtigt design

Design af ankerfastgørelser kan være vanskeligt og tidskrævende. Det tager normalt en time at finde en løsning, der er bygbar og overholder normerne, hvad nu hvis vi siger, at vi kan reducere det til en femtedel? Med vores Hilti PROFIS Engineering Suite kan du designe en komplet fodplade på så lidt som 10 minutter! Softwaren designer ikke kun fastgørelserne, men kan designe hele beslaget/endepladen og kan overføre geometrien til din BIM-model. Vi tilbyder også teknisk support og træning på byggepladsen og på kontoret, så du altid kender de rigtige produkter til opgaven. Når du har tillid til montagemetoden, kan du undgå bekymringer om ansvar og bevare virksomhedens omdømme.

Automatisk hulrensning og forudplanlagt scanning

LØSNINGER DER ØGER PRODUKTIVITET OG SIKKERHED

Automatisk rensning af borehuller og lokalisering af armering

Du har sat skub i designprocessen, men hvad kan du ellers gøre for at øge produktiviteten på byggepladsen og få lettere ved at overholde tidsfristerne? Vi ved, hvor tidskrævende manuel hulrensning kan være, og derfor har vi udviklet SafeSet – en 2-i-1-løsning, der borer og renser på samme tid. Du skal blot fastgøre vores VC 20/40 betonstøvsuger til vores TE-CD eller TE-YD sugebor til dobbelt så hurtig rensning sammenlignet med den traditionelle metode med pust-børst-pust. Vores batteridrevne HDE 500-A22 dispenser  fordeler klæbemørtlen hurtigt og præcist og sparer dig for endnu mere tid, samtidig med at du nedbringer dine omkostninger. 

Du kan oven i købet undgå fremtidige problemer ved at finde skjult armeringsjern i betonen, før du starter. Det reducerer risikoen for utilsigtede skader og efterfølgende forsinkelser. Med vores PS 300 Ferroscan kan du nemt finde armeringsjernet, så du kan bestemme den bedste boremetode – så undgår du ændringer i sidste øjeblik.

Reduceret vibration og stort set støvfri boring

ØG SIKKERHEDEN, NEDBRING RISIKOEN

Reduceret vibration og stort set støvfri boring

Vil du øge medarbejdernes sikkerhed og hjælpe med at forebygge smertefulde lidelser som f.eks. HAVS? Takket være aktiv vibrationsreducering (AVR) afgiver vores borehamre – selv de kraftige TE 60 og TE 70 – lavere vibrationer, hvilket er med til at minimere risikoen for permanente skader. Men hvad med det støv, der kommer fra boring og manuel rensning af huller? Indånding af silikatstøv kan være dødbringende, og derfor er vores SafeSet-system en praktisk talt støvfri løsning. Ved automatisk at fjerne støvet fra hullet med en støvsuger reduceres den menneskelige kontakt. Det øger sikkerheden og mindsker risikoen for eventuelle sundhedsproblemer.

PROFIS ENGINEERING

Med vores Hilti PROFIS Engineering Suite kan du designe en komplet endeplade på så lidt som 10 minutter. Softwaren regner efter gældende designstandard og anvender ankre med passende dokumentation, hvilket sikrer dig den optimale løsning på dine fastgørelser.

Prøv det gratis

SAFESET

Sig farvel til manuel hulrengøring med SafeSet. Udskift den traditionelle pust-børst-pust metode med vores kombination af sugebor og betonstøvstøvsuger til eftermonteret armeringsjern, der er hurtigere, mere pålidelig og praktisk talt støvfri.

Få mere information

FERROSCAN

Planlæg forud ved at finde skjult armeringsjern med vores PS 300 Ferroscan. Nedbring risikoen for hændelige skader og forsinkelser, mens du bestemmer den bedste boremetode til opgaven, så du kan undgå ændringer i sidste øjeblik.

Køb PS 300 Ferroscan

Del