Brandsikring af samlinger

Vores brugervenlige produkter til brandsikring letter installation og inspektion

Loading
19518.tif

Brandsikring

Når professionelle skal vurdere kvaliteten af byggearbejde, ser de på kvaliteten af fugerne. Det giver sig selv, at fuger er uundværlige – de giver to bygningselementer mulighed for at bevæge sig, uanset om det gulv-til-gulv, væg-til-væg, top-til-væg, væggens bund eller perimetermure. Det giver utallige mellemrum, hvor ild og røg kan sprede sig.  

For at forebygge spredning af ild eller røg i en bygning skal visse vægge, gulve og fuger opfylde en specifik brandmodstandsdygtighedsklasse – den periode, hvor en bygningskomponent er testet til at kunne indeslutte en brand, fortsat kunne opfylde en strukturel funktion eller begge dele. Her kommer brandsikring ind i billedet: Blokering af mellemrum og gennemføringer i konstruktionen, er en effektiv måde at indeslutte brand, røg og giftige gasser på. Konstruktionen deles dermed op i rum, der er isoleret fra hinanden – en passiv sikkerhedsstrategi, der hjælper med at forhindre ild og røg i at sprede sig ud over arnestedet.

CFS-TTS 358, Firestop top track seal

Præfabrikerede forseglingsløsninger

 Ved at lukke en fuge med vores gennemtestede produkter til brandsikring gør du ikke bare din bygning mere sikker – du optimerer den også på andre områder. De opfylder industriens seneste behov, hvad der angår lydisolering, energieffektivitet, bevægelighed og jordskælvssikring samt forebyggelse af mug og skimmel. Det gælder ikke bare for vores produkter til brandsikring, men også for de fugemasser, der er beregnet til ikke-brandsikre fuger mellem vægge og plader. For at gøre arbejdet på byggepladsen endnu mere produktivt og sikkert tilbyder Hilti adskillige præfabrikerede forseglingsløsninger, f.eks. vores CFS-TTS brandtætning. Disse brugervenlige produkter letter både installation og inspektion.

De stoffri løsninger med lavt indhold af flygtige organiske forbindelser (VOC) hjælper dig med at skabe et sundere miljø i din bygning, der overholder anerkendte grønne bygningsstandarder. 

Brandbeskyttelse

Alt hvad du skal vide om forebyggelse af skader under en brand

Relaterede produkter

 • Hilti firestop sealants FS-ONE

  Brandfugemasse

  Til rør af plast og metal

  Vis mere
  CFS-TTS 358, Firestop top track seal

  Brandtætning

  Præfabrikeret forseglingsløsning

  Vis mere

Del