BRANDSIKRING TIL BYGNINGSEJERE OG SPECIALISEREDE KONSULENTER

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

Hos Hilti kan vi hjælpe dig med specifikationer og design til passive brandbeskyttelsessystemer.

Vi tilbyder også banebrydende produkter, brugervenlig designsoftware og teknisk support på stedet, online og over telefonen. Kontakt dit lokale Hilti kontor, hvis der er noget, du ikke kan finde online.

STORT UDVALG AF LET INSTALLEREDE BRANDSIKRINGSLØSNINGER

Hilti firestop collars

Vi tilbyder et stort udvalg af brandsikringsprodukter til mange forskellige formål og løsninger, der er testet i henhold til de strengeste internationale standarder, f.eks. ASTM og EN.

Vores præformede brandsikringsprodukter kan øge din produktivitet. Brandsikringsmaterialet er monteret indvendigt ved leveringen, hvilket gør det nemt og hurtigt at installere, eftermontere og inspicere dem.

For eksempel kan vores bløde brandsikringsblokke installeres uden mørtel, og de er lette at tage ud og genbruge. Vores brandsikringskabelskiver slutter tæt omkring kabler, og vores endeløse brandsikringskraver kan skæres til i den ønskede længde til komplicerede rørkonfigurationer, f.eks. skrå rør.

AVANCEREDE DESIGNREDSKABER OG EKSPERTINFORMATION TIL BRANDSIKRING

Hilti firestop technical literature

Vores tekniske Hilti onlinemanualer, godkendelsesdokumenter og tekniske specifikationer hjælper dig med hurtigt og let design. Du kan let klippe tegninger og tekst fra vores tekniske bibliotek ud og sætte dem ind i dit eget design.

Få adgang til:

  • 2D-tegninger
  • Specifikationstekst
  • Dokumenter til forudgående planlægning
  • Godkendelsesdokumenter

Vi tilbyder også software og apps til udvælgelse af produkter og design af brandsikringssystemer, inklusive et omfattende BIM/CAD-bibliotek.

BEDRE BYGNINGER MED BRANDSIKRING

Vores Hilti brandsikringsprodukter kan ud over at beskytte mod brand også forbedre bygningsstrukturer. De er testet ud over ETA- og UL-brandbeskyttelsestestene og kan forbedre:

  • Bygningens akustik – ved at blokere huller, der også leder lyd.
  • Bygningens bevægelser – hvilket kan minimere stød efter jordskælv, termiske bevægelser i rørsystemer, strukturel defleksion eller vibration i industrianlæg.
  • Beskyt bygninger med mug og skimmelsvamp – vi tilbyder mug- og skimmelsvampresistente produkter, der især kan være nyttige i forbindelse med design af hospitaler.
  • Følg LEED- og BREEAM-certificering for grønt byggeri.

SPØRG EN INGENIØR

Del