BRANDSIKRING TIL BYGHERRER OG PROJEKTLEDERE GENERELT

Hilti firestop for general contractors

Hos Hilti kan vi hjælpe dig med specifikationer og design til passivbrandsikring.

Vi tilbyder også banebrydende produkter, brugervenlig designsoftware og teknisk support på stedet, online og over telefonen. Kontakt dit lokale Hilti kontor, hvis der er noget, du ikke kan finde online.

ET STORT UDVALG AF LET INSTALLEREDE BRANDSIKRINGSLØSNINGER

Hilti firestop blocks

Vi tilbyder et stort udvalg af brandsikringsprodukter til mange forskellige formål og løsninger, der er testet i henhold til de strengeste internationale standarder, f.eks. ASTM og EN.

Vores præformede brandsikringsprodukter kan øge din produktivitet. Brandsikringsmaterialet er monteret indvendigt ved leveringen, hvilket gør det nemt og hurtigt at installere, eftermontere og inspicere dem.

For eksempel kan vores bløde brandsikringsblokke installeres uden mørtel, og de er lette at tage ud og genbruge. Vores brandsikringskabelskiver slutter tæt omkring kabler, og vores fleksible brandmancheter kan skæres til i den ønskede længde til komplicerede rørkonfigurationer, f.eks. skrå rør.

KLAR INFORMATION FOR LET SPECIFIKATON AF BRANDSIKRING

Hilti firestop technical literature

Tag et kig på vores tekniske onlinebibliotek med grundige beskrivelser af vores Hilti brandsikringsprodukter, tekniske manualer og godkendelsesdokumenter.

Det er en hurtig og let måde at finde designinformation og specifikationer ét sted. Du kan også klippe tegninger og tekst ud og sætte dem direkte ind i dit eget design.

Hvis du har brug for mere information, kan du kontakte dit lokale Hilti team. Vi hjælper dig med glæde på byggepladsen, over telefonen eller online.

SPØRG EN INGENIØR

Del