Brandsikring til store åbninger

Alt hvad du har brug for at vide om røg- og brandforsegling af store åbninger

Loading

Gå en tur gennem teknikrummet i enhver moderne bygning, og du vil se en labyrint af lagdelte mekaniske og elektriske services, det ville have været umulige at forestille sig for få år siden. Denne endeløse række af kabler, bundter, bakker, trækrør og plast- og metalrør kræver større væg- og gulvgennemføringer end nogensinde, og det skaber nye problemer i forbindelse med brandopdeling. Du kan regne med, at Hilti brandsikring leverer effektive røg- og brandmodstandsdygtige forseglinger omkring disse større gennemføringer.

Det er ikke blot de tekniske installationer, der er blevet større, det er også hastigheden af forandringerne. Alle avancerede projekter – men især datacentre og hospitaler – afhænger af bygningstjenester, der tillader hurtige forandringer uden nedetid. Ved at vælge brandsikringsløsninger, der kan gennemføres igen, kan du bevare dine foranderlige mekaniske og elektriske installationer uden at gå på kompromis med hverken effektiviteten eller sikkerheden.

For at levere den tilpasningsevne, du har brug for i større åbninger, tilbyder vi traditionel brandmørtel, brandpladesystemer, kompositplader og forskellige præfabrikerede løsninger som brandmursten, brandpuder og modulopbyggede sikringssystemer. De er alle udviklet til at være lette at specificere, installere og inspicere.

 
Image alt text (optional)

HVILKE BRANDSIKRINGSPRODUKTER SKAL JEG BRUGE?

Hvis du regner med at opgradere eller udvide dine mekaniske og elektriske installationer ofte, er præfabrikerede løsninger – som brandmursten – ideelle til let forsegling af store åbninger. Denne ikke-hærdende og genanvendelige løsning er udviklet til meget produktiv installation udført af én person uden specialværktøj. CFS-BL og CFS-BL P brandmursten er udviklet specifikt til at gøre ny gennemføring af eftermonterede kabler lettere. De kan let afmonteres, skæres og genmonteres. Brandmursten minimerer også mængden af luftbårent støv og fibre sammenlignet med mere traditionelle løsninger som brandplader og -mørtel

DX 5 F8, DX 5 F8, deflection head, track fastening to ceiling, interior finishing, X-U concrete nail

Vores præfabrikerede overflademonterede løsning – CFS-RCC rektangulær kabelkrave – er udviklet til brandsikring af blandede åbninger. Dens modulopbyggede design betyder, at du kan kombinere op til tre elementer til brandsikring af åbninger på op til 562 mm. Denne stort set støvfri løsning, der er let at installere og inspicere, giver mulighed for 100 % kabelfyldning i alle åbninger. Den gør det også muligt at forsegle gamle, beskadigede eller forkert forseglede gennemføringer – endda uden af fjerne det eksisterende brandsikringsmateriale i åbningen.

CP 675 letvægtsbrandplade er også egnet til hyppige nye gennemføringer. Den er let at installere og skære og er udviklet til konfigurationer med enkelte kabler, kabelbakker og flere kabler.

Hvis du har brug for midlertidig forsegling af åbninger inden den endelige installation af den korrekte brandsikringsløsning, giver vores genanvendelige CFS-CU og CP 651N brandpuder fremragende fleksibilitet til kabler, kabelbakker, trækrør og plastrør til åbninger på op til 1200 x 1500 mm. 

DX 5 F8, DX 5 F8, deflection head, track fastening to ceiling, interior finishing, X-U concrete nail

Hvis du kun lejlighedsvis kommer til at udskifte kabler og rør, tilbyder vores CFS-CT, CP673 og CP670 brandplader et bredt godkendelsesomfang, herunder kabler, kabelbundter, kabelbakker, brandbare og ikke-brandbare rør samt flere og blandede gennemføringer.

Image alt text (optional)

Hvis du ikke regner med at opgradere eller ændre dine mekaniske og elektriske installationer, er brandmørtel som f.eks. CFS-M RG og CP 636 den prisbevidste løsning til store åbninger. Mørtel skaber en permanent røg- og brandmodstandsdygtig forsegling omkring kabler, kabelbundter, kabelbakker, plast- og ståltrækrør og forskellige typer af rør (metal, PVC, PE).

Relaterede produkter

  • Firestop block CFS-BL (2062863)

    Brandmursten

    Præformede genanvendelige bløde mursten, der er lette at installere og tage ned

    Show me more

Brandbeskyttelse

Alt hvad du skal vide om forebyggelse af skader under en brand

Del