SOFTWARE TIL BRANDSIKRING

Design, konstruktion og bygningsdrift af brandsikring

Hilti firestop design software

Brandsikringsdesign kan blive kompliceret.

Der er masser af gennemføringer, der skal tages højde for – eksempelvis rør, kanaler og kabelbakker.

Og bygningsmyndighedernes inspektion er meget grundig.

Hos Hilti har vi forsøgt at forenkle alt dette med vores brandsikringssoftware og -produkter.

Vi tilbyder software, der kan hjælpe med at forenkle, dokumentere og effektivisere hele brandsikringsprocessen, inklusive inspektioner – fra design over konstruktion til bygningens drift.

Design

Vi har automatiseret hele designprocessen for brandsikring, så du automatisk kan finde, vælge og placere de rigtige brandsikringsløsninger i dit design. Der er ikke brug for detaljeret viden om brandsikring. Vores software gør det for dig.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af brandsikringsprodukter, som er tilgængelige som 2D- eller 3D-BIM/CAD-objekter.

Konstruktion

Vores software gør det muligt for dig at overføre dine data direkte til Hilti’s layoutværktøjer.

Konstruktion og drift

Vi tilbyder også cloud-baseret dokumentationsstyring, hvor du kan registrere og opbevare al din brandsikringsdokumentation på ét sted. Her kan du hurtigt oprette detaljerede inspektionsrapporter og dele det hele med dit projektteam i realtid – så arbejdsgangene kan afvikles hurtigere.

Vi kan også tilbyde et bredt udvalg af brandsikringsprodukter til håndtering af mange forskellige typer af gennemføringer og løsninger.

De er alle designet til at forhindre spredning af flammer, røg og giftige gasser for at beskytte bygninger og redde liv.

Du kan føle dig sikker, når du bruger Hilti’s brandsikringssoftware og systemer. De er baseret på mere end 20 års arbejde med dybtgående ekspertise og forskning i passiv brandbeskyttelse.

BRANDSIKRINGSDESIGN FRA DAG ÉT FOR DIT BYGGERI

Vores software integrerer problemfrit med Autodesk® designsoftwaren, så du kan begynde at designe dit brandsikringssystem, lige fra du begynder at designe byggeriet.

Fremadrettet planlægning hjælper med at spare tid ved at undgå konflikter og tidskrævende improvisationer på byggepladsen.

RELATERET SOFTWARE

SPØRG EN INGENIØR

Del