BATTERSEA-KRAFTVÆRKET I LONDON

Forstærkning af et kulturelt ikon med 40.000 dyvler

Hilti jobsite reference battersea power station London UK

Udfordringen

Hilti jobsite reference battersea power station London UK

Battersea-kraftværket er hjertet i et af Londons største og mest visionære byggerier.

Det er en ikonisk bygning med fire enorme skorstene og samtidig midtpunktet for 170.000 m2 lejlighedsbyggeri, butikker, caféer, kontorer og 73.000 m2 offentlige områder.

Det er et vigtig projekt for London, der skal transformere den engang forladte havnefront ved Themsen. Det koster 8 mia. pund og omfatter en ny undergrundsstation og udvidelse af en underjordisk toglinje.

Den store udfordring bestod i, at kraftværket havde været forladt i mere end 30 år. Derfor skulle murstensmurene og skorstenene forstærkes med mere end 40.000 dyvler i kælderen mellem den eksisterende murstensmur og nye forstærkede betonmure.

Vores Hilti løsning

Hilti blev tidligt involveret i projektet i form af et samarbejde med Battersea Group, J. Coffey Construction Ltd og konstruktionsdesignerne.

Vi foreslog at bruge vores Hilti HIT-SC M22 sihylstre til opgaven. Der var mange hulrum i de 600-700 mm tykke mure. Vi ønskede også at sikre, at der var styr på mængderne af kemisk forankringsmasse, og at de installerede forankringer var effektive i andre typer af grundmateriale.

Entreprenørerne anvendte også vores Hilti TE 80-AVR kombihamre til boring af huller og vores Hilti Injection Technology (HIT) kemiske ankersystemer.

PRODUKTER ANVENDT TIL DENNE LØSNING

RELATERET SOFTWARE

SPØRG EN INGENIØR

Del