DX 6 Direct Fastening Tool Installing Wood to Steel

Fra DM 4 til DX 6: Udviklingen i Hiltis skudmontagesystemer

Skudmontage er kommet langt på 70 år …

Image alt text (optional)

Siden 1950'erne har vi fundet sikrere og hurtigere måder til fastgørelse af materialer inden for apterings- og betonarbejdet i byggeriet. De teknologiske fremskridt har bevæget sig fra traditionelle metoder som boring og fastgørelse til det, der nu er en bred portefølje af effektive skudmontageværktøjer.

Men lad os begynde med det grundlæggende ...

HVAD ER SKUDMONTAGE?

En boltepistol bruges til at fastgøre materialer som træ, isoleringsplader og andre elementer på beton eller stål. Afhængigt af værktøjet kan det generere effekt på op til 330 J ved et tryk på én knap – nok til at få søm til at gennemtrænge de vanskeligste overflader. Det er ikke så underligt, at det hjælper vores kunder med at blive op til 5 gange hurtigere i deres daglige arbejde. Farvel til boring og ankre! Dertil er processen stort set støvfri, hvilket eliminerer risikoen for, at du eller dine medarbejdere indånder skadelige støvpartikler.

Værktøjet kan drives af krudt, gas eller batteri og består af 3 hovedelementer – værktøjet, drivenergien og fastgørelsesenheden. De dækker en lang række arbejdsopgaver fra isolering og profilmontering til gitterristmontage og forskallingsarbejde, og de kan være halvautomatiske, fuldautomatiske eller batteridrevne med høj effekt.

UDVIKLINGEN I HILTIS SKUDMONTAGE PISTOLER

1952

DM 4

DM 4

Den første hånddrevne sømpistol patenteret af Martin Hilti.

1953

Hilti Perfix

Hilti Perfix

Fastgørelsesværktøj med høj hastighed og med patron. Det første krudtdrevne værktøj udviklet og solgt under Hiltis varemærke.

1956

Hilti Automatic

Hilti Automatic

Krudtdrevet boltepistol med høj hastighed og vippende frontsektion. Aktiveres af aftrækker.

1957

DX 100

DX 100

Første hammerdrevne krudtpistol baseret på kolbeprincip.

1965

DX 300

DX 300

Krudtdrevet, aftrækkeraktiveret værktøj med kolbe.

1969

DX 350

DX 350

Første introduktion af patroner på bånd.


1977

DX 450

DX 450

Ny repetermekanisme og styrkeregulering.

1986

DX 36 M

DX 36 M

Det første sømmagasin til brug med båndede søm.

1994

DX A40

DX A40

Fuldautomatisk retur af kolbe.

1995

DX A41

DX A41

GRU gasreturenhed.

2002

DX 460

DX 460

Avanceret, fuldautomatisk værktøj, lanceret som et "system" til brug til forskellige arbejdsopgaver.

2017

DX 5

DX 5

Forbundet værktøj med digital serviceindikator og BT-funktion.

Image alt text (optional)

LANCERING AF DX 6

Den krudtdrevne DX 6 giver dig den hastighed og alsidighed, du har brug for til at få arbejdet gjort hurtigere og mere sikkert. Med tidsfrister, der skal overholdes, og en lang række arbejdsopgaver, der skal dækkes, forstår vi, hvor vigtigt det er at have et universalværktøj, der kan tilpasses til enhver situation. DX 6 er komplet med én krudtteknologi, den er nem at bruge, og giver dig fuld fleksibilitet, samtidig med at du har adgang til den information, du har brug for. 

 

Image alt text (optional)

VORES ENKLESTE SKUDMONTAGEVÆRKTØJ TIL DATO

Aldrig har det været nemmere at vælge effekt takket være "one stop power regulation" – et intuitivt, fremadvendt reguleringshjul, der er perfekt placeret til hurtige justeringer. Det er især praktisk, når du arbejder med et bredt udvalg af materialer, fordi du kan finjustere indstillingerne ved blot at dreje hjulet. Processen bliver mere ensartet og hurtigere, og produktiviteten øges. Vi har også fokuseret på nemmere vedligeholdelse, så rengøring af dit værktøj aldrig tager længere tid end højst nødvendigt. Med èttryks-knappen kan du hurtigt adskille, rengøre og samle den igen – så undgår du at bruge tid på indviklet åbning og samling af værktøjet.

Image alt text (optional)

ÉN FARVE KRUDT GIVER MAKSIMAL ALSIDIGHED

NU behøver du ikke længere skifte krudt, så det passer til forskellige arbejdsopgaver. Med universalkrudt til DX 6 kan en enkelt strimmel det hele. Så kan du hurtigt skifte arbejdsopgaver og arbejdssteder med et enkelt værktøj. Det giver dig maksimal fleksibilitet, samtidig med at processen er så enkel som mulig for nye brugere. Det letter lagerstyringen og øger den samlede produktivitet. 

Uanset om du arbejder med betonarbejder eller apteringsarbejde kan skudmontageværktøjet nemt fastgøre træ på beton og stål. Det gør værktøjet perfekt til montering af gipsvægge, isolering, vandtætning og forskalling. Til særligt krævende opgaver kan den ekstra kraftige krudt anvendes. Med markedets bedste energiområde på 140-345 J vil du være godt udstyret til det arbejde, du møder på din vej.

Image alt text (optional)

HOLD DIG OPDATERET MED BLUETOOTH-FORBINDELSE

Dine tv'er og dine telefoner er smarte, så hvorfor skulle dit værktøj ikke også være det? Vi kan alle bruge lidt hjælp af og til, og derfor kan DX 6 Bluetooth- og NFC-forbindelse fortælle dig, når det er tid til vedligehold. Du skal blot downloade Hilti Connect-appen til din telefon. Så får du besked, når værktøjet har brug for rengøring eller service. Det betyder, at du kan planlægge vedligeholdelse på forhånd. På den måde sparer du tid og undgår overraskelser i sidste øjeblik. Den registrerer også din aktivitet og brug af værktøjet, så du nemmere end nogensinde før kan holde øje med produktiviteten og være opdateret.

Her er den så. 70 års innovation afrundes med den nye DX 6, der kombinerer alsidighed, enkelt design og tilslutningsmuligheder. DX 6 er et stort set støvfrit og mere sikkert alternativ til traditionelle metoder. Den vil ikke kun hjælpe dig med at arbejde hurtigere og smartere, men vil også give dig den fleksibilitet, du har brug for til varierende arbejdsopgaver.

Er du interesseret? Besøg vores DX 6-side for mere information!

SE DX6 I BRUG

DX 6 Boltepistol – video

Del