About Hilti

OM OS

Hos Hilti designer og producerer vi avanceret teknologi, software og services, der driver den professionelle byggeindustri.

Vi er globale med base i mere end 120 lande og har 30.000 medarbejdere.

Hver eneste dag året rundt understøtter vores teknologi imponerende ingeniørpræstationer verden over – fra de berømte højhastighedstog i Japan til tunneller dybt nede under nogle af de største byer i verden.

Vi tilbyder 360-graders service til jeres byggeri – fra designsoftware, produkter og værktøj på byggepladsen til træning, reparationer, test og rådgivning. Vi er en one-stop-shop for byggeindustrien verden over.

 

VI SAMARBEJDER DIREKTE MED VORES KUNDER

Hilti customers

Vi har fokus på vores kunder i alt, hvad vi laver.

Derfor driver vi vores egne direkte salgsteams – mere end to tredjedele af vores Hilti-teams samarbejder direkte med vores kunder hver eneste dag. Det giver 200.000 interaktioner på globalt plan – online, over telefonen og ude hos jer.

For os hos Hilti er det ikke nok bare at arbejde fra kontoret. Vores salgsteams og feltteknikere samarbejder tæt med vores kunder ude på byggepladserne, hvor de finder løsninger, der gør det muligt at bygge hurtigere, enklere og mere sikkert.

Det er omdrejningspunktet i vores innovationsprocesser, fordi vi kender vores kunder og spøger jer om, hvad I har brug for.

 

VI PRODUCERER OG UDVIKLER VORES EGNE FØRENDE PRODUKTER

Hos Hilti kan vi godt lide at gøre tingene anderledes.

Vi udvikler teknologi, software og services, der skiller sig ud fra mængden.

Vi driver vores egne udviklings- og designlaboratorier og samarbejder med førende tekniske universiteter og partnere verden over.

Vi producerer vores egne produkter på Hiltis fabrikker og i samarbejde med eksterne partnere for at sikre, at alle vores produkter opfylder de samme høje kvaliteter og standarder.

Og så er vi en privatejet virksomhed, der blev grundlagt i 1941 af Martin Hilti og stadig ejes af Hilti-familien den dag i dag. Vores mål er at bygge en bedre fremtid frem for at fokusere på kortsigtede mål.

 

MERE OM HILTI

Hilti history

VORES HISTORIE

Mere information
Hilti corporate governance

CORPORATE GOVERNANCE

Mere information
At være medarbejder i Hilti

MEDARBEJDER I HILTI

Mere information

Del