DSH 600-22 with Abrasive blade and B 22-170

Højere ydeevne og længere driftstid

Arbejd hele dagen med batterier, der leverer samme kraft som traditionelt ledningsbaseret og benzindrevet værktøj

Nuron leverer op til dobbelt så meget kraft som tilsvarende 18V platforme takket være en fuldstændigt nydesignet grænseflade mellem batteriet og værktøjet.

Til de mest krævende opgaver, som f.eks. skæring af stålrør med en kapsav eller nedbrydning af beton med en mejselhammer, kan to 22V-batterier kombineres. Til lettere opgaver som f.eks. fastskruning af gipsplader eller montage af metalbeslag vil du arbejde hurtigere og mere behageligt takket være værktøjets forbedrede ergonomi.

Sådan hjælper Nuron din virksomhed

Praktisk med én platform

70 værktøjer på den samme 22V Nuron-platform – kompatibel med alt fra bore-/skruemaskiner til mejselshamre.

Mere arbejde pr. opladning

Få en højere driftstid fra dit værktøj med Nuron, der kan levere højere ydeevne end både 36V, ledningsbaseret og benzindrevet værktøj.

Mindre nedetid

Indbygget status på batteriets ydeevne gør dig opmærksom på dets tilstand, mens datedrevne tjenester forenkler styringen af værktøjsparken.

Beskyt dine folk

Avancerede sikkerheds- og sundhedsfunktioner hjælper med at minimere risikoen for arbejdsulykker og højner produktiviten.

SNAK MED OS OM NURON

Skriv dig op nedenfor, for at blive kontaktet af en af vores Hilti kollegaer med den seneste information om Nuron, inklusiv tilgængelighedsstatus og hvornår du kan bestille.

Del