Spring til hovedindhold

Din nye alt-i-én 22V platform Se mere her

Batteristøvsugere

Vis mig batteridrevne og hybride støvsugere udviklet til våde og tørre omgivelser

Vis mig batteridrevne og hybride støvsugere udviklet til våde og tørre omgivelser
VC 10M-22 Batteristøvsugere Våd/tør støvsuger med høj sugeevne og tør tilbehør til værktøjsstøvudtrækning, inklusive med hule bor – M-klasse (Nuron-batteriplatform)
VC 5-A22 batteristøvsugere 22 V batteridreven, kompakt og bærbar støvsuger til byggepladser – konstrueret for stor mobilitet og brugerkomfort
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
en håndværker bruger en batteristøvsuger til at fjerne støv efter nedrivningsarbejde

Se vores støvsugere på batteri

Hurtig rengøring og bedre støvkontrol i et praktisk og mobilt format

Du kan ikke undgå at generere støv, men du kan få det under kontrol – uanset hvor du arbejder. Nu kommer Hiltis første batteristøvsuger, som er godkendt til arbejde med byggestøv.

VC 10-H opfylder anbefalingerne om H-klasse til støvhåndtering, og takket være Nuron-platformens ydeevne og fleksibilitet kan du nu både tør- og vådstøvsuge, selvom du ikke har adgang til en stikkontakt.

Batteridrevne støvsugere giver maksimal mobilitet

Fokus på sikkerhed

Fjern støvet fra kilden med godkendte og højtydende støvsugere drevet af Nuron-batteriplatformen.

Højere produktivitet

Den ledningsfri fleksibilitet gør det nemmere at arbejde uden afbrydelser, spare tid og forlænger værktøjets levetid.

Mere praktisk

Uanset om du bærer batteristøvsugerne i håndtaget, remmen eller på ryggen, er de mobile og behagelige at arbejde med, og så fungerer de med vores 22V Nuron-batteriplatform.

en håndværker bruger en batteristøvsuger til at fjerne støv efter nedrivningsarbejde

VC 10-22: Nuron sikrer støvsugning for fuld kraft

Våd- og tørstøvsugning

VC 10-22 er Hiltis første støvsuger, kan bæres på ryggen, hvilket giver en helt ny form for mobilitet. Det er mere sikkert, eftersom det mindsker risikoen for at snuble, når du går på et ujævnt underlag. Du har også hænderne fri til at bære andre ting, så du kan arbejde mere produktivt. Du kan tilmed have støvsugeren på ryggen, mens du bruger den, hvilket bliver lettere med den kortere 1,9 meter slange, der kan købes som supplement til den medfølgende slange på 3 meter.

Det nye Bluetooth-modul gør det muligt at starte og stoppe støvsugeren på afstand med et tryk på knappen. Desuden giver det brugervenlige display og betjeningspanel dig besked, så snart sugekraften ikke er optimal.

en håndværker går på en byggeplads med en batteristøvsuger hængende i en rem på skulderen

Ingen stikkontakt? Intet problem!

Gør rent på byggepladsen med en batteristøvsuger

VC 5-22 vejer kun 4,3 kg og har en integreret skulderrem, som gør den nem at arbejde med og behagelig at bære. Den er perfekt til rengøring af dit arbejdsområde eller til at holde bilen ryddelig!

OVERHOLD GÆLDENDE REGLER

Hold byggepladsen ren og i overensstemmelse med reglerne ved at kombinere vores batteristøvsugere med et integreret støvopsamlingssystem til skæring, boring med mere.

Køb støvsugersystemer

FORETRÆKKER DU STØVSUGERE MED LEDNING?

Fjern tungt støv og vådt slam fra skære-, slibe- og boreopgaver hurtigt og effektivt med vores kraftfulde, ledningsdrevne støvsugere med høj kapacitet.

Køb støvsugere med ledning

VÆRKTØJER MED HØJ KVALITET

Vi forventer ikke at værktøjet går i stykker, men vi står klar hvis det skulle være tilfældet. Få gratis service på din støvsuger i de første 2 år og nyd andre fordele ved vores værktøjsservice.  

Læs mere om vores værktøjsreparationsservice
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv