ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Betonslibemaskiner

Vis mig håndholdte betonslibemaskiner, udviklet til hurtig fjernelse af beton

Vis mig håndholdte betonslibemaskiner, udviklet til hurtig fjernelse af beton
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()

FIND DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL SLIBNING AF VÆGGE OG GULV

Vores håndholdte værktøj til slibning af vægge og gulv er tilpasset dine behov

Hos Hilti kender vi til de udfordringerne man kan møde, når man arbejder på et byggeprojekt. Derfor har vi udviklet specialværktøj til professionelle slibeopgaver, der er designet til at hjælpe dig med at få opgaverne løst til tiden og til perfektion. 

Find det rigtige værktøj til opgaven: 

Slibning og efterbehandling af vægge: DGH 130 betonsliber er designet til at gøre vægslibning lettere, ligesom den er ideel til fjernelse af betonslør efter sammenstøbninger og forskalningsarbejde. Den er også ideel til forberedelse af beton inden finisharbejde (eksempelvis maling, overfladebelægning mm.) takket være poleringspads. Med poleringspads kan man let klargøre overfladen på betonvæggen, og dermed behøver man ikke længere 2 forskellige værktøjer men kan nøjes med 1 til arbejdsopgaven.

Slibning af betongulve: Vores nye DGH 150 er et kraftfuldt og velafbalanceret værktøj til gulvslibning. Den er perfekt til udjævning og nivellering af betongulve, samt fjernelse af maling og andre belægninger. Den erstatter DG 150 betonsliber, og med en opgradering til den nye DGH 150 betonsliber får du en højere ydelse, holdbarhed og en forbedret ergonomi, som vil hjælpe dig med at øge produktiviteten uden at gå på kompromis med komfort.

Begge slibeværktøjer sikrer en optimal brugerkomfort med ergonomisk design, kulfri motor og næsten støvfrit arbejde, når værktøjet bruges sammen med en Hilti støvsuger. 

Forbrugsvarer: Husk at vælge den rigtige slibekop når du har valgt dit værktøj. Hos Hilti har vi en slibekop til ethvert behov og budget. Vores universal slibekopper er et fremragende valg til mange forskellige råmaterialer. Nogle gange har du brug for lidt ekstra hjælp til at løse opgaven, og det er lige præcis det, vores slibekopper er udviklet til. Uanset om du skal fjerne belægning eller du ønsker at opnå en finere finish, så har vi en slibekop, der er udviklet specifikt til opgaven.  

Så hvorfor ikke prøve den?

DGH 150 betonsliber:

EKSPERTVÆRKTØJ TIL GULVE

DGH 150 betonsliber

Vi introducerer den helt nye lette, ergonomiske og brugervenlige DGH 150 betonsliber, som erstatter DG 150.

  • Takket være den kulfri motor, kan du være sikker på at DGH 150 kan udføre selv de hårdeste opgaver.
  •  Med en enestående slibeevne kan du slibe op til 100% mere gulvareal pr. dag sammenlignet med en vinkelsliber - uanset materialet.
  • Kombineret med en Hilti støvsuger og den justerbare støvhætte kan du arbejde i et stort set støvfri miljø.

Vi introducerer den helt nye lette

With a new powerful brushless motor, integrated dust extraction hood and improved ergonomics, the new DGH 150 takes floor grinding to the next level.

DGH 130 DIAMANTSLIBER:

SPECIALVÆRKTØJ TIL VÆGGE

Please enter alternative text here (optional)

Den seneste tilføjelse i vores sortiment af slibemaskiner, er designet til betonvægge. DGH 130 hjælper med at øge produktiviteten ved let slibning og polering. 

  • Det ergonomiske hovedgreb ligger perfekt i hånden, og værktøjets sugeeffekt holder værktøjet mod væggen, og reducerer dermed træthed i armene, så du kan slibe op til 50% flere vægge om dagen sammenlignet med en vinkelsliber. Og så vejer den kun 2,5 kg! 
  • Med Hiltis poleringspads skal du kun bruge ét værktøj til både slibning og efterbehandling. 
  • Derudover, kan du overholde støvkrav takket være den brugervenlige støvsugerforbindelse med hjørnetilgang og højdejustering.

Hilti DGH 130 diamantsliber... vores kunder elsker den!

Customer Testimonial: Hilti DGH 130 Concrete Grinder

SLIBEKOPPER OG SLIBERONDELLER

Vi har et omfattende sortiment af slibekopper til DGH 130, og med det nye sortiment af polerpuder får du en perfekt overflade i to nemme trin.

ET VÆRKTØJ TIL TO OPGAVER

Slibekopper til slibning af beton

Trin 1 - Slibning

Vi tilbyder universal diamant slibekopper til slibning af beton. Vælg mellem SPX , SP eller P kopskiver alt efter opgaven eller dit budget. Du kan spare mange penge ved at købe pakker med flere, så tænk langsigtet! 

  • Slut med omarbejde - den særlige segment design giver færre ridser.
  • Fremragende kant adgang - takket være den udvidede segment. 
  • Hurtigere arbejde - optimeret diamantfordeling og avanceret stålhusdesign giver dig mulighed for at arbejde hurtigere med færre vibrationer, så du opnår maksimal produktivitet og sikkerhed.
Se hele sortimentet
Sliberondeller

Trin 2 - Polering

Sliberondellerne er særligt designet til DGH 130 og giver en glat overflade.

  • Slut med ridser på betonvæggene. 
  •  Fås i forskellig kornstørrelse, fra grov til hurtig korrigering til ekstra fin til klargøring af betonoverflader.
  • Robust kvalitet.
Se hele sortimentet

Hvorfor skal du vælge Hilti slibekopper?

Hilti slibekopper

Produktivitet 

  •  De er designet til høj hastighed, og takket være den optimale overfladekvalitet kan du løse opgaven på ingen tid
  • Høj koncentration af diamanter på hver slibekop    

 

Lang levetid 

  • Vores slibekopper er udviklet, så du kan udnytte hver eneste millimeter af segmentet, og det forlænger tilbehørets levetid og gør dig mere produktiv
  • Større lufthuller i SPX slibekop, der giver en eminent støvfjernelse  
 

 Ydelse 

  • Effektiv køling via patenterede køletapper på bagsiden af slibekoppen beskytter diamanterne mod nedbrydning og forhindrer polering af slibekoppen 
  • Beskytter diamanterne mod nedbrydning og forlænger levetiden 
Hilti slibekopper

Robust

  •  Forbedret segmentsvejsning gennem savtakket stålhus. Hvilket reducerer risikoen for segmentbrud, så dit arbejde bliver mere sikkert 
  • Lasersvejsede segmenter giver bedre gennemføring    

 

 Afbalanceret 

  • Andre slibekopper kan miste den indre ligevægt, hvis de bruges meget, hvilket fører til reduceret komfort under slibning 
  • Hilti slibekopper er designet til større komfort under arbejdet og med henblik på at reducere risikoen for nedetid   
 
VC

SLUT MED STØV

Overholdelse af støvkrav er et must - ikke mindst for at beskytte dit helbred. Både DGH 150 og DGH 130 er designet til at fungere problemfrit med Hilti støvsugere, så du kan arbejde i et stort set støvfrit miljø. Støvsugerslangen klikkes let på plads, og justering af støvhættens højde er enkelt. Når du arbejder i smalle hjørner, kan støvhætten drejes, så du kan arbejde helt til kanten.

Læs mere
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu