ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Slibe- og pudsemaskiner

Få at vide, hvordan vores vinkelslibere og slibemaskiner er udviklet til øget produktivitet og ydelse ved skæring eller slibning af beton og metal

Få at vide, hvordan vores vinkelslibere og slibemaskiner er udviklet til øget produktivitet og ydelse ved skæring eller slibning af beton og metal
AG 230-24D vinkelsliber 2400 W vinkelsliber med dødmandsknap, roterbart greb og holdbar kulbørste, til skiver med diameter op til 230 mm
AG 230-27DB vinkelsliber 2700 W vinkelsliber med dødmandsknap, roterbart greb og bremse, til skiver med diameter op til 230 mm
GFB 6X-22 batteridrevet båndfil Batteridrevet båndfil med variabel hastighed med opgraderet ydeevne og batteritid til slibning og efterbehandling af metaller (Nuron-batteriplatform)
GTB 6X-22 batteridrevet remslibemaskine Batterisliber med variabel hastighed med rørsliber med opgraderet ydeevne og batteritid til slibning og efterbehandling af rørformede metaller (Nuron-batteriplatform)
GPB 6X-22 batteridrevet polerværktøj Batteridrevet polerværktøj med variabel hastighed med opgraderet ydeevne og batteritid til slibning og efterbehandling af metaller (Nuron-batteriplatform)
GDG 6-22 batteridrevet slibemaskine Batteridrevet slibemaskine med variabel hastighed og effektfuld kulfri motor og ekstra brugstid for metalfremstilling og arkitektoniske metalbearbejdning (Nuron-batteriplatform)
DWS 225 Langhalssliber Langhalssliber til spartlet gips, med kulfri motor og variabel hastighed samt støvudsugning (leveres med transportpose)
Håndværker skærer i armeringsjern med vinkelsliber, så gnisterne flyver

Se vores batteri-vinkelslibere

Skær, slib og puds med kraftfuldt batteriværktøj

Skærer du i metal, beton og sten, og vil slippe for besværet med ledninger? Vores løsning: Batterivinkelslibere med imponerende kraft og unikke sikkerhedsfunktioner, som er behagelige og fleksible at bruge, uanset hvor du arbejder.

Og med vores nye Nuron-batteriplatform får du et hurtigere og smartere værktøj, som sikrer endnu højere produktivitet på byggepladsen.

Flere fordele ved en batterivinkelsliber

Fleksibilitet og ydeevne

Ingen stikkontakt? Ingen problemer. Vi har en batterivinkelsliber, der passer til dine behov – fra 4,5” robuste hverdagshelte til 6” masksiner til de tunge opgaver.

Kompromisløs sikkerhed

Nedetid kan mærkes på økonomien. Vi skaber værktøj, som ikke bare holder længe, men som har ergonomiske egenskaber og sikkerhedsfunktioner, der mindsker risikoen for udmattelse og arbejdsskader.

Fuldt kompatibel platform

Se nærmere på vores 22V Nuron-batteriplatform, som giver mere kraft, længere batteritid og indbygget diagnostik. Alt i én batteridreven platform. 

Håndværker skærer i armeringsjern med batterivinkelsliberen AG 6D-22

Smartere og sikrere vinkelslibning

AG 6D-22: innovativ sikkerhed og optimal ydeevne med Nuron-fordele

Når en vinkelsliber sidder fast, er det umuligt at vide, hvilken vej den slår tilbage. For at beskytte dig mod skader er AG 6D-22 udstyret med 3D-ATC, som forhindrer værktøjet i at rotere, hvis det pludselig forlader arbejdsområdet. Og hvis du fjerner hånden fra værktøjet, slår den berøringsaktiverede SensTech-funktion omgående strømmen fra. 

Den brede Nuron-batteriplatform har indbygget batteridiagnostik, som holder dig underrettet om batteriets ydeevne, og datadrevne services, bidrager til at reducere nedetiden og gør dine folk endnu mere produktive.

Håndværker sliber metal på en arbejdsbænk med batterivinkelsliberen AG 4S-22.

Flere vinkelslibere, flere muligheder

Vores udbud af batterivinkelslibere dækker de fleste anvendelsesområder

Den kompakte AG 4S-22 har flere hastighedsindstillinger, så du hurtigt kan skære gennem metal, mineralske materialer og fliser for derefter at sænke hastigheden og skabe en pæn finish. En hverdagshelt, der holder hele dagen.

Hvis du skal udføre mere krævende opgaver, fx skære i jernrør, kappe stivere eller lave udskæringer i ståldragere, leverer AG 6D-22 en højere hastighed og flere skæringer pr. opladning end andre 22V vinkelslibere med større og tungere batterier. Dens ydeevne er på niveau med ledningsdrevet værktøj.

Worker cutting concrete with AG 6D-22 angle grinder connected to a vacuum (DRS)

Forbedret sikkerhed og komfort

Vælg det rigtige værktøj, og opnå en højere produktivitet med færre anstrengelser

Vores batteridrevne vinkelslibere er lettere og slankere og dermed nemmere at holde på, hvilket gør dem mere præcis og mindre anstrengende at bruge – især når pladsen er trang. Og hvis skiven kører fast, mindsker den aktive momentstyring (ATC) risikoen for et farligt tilbageslag.

'Lock on-kontakter' gør arbejdet nemmere, men kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Derfor har vores batterivinkelslibere automatisk nødstop, som er med til at forhindre de mest alvorlige scenarier.

Skiver til vinkelslibere

Vi har en passende skive til enhver arbejdsopgave

Med det rette tilbehør kan du forvandle en batteridreven vinkelsliber til et af de mest alsidige værktøjer på byggepladsen. Skær og slib med en slibeskive, fjern grater fra metal med en fiberskive, slib og poler med en flapskive, eller fjern rust og maling med en stålbørste.

Vores slibeskiver fås i forskellige størrelser og tykkelser og er sammensat og overfladebehandlet, så de skærer hurtigere og holder længere.

SÆNK DINE VÆRKTØJSOMKOSTNINGER

Vores Fleet Management-service dækker dine værktøjsomkostninger til en fast månedlig ydelse. Undgå opstartsinvesteringer, og hav kun det værktøj, du har brug for.

Læs mere om Fleet Management

RENS LUFTEN

En støvfri byggeplads er bedre for dig, dine ansatte og dine værktøjer. Tilføj et støvsugermodul eller tilslut en VC 10 til værktøjet for at øge både komforten og levetiden på værktøj og tilbehør.

Køb støvsugere og andre støvfri løsninger