Verschrauben mit Holzschrauben auf einem Dach

Træskruer

Perfekt til design af bærende træsamlinger

Trækonstruktioner har mange træskruesamlinger. Til design og udførelse af bærende samlinger i henhold til EN 1995-1-1 (EC5) kræves der en europæisk teknisk vurdering (ETA). Vores træskruer er certificeret med ETA-22/0772 og egner sig til en lang række anvendelser - alt fra bærende træsamlinger, forstærkning af trækomponenter og metal-til-træ-samlinger til fastgørelse af træbaserede paneler og isolering på træ.

Fordele ved vores træskruer til byggeprojekter i træ:

  • De mindst mulige kantafstande, høj bæreevne, det mest effektive antal skruer og et højt slip modulus  som sikrer en økonomisk designløsning.
  • Lav design og vælg skruer med vores designsoftware eller tekniske manual
  • Bredt, ETA-specificeret anvendelsesområde til forskellige træmaterialer så som massivt træ (fra blødt-/hårdt træ, plader, limtræ) og cementbundne spånplader
  • Velegnet til lukkede og opvarmede rum (anvendelsesklasse I), overdækkede og åbne konstruktioner (anvendelsesklasse II)
  • Omfattende skruesortiment fra fuldt gevind til delvist gevind, med undersænket hoved, cylindrisk hoved eller dobbelt hoved, og montage med eller uden forboring

Hiltis portefølje af træskruer til byggeri

Vores træskruer er meget holdbare fastgørelseselementer, som egner sig til følgende anvendelser: fastgørelse af tagisolering, facadefastgørelse, aksiale og forskydningssamlinger, hoved- og sekundære bjælkesamlinger, træk- og forskydningssamlinger, krydssamlinger, bjælkeforstærkning og mange flere.

Portefølje af træskruer med ETA-22/0772

Fuldt gevind

S-WCF-H


8-10mm diameter, undersænket hoved med halvspids

S-WCF-H

S-WXF-H


10 mm diameter, cylindrisk hoved med halvspids

S-WXF-H

S-WXF-S


8 mm diameter, cylindrisk hoved med fuldspids

S-WXF-S

S-WDF-S


12 mm diameter, dobbelt hoved (HEX & TORX®) med fuldspids

S-WDF-S

Delvist gevind

S-WCP-S


5 til 10 mm diameter, undersænket hoved med fuldspids

S-WCP-S

S-WWP-S


6 til 10 mm diameter, panhoved med fuldspids

S-WWP-S

Fordele ved Hiltis portefølje af træskruer til dine projekter

Hurtigt og sikkert til dine specifikationsbehov

Brug vores support på følgende måder

Teknisk manual

Den tekniske manual giver dig et hurtigt overblik og hjælper dig med at vælge skruer fra vores sortiment af træskruer. Derudover kan du også finde belastningsværdier i tabellerne til simple arbejdsopgaver og de første estimater. Software er tilpasset danske sikkerhedsfaktorer.

DOWNLOAD MANUAL

Konstruktionstræskrue design software

Med det gratis modul "Timber Connections" i vores Profis Engineering Suite kan du planlægge, designe og dokumentere træskruesamlinger fleksibelt og effektivt, samtidig med at der tages hensyn til EN 1995-1-1 (EC5), sikkerhed iht. DK NA og ETA-certificerede anvendelsesbetingelser.

Del