DESIGNRETNINGSLINJER FOR MODULÆRE AFSTIVNINGSSYSTEMER

Sådan designes støtteelementer til installationer

Hos Hilti har vi årtiers erfaring inden for design og bygning af modulære afstivningssystemer over hele verden.

Vi kan også bruge vores erfaring til at hjælpe dig med at designe dit eget byggeri og dine egne projekter. Det kan omfatte alle byggepladser, lige fra statiske belastninger til specialinstallationer såsom brandsikring, lydinstallation og jordskælv.

Vi kan assistere inden for en lang række områder, herunder designsoftware, tekniske data og ekspertråd fra vores Hilti-ingeniører.

SEIMISK DESIGN

Jordskælvssikring af bygninger bliver et stadigt vigtigere krav inden for byggeriet. Vores teknikere kan hjælpe dig med at finde produkter og typiske løsninger, og vi kan støtte dig med komplekse beregninger gennem alle design- og byggefaserne.

Mere information

BRANDSIKKER KONSTRUKTION

Vi har designet og bygget brandsikre modulære afstivningssystemer i over 25 år. Få mere at vide om, hvordan du designer brandsikre støttekonstruktioner med vores brede produktprogram

Mere information

KORROSIONSBESTANDIG KONTRUKTION

Hilti’s modulære afstivningssystemer kan leveres i et bredt udvalg af materialer og beklædninger til alt lige fra tørre indendørsomgivelser til offshore. Vores langsigtede forskning og udvikling har givet os en masse ekspertise, og vi kan rådgive dig om, hvordan du vælger en passende løsning til at undgå korrosion.

Mere information

TERMISK EKSPANSIONSKONSTRUKTION

Den store udfordring ved fastgørelse af varmerør er rørenes termiske ekspansion og påvirkningen herfra på rørstøtter og omgivelser. Se, hvordan du kan håndtere termisk ekspansion i dit design med fire vigtige principper for styring af termisk ekspansion i rør.

Mere information