SÅDAN HJÆLPER HILTI DIG MED AT REDUCERE RISIKOEN FOR KORROSION I BYGNINGER

Korrosionsbeskyttende design til bære- og fastspændingssystemer

Natural gas processing plant

Korrosion er et alvorligt emne. Den kan gøre konstruktioner usikre og ustabile. Det kan betyde, at komponenter og hele installationer skal udskiftes. Alt dette koster tid og penge og medfører risikoen for kvæstelser. 

SÅDAN VÆLGER DU DEN RETTE KORROSIONSBESKYTTELSE

Hvor bygger du? Det er det vigtigste spørgsmål at stille i forbindelse med korrosionsbeskyttelse. Hvilket miljø og klima arbejder du i, og hvilke materialer fastgør du til?

Korrosion har forskellige former i forskellige miljøer. Derfor skal du i forbindelse med dit byggeri overveje disse faktorer, der kan øge risikoen for korrosion:

• Luftfugtighed
Atmosfæriske reaktioner kræver fugt.
• Temperatur
Jo højere temperatur, jo hurtigere finder korrosion sted.
• Salt
Der kan f.eks. være tale om salt i luften i kystnære omgivelser eller salt på vejene om vinteren.
• Industriel forurening
Et højt niveau af svovldioxid accelererer de korroderende reaktioner.
Galvanisk (kontakt-) korrosion
Forekommer, når to forskellige materialer kommer i berøring.

Visse miljøer, f.eks. indendørs svømmebassiner, tunneller eller kemiske fabrikker, kræver særlige overvejelser, og vores lokale Hilti ingeniører står altid klar med teknisk rådgivning.

 

SPØRG EN INGENIØR

Corrosion protection and environment

HVAD ER KORROSIONSBESKYTTELSE

Korrosion opstår, når der findes en kemisk reaktion sted mellem metal og omgivelserne. Korrosion ændrer metallets egenskaber og svækker det markant.

Korrosion kan også beskadige installationssystemet samt metalkomponenterne og deres beskyttelse. Dette kan betyde, at hele installationen bliver usikker og skal udskiftes.

Der findes to typer korrosionsbeskyttelse, der kan hjælpe dig med at forlænge levetiden for de metalkomponenter, du bruger på byggepladsen: Aktiv og passiv korrosionsbeskyttelse.

Aktiv korrosionsbeskyttelse påvirker en korroderende reaktion direkte, enten via modstandsdygtige materialer, galvanisk adskillelse eller katodisk beskyttelse.

Passiv korrosionsbeskyttelse standser eller nedsætter hastigheden af korrosion ved at adskille metallet fra det korroderende stof. Dette opnås ved at påføre beskyttende metal- og ikke-metal-belægningslag.

 

HVAD GØR HILTI FOR AT STANDSE KORROSION

Vores lokale Hilti ingeniører står klar til at hjælpe dig og kan besøge din byggeplads for at undersøge, hvad der vil fungere bedst til dit byggeri. Vi fremstiller og designer også et komplet udvalg af korrosionsbeskyttelse.

Hilti korrosionstestcentre
1 / 7
Hilti korrosionstestcentre

Vores korrosionsbeskyttelsesprodukter er effektive. De testes alle grundigt under præcis de samme forhold, som du bygger under. Vores produkter bliver ikke kun testet i laboratorier, men får også lov til at stå ude i kulden, i troperne, i salte omgivelser, i industrianlæg og sågar til søs. Derfor ved vi, at de virker. Kig videre, og se flere billeder af ekstern og intern afprøvning hos Hilti.

Hilti corrosion testing center Sweden
2 / 7
Sverige

Køligt, kystnært klima

Hilti corrosion testing center Germany
3 / 7
Tyskland

Køligt, kystnært klima

Hilti corrosion testing center Austria
4 / 7
Østrig

Industri, stål

Hilti corrosion testing center Mexico
5 / 7
Mexico

Tropisk klima, kystnært

Hilti corrosion testing center France
6 / 7
Frankrig

Moderat klima, kystnært

Hilti corrosion testing center China
7 / 7
Kina

Tropisk klima, kystnært

Del