ON!Track hjælper jer med at øge produktiviteten i byggeriet på 4 måder

4 ways ON!Track can help

ON!Track er udviklet på baggrund af vores dybe kendskab til byggebranchen. Vi har betjent sektoren i over 75 år, og erfaringerne fra vores kunder viser, at vores løsning til værktøjsstyring løser de klassiske problemer med værktøj og udstyr, der bliver forlagt, forsvinder eller bliver stjålet. Samtidig har løsningen en markant positiv indvirkning på produktivitet, effektiv lagerstyring og værktøjsoptimering, således at I kan nedbringe jeres omkostninger, sikre overholdelse af regler og bestemmelser og forbedre effektiviteten.

ON!Track hjælper jer til at øge produktiviteten i virksomheden på 4 måder.

1. HOLD PROJEKTERNE PÅ SPORET

Muligheden for at registrere alt udstyr (f.eks. stilladser, værktøj, gaffeltrucks, generatorer og meget andet) samt lave status på udstyret nårsomhelst og hvorsomhelst gør det lettere for jer at leve op til kundernes forventninger og styre projekterne præcist efter budget og tidsplan. Alt udstyr forsynes med en holdbar mærkning, som scannes på byggepladsen og registreres i vores cloudbaserede software. Når registreringen er klar, kan I spore alt udstyr og certifikater og tilføje planer for reparation og vedligeholdelse.Mottoet er - hvis det kan tagges, kan det trackes!

2. Mindre nedetid

Der bruges i gennemsnit 90 timer om måneden på at søge efter værktøj og udstyr på byggepladser. Med ON!Track ved I altid præcis, hvilket udstyr I har, hvad der er ledigt, hvem der bruger det, og hvor det befinder sig. Det nedbringer spildtid til at lede efter udstyr og værktøj og unødigt papirarbejde markant.

ON!Track løsningen sender automatisk opdateringer og advarsler, så I undgår forsinkelser, og så byggeledere og andre medarbejdere ikke skal spilde tid på at lede efter udstyret. I undgår også, at værktøj sendes fra lager til byggepladsen i defekt tilstand. 

3. Overholdelse af regler og lovgivning

Byggeledere skal følge en lang række procedurer for at sikre, at alle regler og love overholdes - lige fra at sikre sig, at medarbejderne har de rette kvalifikationer og certifikater, til at kontrollere, at alt udstyr overholder gældende normer og standarder, og at lovpligtig vedligeholdelse og inspektion foretages.

ON!Track holder styr på, at både medarbejdere og udstyr opfylder krav og regler, da certifikater og dato for vedligeholdelse registreres i systemet. Der er ikke længere risiko for at sende en medarbejder til en byggeplads uden de krævede certificeringer (f.eks. et adgangskort), og som derfor ikke kan udføre arbejdet lovligt.

Medarbejderne får automatiske påmindelser før en tidsfrist, så man altid opfylder kravene ved arbejdsmiljøinspektioner, og virksomheden undgår bøder og retsforfølgelse.

4. Færre tyverier af værktøj

Ifølge en ny undersøgelse har 92% af alle virksomheder i byggebranchen været udsat for tyveri, og hele 21% angiver, at tyverier forekommer hver uge i deres virksomhed. En af de mest effektive metoder til at undgå tyverier er konsekvent at registrere alt udstyr og materialer, som virksomheden ejer.

Selvom vi ikke kan love, at I ikke bliver udsat for tyveri igen, er ON!Track med til at nedbringe risikoen ved at sikre bedre kontrol og gennemsigtighed i håndteringen af værktøjer og udstyr, når alle dele er registreret med lokation og en ansvarlig person. Medarbejderne holder bedre øje med værktøjerne, og virksomheden oplever færre mistede eller stjålne varer. Samtidig skal I naturligvis sikre, at alle normale sikkerhedsforanstaltninger også overholdes.

Del