Red Bull Dual Ascent 2022 sat i værks med Hiltis nye Nuron værktøjer

Fra den 26.-29. oktober 2022, finder Red Bull's Dual Ascent klatrebegivenhed sted ved den ikoniske Verzasca-dæmning i Schweiz - hvoraf hele klatreruten er bygget ved hjælp af Hilti værktøj og ankre!

Hvad er Red Bull Dual Ascent?

Please enter alternative text here (optional)

Red Bull Dual Ascent er en menneskeskabt løsning til udendørs klatrekonkurrencer, som ofte er svære at organisere på grund af vanskelige forhold i forbindelse med både ruten, logistik og miljømæssige faktorer.

Med 220 højdemeter gør denne imponerede Verzasca-dæmning det muligt for konkurrenterne at klatre til 180 meters højde - omkring 3 gange så højt som klatrekonkurrencer i indendørs fitnesscentre.

Dette vil være den første head-to-head multi-pitch klatrekonkurrence nogensinde på identiske, kunstigt opsatte ruter, og verdens bedste klatrere er blevet inviteret til at deltage.

Hvilke Hilti værktøjer blev brugt til at montere ruten?

Please enter alternative text here (optional)

En lang række af Hilti værktøjer, batterier, ankre og andre forbrugsvarer blev anvendt for at montere den menneskeskabte klatrerute - inklusiv:

Hav styr på sikkerheden med Nuron

Når man klatrer i 180 meters højde, er der ikke noget mere vigtigt end sikkerhed - især når det kommer til sikker fastgørelse af håndtag. For at sikre en sikker montering af klatreruterne, har vi gjort brug af Nuron - vores nye batteridrevne platform.

Med lige så meget power som benzin- og ledningsdrevet værktøj, kan vores 22V Nuron platform levere den nødvendige ydeevne til at klare disse udfordrende betingelser - ideelt til at bore i en dæmning!

Nuron leverer også uovertrufne sikkerhedsfunktioner for at passe på operatøren af værktøjet, såsom SensTech-teknologi, der øjeblikkeligt slukker for værktøjet, hvis en hånd slippes fra grebet. Ej at forglemme, 3D Active Torque Control, som sænker risikoen for håndledsskader forårsaget af tilbageslag af værktøj. Sidst, men ikke mindst, er næsten alle vores Nuron værktøjer udstyret med en integreret anordning, hvori en sikkerhedssnor kan sættes fast. Du vil bestemt ikke tabe et værktøj fra 180 meters højde...

Skal du se med når Red Bull Dual Ascent løber af stablen?

Se med når Red Bull TV lægger en dokumentar fra begivenheden op her.

Del