Tool Crib Manager putting away a Hilti Tool Box on a shelf in the warehouse

Opgrader til Nuron

Oplev fordelene ved én samlet platform!

Er du klar til at skifte til Nuron batteriplatformen? Uanset om du er erfaren bruger af vores batteridrevne værktøj eller lige er begyndt at bruge Hilti, sikrer Hilti en skræddersyet overgang til Nuron, som passer perfekt til dine behov og din tidsplan.

Vi tilbyder besøg på byggepladsen, træning og telefonsupport, så du får den hjælp, der er nødvendig for, at dine medarbejdere kan fortsætte det daglige arbejde under implementeringen.

Sådan kommer du i gang med Nuron

Kontakt os for at få en skræddersyet overgangsplan

I tæt samarbejde med din kontaktperson fra Hilti udarbejdes en skræddersyet overgangsplan, som opfylder dine behov og sørger for, at dine medarbejdere undgår afbrydelser i arbejdet.

Kontakt os

Se produktkataloget online

Opdag alle Nuron værktøjer i vores online produktkatalog, som indeholder mere detaljerede oplysninger om anvendelse, funktioner og fordele.

Køb nu

Besøg en Hilti Store

I vores Hilti Stores hjælper vores folk dig med ekspertrådgivning, information og oplæring samt demonstrationer af vores nyeste Nuron-produkter.

Find din nærmeste Hilti Store
Image alt text (optional)

Har du flere spørgsmål? Læs vores FAQ om Nuron

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om vores Nuron batteriplatform.

Kontakt os