Spring til hovedindhold

Se dine priser og shop 24/7 Opret en konto nu

Batteribore og batteriskruemaskiner

Køb det komplette udvalg af Nuron, 12 V og 22 V batteribore og slagboremaskiner, så du kan bore og køre hurtigere i træ, metal og murværk

Håndværker, der anvender tredje generations Nuron batterislagboremaskine SF 6H-22 med et B22-85-batteri med et fladbor i træ

Batteridrevne Bore- og skrue-maskiner

Høj ydeevne hele dagen til en bred vifte af arbejdsopgaver

Uanset om du skal skrue små skruer op i loftet eller bruge et hammerbor for at bore hul i en mur, leverer vores batteridrevne boremaskiner den perfekte balance mellem ydeevne og vægt.

Med Nuron-værktøj kan du desuden arbejde hurtigere, i længere tid og med større komfort. Samtidig kan du nyde fordele af avanceret batteriteknologi og datadrevne services, som forenkler administrationen af din værktøjspark.

Batteridrevne bore- og slagboremaskiner til hårdt arbejde

Værktøj til enhver opgave

Har du behov for en kompakt skruemaskine til områder med begrænset plads, en boremaskine med højt moment eller en slagboremaskine til forstærket beton? Uanset opgaven har vi en løsning.

En sikker og slidstærk løsning

Dine folk og dit værktøj bliver mere produktive, når du vælger boremaskiner og slagboremaskiner, som er sikrere, nemmere at bruge og mere slidstærke.

Fuld kompatibel platform

Når du benytter 22V Nuron platformen vil du opleve fuld kompatiblitet med dine andre værktøjer og nyde godt af fordelene ved datadrevne services. 

Håndværker, der borer i metal med en SF 4H-22

Maksimal fleksibilitet

Én samlet platform til dine opgaver

Når du har behov for at bore og skrue komfortabelt på steder med begrænset plads opfylder vores kompakte boremaskiner alle dine behov. Vores batteridrevne slagboremaskiner har ydeevne og batteritid nok til at bore og skrue hele dagen lang.

Hvis du skal lave større huller i træ og metal og skrue befæstning fast, har vores boremaskiner batterier med høj ydeevne og aktiv momentstyring (ATC), så de leverer lige så høj kraft som ledningsdrevet værktøj. Har du brug for et kraftfuldt værktøj, med et lettere og mere effektivt batteri? Så prøv vores Nuron-værktøj.

Håndværker, som bruger tredje generations Nuron-slagboremaskine SF 6H-22 med et B22-110-batteri og et HSS-bor til at bore i metal

Avancerede sikkerheds-funktioner

Fordele som hjælper dig med at nå mere på byggepladsen

  • Aktiv momentstyring (ATC) giver færre arbejdsskader ved at begrænse ukontrolleret spin 
  • Ergonomiske egenskaber såsom lav vægt giver mere præcis kontrol og gør arbejdet mindre anstrengende 
  • LED giver bedre lys og færre skygger, og skridsikre sideindlæg forhindrer, at værktøjet glider 
  • Nøgleløse metalborepatroner øger fleksibiliteten, og højtydende kulfri motorer og metalgear sikrer en jævnere drift og en længere levetid
Håndværker borer i en murstensvæg med en SF 4H-22

En arbejdshest til hverdagsbrug

SF 4-22: en mindre og lettere boremaskine med Nuron-ydeevne

SF 4-22’erens 22V batteri leverer op til dobbelt så meget kraft og op til 60 % længere batteritid sammenlignet med lignende batterier. Og så har SF 4H-22 desuden slagfunktion, så du kan bore mere effektivt i murværk.

Nuron-batterierne har indbygget diagnostik, som hurtigt identificerer batterier, der ikke yder optimalt, og giver adgang til optimeringsinformation i skyen for at forenkle din værktøjsadministration.

Worker drilling into drywall with SF 4H-22

Et bor til enhver opgave

Din boremaskine er ikke bedre end det bor, der sidder i borepatronen

Kvalitetsbor forenkler hverdagen. Derfor produceres vores bor med høj præcision for at mindske afskalning og optimere spiralborene, så de producerer flere huller pr. opladning.

Til specialopgaver har vi stepbor, sneglebor og fladbor, som er designet til højere produktivitet, og hulsave med tungstenkarbidtænder, der holder meget længere end traditionelle bi-metalsave. Vil du bore mere effektivt? Så vælg en af nedenstående løsninger:

Reducer dine omkostninger

Vores Fleet Management-service dækker dine værktøjsomkostninger til en fast månedspris. Få det udstyr, du har brug for, uden at skulle foretage en stor investering.

Læs mere om Fleet Management

Har du behov for en løsning på ledning?

Disse bore- og slagboremaskiner er udviklet til hverdagsboring i metal, træ og murværk og er en driftssikker løsning til mange anvendelsesformål.

Køb bore- og slagboremaskiner med ledning
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv