ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Bore- og skruemaskiner

Dyk ned i vores sortiment af bore- og skruemaskiner, der er nøje tilpasset for at sikre enestående performance og komfort. Disse maskiner er ideelle til alt fra træ og metal til murværk, uanset om opgaven er let eller krævende.

Dyk ned i vores sortiment af bore- og skruemaskiner, der er nøje tilpasset for at sikre enestående performance og komfort. Disse maskiner er ideelle til alt fra træ og metal til murværk, uanset om opgaven er let eller krævende.
SFE 2-A12 bore-/skruemaskine med flere hoveder SFE 2-A12 subkompakt 12V batteri-bore-/skruemaskine med fire udskiftelige borepatroner (forskudt, højre vinkel, 13 mm og bitholder) til monteringsarbejde i snævre rum og rundt om hjørner
SFD 2-A12 batteri-skruemaskine SFD 2-A12 sekskantet minibor/skruetrækker med 12 V motor uden kontakthul 1/4", når du har brug for let adgang, lav vægt og effektiv iskruning, mens dine materialer beskyttes
SF BT Batteri-boremaskine SF BT batteriboremaskine til præcis boring, til Hiltis X-BT-system (skudmontage på stål med lille foreboring)
Håndværker, der anvender tredje generations Nuron batterislagboremaskine SF 6H-22 med et B22-85-batteri med et fladbor i træ

Batteridrevne Bore-/skruemaskiner

Til mange forskellige arbejdsopgaver

Uanset om du skal fastgør skruer i loftet ellerbore i murværk, leverer vores batteridrevne bore-/skruemaskiner den perfekte balance mellem kraft, størrelse og vægt.

Med vores Nuron batteriplatform kan du desuden arbejde hurtigere, i længere tid og med større komfort. Samt nyde fordelene af datadrevne services, som forenkler administrationen af din værktøjspark.

Batteridrevne bore-/skrueboremaskiner til enhver opgave

Værktøj til enhver opgave

Har du behov for en kompakt skruemaskine til områder med begrænset plads, en boremaskine med højt moment eller en robust slagboremaskine? Vi har en løsning uanset opgaven.

En sikker og slidstærk løsning

Når du vælger bore-/skruemaskiner, som er sikrere, nemmere at bruge og mere slidstærke bliver arbejdet mere effektivt.

Fuld kompatibel platform

Når du benytter 22V Nuron platformen vil du opleve fuld kompatiblitet med dine andre værktøjer og nyde godt af fordelene ved datadrevne services. 

Håndværker, der borer i metal med en SF 4H-22

Maksimal fleksibilitet

Én samlet platform til dine opgaver

Når du har behov for at bore og skrue komfortabelt på steder med begrænset plads opfylder vores kompakte bore-/skruemaskiner alle dine behov. Vores maskiner har høj ydeevne og driftstid nok til at bore og skrue hele dagen lang.

Vores bore-/skruemaskiner har aktiv momentstyring (ATC), så de leverer lige så høj kraft som ledningsdrevet værktøj. Har du brug for et kraftfuldt værktøj, med et lettere og mere effektivt batteri? Så prøv vores Nuron-værktøj.

Håndværker, som bruger tredje generations Nuron-slagboremaskine SF 6H-22 med et B22-110-batteri og et HSS-bor til at bore i metal

Avancerede sikkerheds-funktioner

Fordele som hjælper dig med at nå mere på byggepladsen

  • Aktiv momentstyring (ATC) giver færre arbejdsskader ved at begrænse ukontrolleret spin 
  • Ergonomiske egenskaber såsom lav vægt giver mere præcis kontrol og gør arbejdet mindre anstrengende 
  • LED giver bedre lys og færre skygger, og skridsikre sideindlæg forhindrer, at værktøjet glider 
  • Nøgleløse metalborepatroner øger fleksibiliteten, og højtydende kulfri motorer og metalgear sikrer en jævnere drift og en længere levetid
Håndværker borer i en murstensvæg med en SF 4H-22

En arbejdshest til hverdagsbrug

SF 4-22: en mindre og lettere bore-/skruemaskine med høj ydeevne

Batteriet leverer op til dobbelt så meget kraft og op til 60 % længere driftstid sammenlignet med lignende batterier. Og så har SF 4H-22 desuden slagfunktion, så du kan bore mere effektivt i murværk.

Nuron-batterierne har indbygget diagnostik, som hurtigt identificerer batterier, der ikke yder optimalt, og giver adgang til optimeringsinformation i skyen for at forenkle din værktøjsadministration.

Worker drilling into drywall with SF 4H-22

Et bor til enhver opgave

Din boremaskine er ikke bedre end det bor, der sidder i borepatronen

Kvalitetsbor forenkler hverdagen. Derfor produceres vores bor med høj præcision for at mindske afskalning og optimere spiralborene, så de producerer flere huller pr. opladning.

Til specialopgaver har vi stepbor, sneglebor og fladbor, som er designet til højere produktivitet, og hulsave med tungstenkarbidtænder, der holder meget længere end traditionelle bi-metalsave. Vil du bore mere effektivt? Så vælg en af nedenstående løsninger:

Reducer dine omkostninger

Vores Fleet Management-service dækker dine værktøjsomkostninger til en fast månedspris. Få det udstyr, du har brug for, uden at skulle foretage en stor investering.

Læs mere om Fleet Management

Har du behov for en løsning på ledning?

Disse bore- og slagboremaskiner er udviklet til hverdagsboring i metal, træ og murværk og er en driftssikker løsning til mange anvendelsesformål.

Køb bore- og slagboremaskiner med ledning